Juno Hanninen

Luni, 17 Noiembrie 2014 | WRC

Ogier încheie sezonul de WRC cu o victorie în Raliul Marii Britanii

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Marii Britanii, ultima etapă a sezonului din Campionatul Mondial de Raliuri. Mikko Hirvonen s-a retras din activitatea competiţională cu un loc doi.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | WRC

Avancronica Ralliului Marii Britanii: Final de carieră pentru Hirvonen

Raliul Marii Britanii marchează sfârşitul sezonului 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri şi retragerea din activitatea competiţională a lui Mikko Hirvonen.
Luni, 27 Octombrie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Spaniei şi îşi păstrează titlul mondial

Sebastien Ogier şi-a adjudecat victoria în Raliul Spaniei şi a devenit pentru a doua oară campion mondial. Jari-Matti Latvala a ocupat locul doi, însă nu a avut nicio şansă să-l oprească pe coechipierul său.
Joi, 23 Octombrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Spaniei: Ultima şansă la titlu pentru Latvala

Jari-Matti Latvala trebuie să câştige mai multe puncte decât coechipierul său Sebastien Ogier pentru a rămâne în lupta pentru titlul mondial şi după Raliul Spaniei, singura etapă de WRC desfăşurată pe o suprafaţă mixtă de macadam şi asfalt.
Luni, 06 Octombrie 2014 | WRC

Latvala a obţinut în Raliul Franţei prima victorie pe asfalt din carieră

Jari-Matti Latvala a câştigat duminică Raliul Franţei şi a obţinut astfel prima victorie pe asfalt din caieră. Finlandezul mai are de recuperat 27 de puncte în faţa lui Sebastien Ogier, care a obţinut doar trei puncte în urma unor defecţiuni tehnice.
Joi, 02 Octombrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Franţei: Ogier vrea să devină campion în ţara sa natală

Sebastien Ogier poate deveni matematic campionul sezonului 2014 din WRC la finalul Raliului Franţei, însă Jari-Matti Latvala, coechipierul său de la Volkswagen, este determinat să amâne verdictul.
Luni, 15 Septembrie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei. Volkswagen este campioană la constructori!

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Australiei în faţa coechipierilor săi Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen, rezultate în urma cărora Volkswagen a cucerit matematic titlul constructorilor.
Joi, 11 Septembrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Australiei: provocarea pădurilor tropicale de la Antipozi

Drumuri înguste prin păduri, viraje largi şi sărituri pe drumuri de ţară şi secţiuni rapide prin păduri tropicale sunt principalele ingrediente ale Raliul Australiei desfăşurat pe macadam.
Duminica, 24 August 2014 | WRC

Thierry Neuville şi Hyundai au obţinut în Raliul Germaniei prima victorie în WRC

Thierry Neuville a câştigat Raliul Germaniei după ce a profitat de abandonurile succesive ale liderilor Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala şi Kris Meeke. Este prima victorie din carieră pentru belgian, dar şi primul succes pentru constructorul sud-coreean Hyundai.
Luni, 04 August 2014 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Finlandei, Ogier şi Meeke au completat podiumul

Jari-Matti Latvala a câştigat dramatic Raliul Finlandei după ce o defecţiune la frâne l-a propulsat pe Sebastien Ogier în lupta pentru victorie. Citroen a obţinut ultimul loc pe podium prin Kris Meeke.
Luni, 30 Iunie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Poloniei după o luptă echilibrată cu Mikkelsen

Sebastien Ogier şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general după o luptă echilibrată cu coechipierul său de la Volkswagen, Andreas Mikkelsen. Hyundai a completat podiumul prin Thierry Neuville.
Joi, 26 Iunie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Poloniei: lupta pentru titlu continuă pe un teritoriu necunoscut

Polonia revine în calendarul Campionatului Mondial de Raliuri după o absenţă de cinci ani cu un traseu schimbat radical care va pune la încercare abilităţile piloţilor care lupta pentru titlul mondial.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 08 Iunie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei după o pană suferită de Latvala

Sebastien Ogier a profitat de o pană suferită de coechipierul său Jari-Matti Latvala pentru a câştiga Raliul Italiei şi a-şi consolida astfel prima poziţie în clasamentul general.
Joi, 05 Iunie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Italiei: noi provocări pe un traseu schimbat

Raliul Italiei propune un traseu schimbat pentru ediţia din acest an, în care Jari-Matti Latvala are nevoie de o nouă victorie pentru a lupta pentru titlu cu coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Luni, 12 Mai 2014 | WRC

Latvala l-a învins pe Ogier şi a câştigat Raliul Argentinei

Jari Matti Latvala a câştigat Raliul Argentinei şi a fost acompaniat pe podium de coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier, şi de Kris Meeke de la Citroen.
Joi, 08 Mai 2014 | WRC

Avancronica Raliului Argentinei: spectacol sud-american pe macadam

Campionatul Mondial de Raliuri ajunge la sfârşitul acestei săptămâni în Argentina, acolo unde piloţii vor fi întâmpinaţi de numeroase porţiuni cu bălţi, poduri înguste de fier şi mulţi fani.
Duminica, 06 Aprilie 2014 | WRC

Ogier a dominat Raliul Portugaliei, iar Hirvonen a obţinut primul podium pentru M-Sport

Sebastien Ogier a câştigat fără emoţii Raliul Portugaliei pentru Volkswagen, iar podiumul a fost completat de Mikko Hirvonen (M-Sport) şi Mads Ostberg (Citroen). Jari Matti Latvala (Volkswagen)şi Robert Kubica (M-Sport) s-au numărat printre piloţii care au suferit accidente.
Joi, 03 Aprilie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Portugaliei - momentul adevărului

Raliul Portugaliei este considerat primul eveniment al sezonului de WRC care evidenţiază adevărata valoare a piloţilor. România va fi reprezentată la categoria WRC Junior de Simone Tempestini, care va concura cu un Citroen DS3 R3.
Luni, 10 Martie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Mexicului. Neuville a obţinut primul podium pentru Hyundai

Sebastien Ogier a redevenit lider în clasamentul general după ce a câştigat Raliul Mexicului în faţa coechipierului Jari-Matti Latvala, în timp ce Hyundai a obţinut primul podium prin Thierry Neuville.
Joi, 06 Martie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Mexicului - luptă internă la înălţime

Sebastien Ogier vrea să-şi ia revanşa în faţa coechipierului şi liderului clasamentului general Jari Matti Latvala în Raliul Mexicului, acolo unde piloţii concurează la altitudini de 2800 de metri.

Tag-uri similare

Hyundai, Raliul Suediei, Juno Hanninen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru