Loeb

Joi, 23 August 2012 | WRC

Raliul Germaniei: Loeb, cel mai rapid în shakedown

Sebastien Loeb a stabilit timpul de referinţă în Shakedown-ul contând pentru Raliul Germaniei şi i-a surclasat cu aproape o secundă pe Jari-Matti Latvala şi Mads Ostberg.
Miercuri, 22 August 2012 | WRC

Loeb: "Nu există niciun secret pentru succesul meu în WRC"

Sebastien Loeb susţine că nu are niciun secret pentru cele opt titluri mondiale consecutive cucerite în WRC şi că face doar lucruri obişnuite ca orice alt pilot.
Marti, 21 August 2012 | WRC

Loeb crede că nu va mai avea probleme cu pneurile în Raliul Germaniei

Sebastien Loeb anticipează că nu va mai avea probleme cu pneurile în Raliul Germaniei, după ce la ediţia de anul trecut a abandonat în urma unei pene.
Joi, 16 August 2012 | Feature

In memoriam Philippe Bugalski - omul din spatele echipei Citroen Racing

Ne-a părăsit brusc la doar 49 de ani în urma unui accident stupid. Numele lui este poate necunoscut pentru mulţi, dar fanii curselor îl ştiu bine pe Petit Bug. Iar noi, ziariştii români, îi datorăm mult lui Philippe Bugalski.
Sambata, 11 August 2012 | Motorsport

A încetat din viață pilotul francez de raliuri Phillippe Bugalski

Citroen Sport a anunțat că pilotul Phillipe Bugalski, un membru foarte important al echipei de raliuri, a încetat din viață la doar 49 de ani.
Vineri, 10 August 2012 | WRC

Loeb: "Pentru mine nu contează dacă am 8 sau 10 titluri mondiale"

Sebastien Loeb susţine că va rămâne în WRC doar dacă va avea în continuare plăcerea de a pilota, întrucât nu-l interesează să câştige 10 titluri de campion mondial.
Sambata, 04 August 2012 | WRC

Loeb a câştigat pentru a treia oară Raliul Finlandei!

Sebastien Loeb a câştigat pentru a treia oară în carieră Raliul Finlandei şi a ajuns la şase victorii în primele opt etape ale sezonului.
Sambata, 04 August 2012 | WRC

Raliul Finlandei, PS 13-16/18: Loeb se desprinde în învingător

Sebastien Loeb şi-a consolidat poziţia de lider în Raliul Finlandei şi are un avans de aproape 10 secunde cu numai două probe speciale înainte de final.
Vineri, 03 August 2012 | WRC

Raliul Finlandei, PS 9-12/18: Avansul lui Loeb rămâne intact

Sebastien Loeb continuă să conducă Raliul Finlandei cu un avans de cinci secunde în faţa lui Mikko Hirvonen la finalul celei de-a două zile de competiţie.
Vineri, 03 August 2012 | WRC

Raliul Finlandei, PS 6-8/18: Loeb rămâne lider, Latvala urcă pe trei

Sebastien Loeb păstrează un avans de cinci secunde în faţa lui Mikko Hirvonen în Raliul Finlandei, în timp ce Jari Matti Latvala a urcat pe locul trei în detrimentul lui Petter Solberg.
Vineri, 03 August 2012 | WRC

Raliul Finlandei, PS 1-5/18: Loeb este lider cu avans minim în faţa lui Hirvonen

Sebastien Loeb are un avans de 4.4 secunde în faţa lui Mikko Hirvonen în fruntea Raliului Finlandei după primele cinci probe speciale, în timp ce alţi patru piloţi luptă pentru locul patru.
Joi, 02 August 2012 | WRC

Raliul Finlandei: Loeb, cel mai rapid în calificări

Sebastien Loeb a fost cel mai rapid în calificările din Raliul Finlandei şi a ales să plece de la jumătatea plutonului în prima zi de competiţie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 August 2012 | WRC

Avancronica Raliului Finlandei - Cel mai dificil raliu din lume îşi aşteaptă câştigătorul

Raliul Finlandei este cea mai aşteptată etapă din sezonul 2012 al Campionatului Mondial de Raliuri, în care Sebastien Loeb speră să reediteze succesul de anul trecut şi să învingă piloţii nordici.
Miercuri, 18 Iulie 2012 | WRC

Citroen: "Programul pentru WRC, neafectat de restructurările grupului PSA"

Citroen susţine că recentele restructurări din cadrul gruplului PSA Peugeot-Citroen nu vor afecta programul constructorului francez în Campionatul Mondial de Raliuri.
Joi, 12 Iulie 2012 | WRC

Loeb va decide până la sfârşitul lunii iulie dacă rămâne în WRC şi în 2013

Sebastien Loeb va anunţa până la sfârşitul lunii iulie dacă se va retrage din WRC la sfârşitul anului, decizia sa fiind vitală pentru rămânea constructorului francez Citroen în competiţie.
Miercuri, 11 Iulie 2012 | WRC

Citroen va decide joi dacă rămâne în WRC şi în 2013

Citroen va analiza joi dacă există suficiente motive pentru a continua participarea în Campionatul Mondial de Raliuri şi în sezonul 2013, potrivit presei britanice.
Vineri, 29 Iunie 2012 | WRC

Solberg: "O victorie, mai importantă decât clasarea pe podium la general"

Petter Solberg nu renunţă la lupta pentru titlul mondial în WRC, însă consideră că o victorie ar fi mai importantă decât o clasare în primii trei în clasamentul general.
Duminica, 24 Iunie 2012 | WRC

Loeb a câştigat fără emoţii Raliul Noii Zeelande

Sebastien Loeb a obţinut victoria în Raliul Noii Zeelande după ce coechipierul său Mikko Hirvonen nu a mai luptat pentru prima poziţie în ultima zi în urma ordinelor de echipă.
Sambata, 23 Iunie 2012 | WRC

Raliul Noii Zeelande, PS 9-15/22: Loeb rămâne lider în faţa lui Hirvonen

Sebastien Loeb are un avans de 6.4 secunde în faţa lui Mikko Hirvonen în fruntea Raliului Noii Zeelande, însă există şanse ca Citroen să impună ordine de echipă.
Vineri, 22 Iunie 2012 | WRC

Citroen exclude ordinele de echipă în Raliul Noii Zeelande

Citroen a anunţat că Sebastien Loeb şi Mikko Hirvonen nu vor primi ordine de echipă în a doua zi din Raliul Noii Zeelande.

Tag-uri similare

Ford, Red Bull, regulament, Citroen, Toro Rosso, Vettel, Alonso, video, Schumacher, Raikkonen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru