Lewis Hamilton

Sambata, 03 August 2019 | F1 TOP

Verstappen relansează lupta pentru titlu: pilotul Red Bull a obținut pole position-ul în Ungaria în fața lui Bottas și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pe circuitul de la Hungaroring și a relansat lupta pentru titlul mondial după ce i-a învins pe cei doi piloți Mercedes, Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Vineri, 02 August 2019 | F1 TOP

Red Bull oferă indicii că poate lupta pentru victorie la Hungaroring: Hamilton și Gasly, cei mai rapizi în antrenamente

Lewis Hamilton și Pierre Gasly au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Hungaroring, în care Red Bull a oferit indicii că poate lupta cu Mercedes pentru victorie.
Joi, 01 August 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: Verstappen începe să spere la titlu după victoriile din Austria și Germania

Max Verstappen ar putea relansa în mod surprinzător lupta pentru titlu în cazul în care va câștiga pe circuitul de la Hungaroring, după cele două victorii din Austria și Germania.
Duminica, 28 Iulie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat pe ploaie cursa de la Hockenheim în fața lui Vettel! Leclerc și Bottas au abandonat, Hamilton a terminat pe 11

Max Verstappen a câștigat cursa de la Hockenheim după o ploaie care i-a propulsat pe podium pe Sebastian Vettel și Daniil Kvyat. Charles Leclerc și Valtteri Bottas au abandonat, iar Lewis Hamilton a terminat pe 11.
Sambata, 27 Iulie 2019 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Hockenheim! Leclerc și Vettel vor lua startul de pe locurile 10 și 20 după defecțiuni tehnice la monoposturile Ferrari

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Germaniei, în timp ce Charles Leclerc și Sebastian Vettel vor lua startul de pe locurile 10 și 20 după ce ambii piloți ai Scuderiei Ferrari au suferit defecțiuni tehnice.
Joi, 25 Iulie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Germaniei: Mercedes, favorită pe circuitul pe care Vettel nu a obținut nicio victorie

Mercedes este marea favorită să obțină victoria în cursa de la Hockenheim, pe un circuit pe care Sebastian Vettel nu și-a adjudecat niciodată prima poziție în fața propriilor suporteri.
Duminica, 14 Iulie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Silverstone! Bottas și Leclerc au completat podiumul, iar Vettel l-a acroșat din spate pe Verstappen

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Silverstone după ce l-a depășit pe Valtteri Bottas la boxe. Charles Leclerc a urcat pe podium, în timp ce Sebastian Vettel l-a acroșat puternic din spate pe Max Verstappen.
Joi, 11 Iulie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Hamilton, favorit în fața propriilor suporteri

După victoria surprinzătoare obținută de Max Verstappen în Austria, Lewis Hamilton intenționează să-și ia revanșa în cursa de casă de la Silverstone, în contextul în care rivalii de la Ferrari avertizează că monopostul nu se potrivește circuitului britanic.
Joi, 27 Iunie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Mercedes se teme de defecțiuni tehnice din cauza căldurii

Mercedes anticipează că vremea caniculară ar putea fi principalul obstacol în calea unei victorii în cursa din Austria, în care Lewis Hamilton este de departe principalul favorit după dominația autoritară din acest sezon.
Luni, 24 Iunie 2019 | F1 TOP

Hamilton admite că unele curse sunt considerate plictisitoare de fani: "Nu piloții sunt de vină pentru lipsa spectacolului"

Lewis Hamilton a admis că unele curse sunt percepute drept plictisitoare fanii Formulei 1, însă considera că piloții nu au nicio vină în contextul în care nu au o influență asupra regulamentului tehnic.
Duminica, 23 Iunie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat fără emoții cursa din Franța! Bottas și Leclerc au completat podiumul, Vettel a obținut locul cinci

Lewis Hamilton a câștigat fără emoții cursa de Formula 1 de la Paul Ricard, în timp ce Valtteri Bottas și Charles Leclerc au completat podiumul. Sebastian Vettel i-a depășit pe piloții McLaren și a terminat pe cinci în spatele lui Max Verstappen.
Sambata, 22 Iunie 2019 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Paul Ricard în fața lui Bottas! Vettel va pleca doar pe locul 7

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Franței și va fi acompaniat în prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Mercedes, Valtteri Bottas. Între timp, Sebastian Vettel a stabilit doar al șaptelea timp al sesiunii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 Iunie 2019 | F1 TOP

Ferrari renunță, dar nu se predă: Scuderia nu mai face apel la penalizarea lui Vettel, dar strânge dovezi prin care anuleze sancțiunea

Ferrari a renunțat la intenția de a face apel la penalizarea suferită de Sebastian Vettel în cursa din Canada, însă strânge dovezi noi prin care să anuleze sancțiunea în urma căreia germanul a ratat victoria.
Luni, 10 Iunie 2019 | F1 TOP

Vettel critică dur penalizarea de la Montreal care l-a costat victoria: "Trebuie să fii orb să crezi că puteam controla monopostul"

Sebastian Vettel a criticat în termeni duri penalizarea de 5 secunde din cursa de la Montreal în urma căreia a pierdut victoria în favoarea lui Lewis Hamilton.
Duminica, 09 Iunie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Montreal! Vettel a trecut primul linia de sosire, dar a fost penalizat cu cinci secunde

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Canadei după ce Sebastian Vettel a fost penalizat cu cinci secunde după o ieșire în decor în urma căreia a fost aproape de un acroșaj cu pilotul Mercedes.
Vineri, 07 Iunie 2019 | F1 TOP

Hamilton și Leclerc, cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Canada: pilotul Mercedes a lovit zidul de beton

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Montreal, însă Charles Leclerc a fost cel mai rapid în a doua sesiune după ce rivalul său de la Mercedes a lovit zidul de beton.
Duminica, 26 Mai 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Monaco! Vettel și Bottas completează podiumului, Verstappen penalizat pentru un incident la boxe

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Monaco în fața lui Max Verstappen, însă olandezul a fost penalizat cu 5 secunde pentru un incident la boxe cu Valtteri Bottas și a fost clasat pe locul 4, în spatele lui Sebastian Vettel și a finlandezului de la Mercedes.
Vineri, 24 Mai 2019 | F1 TOP

Mercedes a dominat antrenamentele de la Monaco: Hamilton și Bottas, favoriți la victorie

Lewis Hamilton și Valtteri Bottas au dominat antrenamentele de joi de la Monaco, în timp ce Ferrari este încă departe de a emite pretenții la pole position în calificările de sâmbătă.
Duminica, 12 Mai 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Barcelona și a devenit liderul clasamentului! Bottas și Verstappen au completat podiumul

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Barcelona după ce l-a depășit pe start pe Valtteri Bottas, în timp ce Max Verstappen a completat podiumul după ce a trecut de Sebastian Vettel, care a ocupat locul patru în fața lui Charles Leclerc.
Vineri, 10 Mai 2019 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de Formula 1 de la Barcelona: Ferrari, foarte aproape de Mercedes

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri de la Barcelona, însă rivalii de la Ferrari sunt foarte aproape de Mercedes.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Lewis Hamilton, Mini, Formula 1, Top Gear, licitatie, Valencia, vanzare, Niki Lauda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru