Masini second hand

Sambata, 10 Martie 2018 | Intern

Înmatriculările de mașini second-hand au scăzut cu 42% în februarie: autoturismele noi au avut o creștere de aproape 6%

Înmatriculările de autoturisme în România au scăzut în februarie cu aproape 37% faţă de februarie 2017, până la 48.617 unităţi, potrivit informațiilor furnizate de către Direcţia Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Joi, 08 Februarie 2018 | Intern

Înmatriculările de mașini noi în România au crescut cu 66% în ianuarie: topul cererii a fost condus de Dacia, Volkswagen și Skoda

Înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut în ianuarie cu 66.37% față de ianuarie 2017, potrivit datelor publicate de Direcţia Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Cele mai multe înregistrări au fost, în ordine, pentru modelele Dacia, Volkswagen și Skoda.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Intern

Măsuri pe piața mașinilor second-hand: clienții vor putea să ceară informații prin SMS despre numărul de kilometri, eventualele probleme tehnice sau daunele vehiculelor pe care doresc să le cumpere

Autoritățile vor să introducă un serviciu prin care, cu ajutorul unui SMS, cumpărătorii vor putea să afle date despre istoricul de kilometri ai unui autovehicul, eventuale probleme tehnice sau daunele mașinilor second-hand pe care doresc să le cumpere.
Joi, 07 Decembrie 2017 | Industrie

Țeapa dată de samsari: 6% din maşinile second-hand aflate la vânzare online au fost daune totale

Platforma InspectorAuto.ro susține că 6% din mașinile second-hand aflate la vânzare și verificate online au fost daune totale, reprezentând un mare pericol pentru clienții de bună credință care vor să își cumpere un autovehicul.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | Intern

Proiect de lege: românii vor putea cumpăra o singură mașină second-hand într-o perioadă de 2 ani

Un proiect de lege prevede că un român va putea cumpăra o singură mașină second-hand într-un interval de 2 ani, în timp ce mașinile second-hand din import vor putea fi comercializate în țară numai de persoane juridice.
Joi, 26 Octombrie 2017 | Industrie

Extinderea serviciilor: Volkswagen a lansat o platformă online pentru vânzarea mașinilor second-hand din Germania

Grupul Volkswagen vrea să își extindă portofoliul de business și a lansat o platformă online pentru vânzarea mașinilor second-hand din Germania.
Miercuri, 09 August 2017 | Intern

Încă un proiect de lege pentru a scăpa de samsari: falsificarea kilometrajului ar putea fi pedepsită cu până la 2 ani de închisoare

Un nou proiect de lege vizează o pedeapsă cu până la 2 ani de închisoare în cazul în care proprietarul unei mașini nu menționează pe talon numărul real de kilometri parcurși atunci când își vinde vehiculul.
Marti, 15 Noiembrie 2016 | Intern

Va fi mai uşor să cumperi o maşină second hand: guvernul va lansa o aplicaţie pentru identificarea datelor reale ale acestora

Guvernul lucrează la o aplicaţie care va ajuta cumpărătorii să afle datele reale ale maşinilor second hand puse la vânzare, pentru a evita fraudele.
Miercuri, 15 Iunie 2016 | Intern

În absenţa Rabla, românii se orientează spre second-hand: în luna mai s-au înmatriculat 23.000 de maşini SH, în creştere cu 25%

Amânarea programului Rabla i-a determinat pe români să se orienteze spre maşinile second-hand, ale căror înmatriculări au crescut în luna mai cu 25%, la aproape 23.000 de unităţi.
Joi, 14 Aprilie 2016 | Intern

Creşte numărul de maşini vechi: vârsta medie a unei maşini din România a ajuns la 13 ani, cu 4 ani și jumătate mai mare decât în UE

Vârsta medie a parcului auto național a crescut vertiginos la 13 ani şi este cu 4.5 ani mai are decât media Uniunii Europene. În plus, doar 4% dintre maşini sunt mai noi de 2 ani.
Luni, 07 Martie 2016 | Intern

Mai puţine ţepe din partea samsarilor? Un proiect prevede închisoare pentru falsificarea actelor maşinilor puse la vânzare

Cumpărarea unei maşini second-hand ar putea deveni mai sigură dacă va fi aprobat un proiect de lege care prevede închisoare între 2-5 ani pentru falsificarea actelor maşinii, inclusiv cele referoare la kilometrajul real sau accidentele în care a fost implicat autoturismul.
Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Intern

Samsarii români câștigă 160 de milioane de euro pe an de pe urma mașinilor cu kilometri falși. Germania și Franța au și ele probleme cu ”mașini mincinoase”

Un studiu recent arată că românii care comercializează mașini second hand cu un număr de kilometri mai mic decât cel real fac profituri frumoase de pe urma naivității clienților. Situația nu este mai roz nici în țări civilizate ca Germania, Franța sau Belgia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Martie 2013 | General

Infografic: Cinci lucruri pe care ai nevoie să le ştii înainte să cumperi o maşină second-hand

RCA Ieftin şi Automarket te învaţă cum să nu te păcăleşti atunci când îţi cumperi o maşină second-hand. Iată cinci lucruri de bază pe care trebuie să le ştii.
Joi, 05 Aprilie 2012 | General

CE: Vrem proceduri de reînmatriculare cât mai simple în Europa

Comisia Europeană vrea să simplifice procedurile necesare înmatriculării unui vehicul într-o ţară a Uniunii Europene. În medie, un cetăţean are nevoie de cinci săptămâni şi 400 de euro pentru a înmatricula un automobil, arată datele CE.
Vineri, 01 Iulie 2011 | Sfaturi si idei auto

UTILE: Zece lucruri pe care trebuie să le ştii înainte să cumperi o maşină second-hand

Dacă eşti pe cale să cumperi o maşină la mâna a doua, Automarket îţi prezintă o listă de sfaturi de bun simţ, pe care trebuie să le parcurgi pentru a evita o ţeapă.
Vineri, 17 Iunie 2011 | Intern

OFICIAL: Noua taxă auto intră în vigoare din 1 iulie 2011 şi scade cu 30% pentru unele maşini

Guvernul a redus taxa auto cu 30% pentru aproape toate modelele, indiferent dacă sunt noi sau second-hand, iar aceasta se va aplica de la 1 iulie 2011, cu mici excepţii.
Joi, 24 Martie 2011 | Intern

STUDIU GfK: Românii cumpără maşini după consum, marcă şi preţ

Un studiu al GfK a relevat faptul că pe români nu îi mai interesează atât de mult cât costă o maşină, ci cât consumă aceasta. Pe locul trei în criteriile esenţiale în alegerea unui automobil este marca acestuia.
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 | General

SFATURI: Cum sa obtii un pret bun pentru masina ta

Automarket va prezinta cateva ponturi pentru o vanzare mai usoara, mai sigura si mai profitabila a masinii dumneavoastra.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | Intern

Cum faci leasing de masini second-hand in Romania

Automarket a efectuat o analiza a ofertelor de leasing pentru masini second-hand din Romania. Acestea propun termeni si conditii similare, dar ofera pachete diferite de finantare.
Joi, 30 Octombrie 2008 | Intern

Cea mai mare licitatie de masini SH din Romania

BritishCarAuctions a organizat cea mai mare licitatie internationala de masini rulate din tara noastra.

Tag-uri similare

Romania, vanzare, masini second hand, second-hand, leasing, automobile second-hand, SH, cum sa vinzi o masina second hand, second hand in leasing
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru