Lewis Hamilton

Vineri, 10 Mai 2019 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de Formula 1 de la Barcelona: Ferrari, foarte aproape de Mercedes

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri de la Barcelona, însă rivalii de la Ferrari sunt foarte aproape de Mercedes.
Sambata, 27 Aprilie 2019 | F1 TOP

Bottas, pole position în Azerbaidjan în fața lui Hamilton! Leclerc, locul 10 după un accident

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursa din Azerbaidjan din fața lui Lewis Hamilton și Sebastian Vettel, în timp ce Charles Leclerc a suferit un accident în a doua parte a calificărilor și va pleca doar de pe locul 10.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | F1 TOP

Ferrari introduce în Azerbaidjan primele update-uri pentru monopost: Hamilton anticipează că Vettel și Leclerc vor fi rapizi pe liniile drepte

Ferrari va introduce primele îmbunătățiri pentru monopostul de Formula 1 cu ocazia cursei din Azerbaidjan, în care Lewis Hamilton anticipează că Sebastian Vettel și Charles Leclerc vor fi mai rapizi pe liniile drepte.
Duminica, 14 Aprilie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din China după ce l-a depășit la start pe Bottas! Leclerc, locul 5 după ordine de echipă în favoarea lui Vettel

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Shanghai după ce l-a depășit pe Valtteri Bottas în primul viraj, în timp ce Charles Leclerc a ocupat doar locul 5 după ce a primit ordine de echipă să-l lase în față pe Sebastian Vettel și a pierdut încă un loc după strategiile la boxe.
Duminica, 31 Martie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Bahrain după ce Leclerc a fost "trădat" de o defecțiune tehnică la motorul Ferrari

Charles Leclerc a fost lider în cea mai mare parte a cursei din Bahrain, însă o defecțiune tehnică la motorul Ferrari l-a retrogradat pe locul trei și i-a permis lui Lewis Hamilton să-și adjudece victoria în fața lui Valtteri Bottas.
Marti, 26 Martie 2019 | F1 TOP

Vettel și Hamilton anticipează o luptă în șase pentru titlul mondial: "Toți piloții Ferrari, Mercedes și Red Bull au potențial"

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton consideră că toți cei șase piloți ai echipelor Ferrari, Mercedes și Red Bull au șanse la titlul mondial în acest sezon.
Marti, 19 Martie 2019 | F1 TOP

Hamilton anticipează o revenire puternică din partea Scuderiei Ferrari: "Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ"

Lewis Hamilton anticipează că Ferrari va avea parte de o "revenire puternică" în următoarele curse după startul dezamăgitor din Australia, în timp ce Red Bull considera că este prea devreme să se gândească la titlul mondial.
Duminica, 17 Martie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat fără emoții cursa din Australia, iar Hamilton și Verstappen au completat podiumul! Ferrari, departe de Mercedes

Valtteri Bottas a câștigat cursa de la Melbourne după ce l-a depășit la start pe Lewis Hamilton, care a terminat pe locul doi în fața lui Max Verstappen. Ferrari a ocupat locurile 4 și 5 prin Sebastian Vettel și Charles Leclerc la mare distanță de Mercedes.
Sambata, 16 Martie 2019 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Australia după ce l-a învins pe Bottas cu o zecime de secundă. Vettel și Verstappen, a doua linie a grilei

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Australiei și va fi acompaniat în prima linie a grilei de start de Valtteri Bottas, în timp ce Sebastian Vettel și Max Verstappen vor pleca de pe locurile 3 și 4.
Duminica, 25 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Hamilton încheie sezonul 2018 al Formulei 1 cu o victorie în Abu Dhabi! Vettel și Verstappen au completat podiumul

Lewis Hamilton a câștigat fără emoții ultima cursă de Formula 1 din Abu Dhabi, în care Nico Hulkenberg s-a răsturnat cu monopostul Renault, iar ploaia și-a făcut o apariție surpriză. Podiumul a fost completat de Sebastian Vettel și Max Verstappen.
Sambata, 24 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Abu Dhabi! Bottas pe locul doi, Ferrari pe a doua linie a grilei

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru ultima cursă a sezonului și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său, Valtteri Bottas. Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen au ocupat a doua linie a grilei.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Hamilton spune că nu s-a gândit niciodată să doboare recordurile lui Schumacher: "Idolul meu a fost Senna"

Lewis Hamilton susține că nu și-a propus niciodată să doboare recordurile lui Michael Schumacher, întrucât idolul său din Formula 1 a fost triplul campion mondial Ayrton Senna.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 11 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Interlagos! Mercedes își păstrează titlul la constructori

Lewis Hamilton a obținut victoria în cursă din Brazilia după ce Max Verstappen a fost acroșat de Esteban Ocon, în timp ce Mercedes și-a adjudecat matematic un nou titlu la constructori cu o etapă înainte de final.
Sambata, 10 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Brazilia în fața lui Vettel! Bottas și Raikkonen ocupă a doua linie a grilei

Lewis Hamilton l-a învins pe Sebastian Vettel în lupta pentru pole position cu numai 0.093 secunde, în timp ce Valtteri Bottas va pleca de pe locul trei din fața lui Kimi Raikkonen.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Braziliei: titlul constructorilor, singura miză pentru Mercedes și Ferrari

Mercedes și Ferrari luptă pentru titlul constructorilor în cursa de la Interlagos, după ce Lewis Hamilton și-a adjudecat un nou trofeu la piloți.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Mercedes anticipează că Hamilton va rămâne la echipă și după 2020: "Relația noastră poate dura la nesfârșit"

Mercedes consideră că Lewis Hamilton va rămâne la echipă și după expirarea contractului în 2020, iar pilotul britanic admite că nu are motive să plece în altă parte.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | F1 TOP

Vettel și Ferrari se concentrează pe titlul constructorilor: "Trebuie să le arătăm celor de la Mercedes de ce vom fi în stare în 2019"

Sebastian Vettel și Ferrari se concentrează pe obținerea titlului la constructori pentru a le demonstra celor de la Mercedes că vor avea o viață grea în sezonul viitor.
Luni, 29 Octombrie 2018 | F1 TOP

Vettel admite că ratarea titlului este dureroasă: "Este un moment oribil"

Sebastian Vettel a admis că ratarea titlului mondial în favoarea lui Lewis Hamilton este dureroasă, însă la finalul cursei a felicitat inginerii Mercedes pentru performanța obținută.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Mexic! Hamilton a devenit matematic campion mondial cu două curse înainte de final

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Mexicului după ce l-a depășit la start pe Daniel Ricciardo, în timp ce Lewis Hamilton a cucerit al cincilea titlu mondial din carieră după ce a terminat pe locul patru.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului: Hamilton are nevoie de locul 7 pentru al cincilea titlu mondial

Lewis Hamilton consideră că titlul pe care îl va obține în acest an va fi cel mai important din întreaga sa carieră, în condițiile în care un loc șapte în cursa din Mexic îi va asigura un nou trofeu indiferent de rezultatul lui Sebastian Vettel.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Lewis Hamilton, Mini, Formula 1, Top Gear, licitatie, Valencia, vanzare, Niki Lauda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru