Masini electrice Toyota

Miercuri, 31 Ianuarie | Industrie

Mașinile electrice au reprezentat doar 0.92% din vânzările Toyota în 2023

Anul trecut, Toyota a comerializat peste 11.200.000 de mașini, dar dintre acestea doar 104.018 au fost modele cu zero emisii. Chiar și așa, Toyota și-a păstrat, pentru al patrulea an consecutiv, titlul de cel mai mare producător auto din lume.
Joi, 22 Iunie 2023 | Industrie

Toyota, pregătită să vândă numai mașini electrice în Europa, din 2035

Potrivit unui oficial al mărcii japoneze, Toyota este pregătită să vândă numai modele electrice pe Bătrânul Continent începând din 2035. Constructorul nipon nu susține implementarea viitoarelor norme de poluare Euro 7.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Modele noi

Toyota anunță o nouă strategie pentru 2025: 10 modele electrice, câte un model plug-in hybrid pe an și 25 de hibrizi fără încărcare la priză

Toyota a anunțat că va lansa 10 modele electrice și peste 25 de modele hibride fără încărcare la priză până în 2025, dar și câte un model plug-in hybrid în fiecare an.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Toyota Aygo ar putea avea doar versiune electrică: "Unele orașe acceptă doar mașini electrice în centru"

Toyota a confirmat că viitoarea generație a modelului de oraș Aygo ar putea avea doar versiune electrică, întrucât unele orașe încep să permită accesul în centru doar pentru mașini electrice.
Luni, 21 Octombrie 2019 | Modele noi

Toyota oferă detalii tehnice despre viitoarele modele electrice: motoare de până la 200 CP și autonomii de până la 600 km

Viitoarele modele electrice Toyota vor avea motoare între 100 CP și 200 CP, în timp ce autonomia acestora va fi cuprinsă între 300 și 600 de kilometri, în funcție de segment.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Modele noi

Toyota prezintă imagini și detalii tehnice despre primul său model electric: rivalul lui Smart EQ Fortwo are autonomie de 100 de kilometri

Toyota a publicat o serie de imagini și detalii tehnice despre primul său model electric de serie, care va lua forma unui rival pentru Smart EQ Fortwo, va avea autonomie de 100 de kilometri și va apărea în Japonia la sfârșitul anului viitor.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Modele noi

Toyota și Lexus confirmă planurile pentru mașini electrice: primele trei modele vor fi lansate până în 2021

Toyota și Lexus vor lansa în următorii doi ani primele trei modele electrice. Planurile pe termen lung vizează o gamă de 10 modele electrice Toyota până în 2025.
Sambata, 08 Iunie 2019 | Modele noi

Toyota dezvăluie imagini cu primele 6 modele electrice pe care le va lansa: trei SUV-uri și un monovolum, pe lista japonezilor

Toyota a prezentat câteva imagini cu primele 6 modele electrice pe care le va lansa la nivel global. Japonezii pregătesc o gamă formată din 3 SUV-uri, o compactă, un sedan de segment mediu și un monovolum.
Vineri, 27 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Aliniere la legislația europeană: Toyota va produce doar mașini electrice după 2040

Toyota intenționează să producă doar mașini electrice începând din 2040, anul în care țări precum Franța sau Marea Britanie intenționează să interzică vânzarea de mașini cu motoare cu combustie internă.
Joi, 21 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Toyota va dezvălui în ianuarie o nouă strategie: zeci de modele hibride, plug-in hybrid și electrice vor fi lansate în următorul deceniu

Toyota va prezenta la Salonul Auto de la Detroit o nouă strategie de dezvoltare, care include lansarea a zeci de modele hibride, plug-in hybrid și electrice.
Marti, 25 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Încărcare în câteva minute: Toyota vrea să lanseze în 2022 o mașină electrică cu un nou tip de baterie

Toyota lucrează la o mașină electrică cu o baterie bazată pe electroliți solizi care îi va permite un timp de încărcare de numai câteva minute și o autonomie semnificativ mai mare decât în prezent.
Luni, 24 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Mai bine mai târziu decât niciodată: Toyota ar putea începe producția de mașini electrice în 2019

Toyota este determinată să producă mașini electrice de volum începând din 2019 pentru a putea rămâne prezentă și pe piața din China, care va introduce limite dure de vânzări.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Iunie 2017 | Tehnologie

Începe atacul japonez: Toyota anunță oficial o ofensivă agresivă în zona electrică și a mașinilor autonome

Acuzați de multe ori că sunt conservatori când vine vorba de dezvoltarea mașinilor electrice și a celor autonome, cei de la Toyota pun piciorul în prag și încep un atac serios în aceste zone.
Joi, 20 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Legislația chineză forțează Toyota să dezvolte mașini electrice: "Schimbarea de strategie este agonizantă și ne frânge inimile"

Toyota este nevoită să dezvolte mașini electrice pentru a putea rămâne pe piața chineză, acolo unde legislația în domeniu va deveni foarte dură. Japonezii afirmă că necesitatea de a schimba strategia este "agonizantă".
Joi, 24 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Toyota promite pentru 2020 o maşină electrică cu autonomie cu 15% mai mare: "Vom îmbunătăţi tehnologia bateriilor"

Toyota susţine că a identificat o metodă prin care poate îmbunătăţi autonomia bateriilor Li-Ion cu 15%, astfel că în 2020 va fi pregătită să lanseze o maşină electrică mai avansată decât cele din prezent.
Marti, 08 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Gata cu hidrogenul? Toyota ar putea lansa din 2020 o gamă de maşini electrice cu autonomii de 300 de kilometri

Toyota va lansa începând din 2020 o gamă de modele electrice cu alimentare la priză cu autonomii de peste 300 de kilometri, potrivit presei japoneze. Tehnologia bazată pe utilizarea hidrogenului ar putea astfel să fie abandonată.
Joi, 13 Octombrie 2016 | Modele noi

Mică, pentru oraş şi ecologică: viitoarea generaţie Toyota Aygo ar putea fi disponibilă doar în versiune electrică

Viitoarea generaţie a modelului de clasa mini Toyota Aygo ar putea fi disponibilă numai în versiune electrică, întrucât japonezii anticipează o creşterii a cererii pentru acest tip de vehicule pentru oraş.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru