Masini second hand

Marti, 15 Noiembrie 2016 | Intern

Va fi mai uşor să cumperi o maşină second hand: guvernul va lansa o aplicaţie pentru identificarea datelor reale ale acestora

Guvernul lucrează la o aplicaţie care va ajuta cumpărătorii să afle datele reale ale maşinilor second hand puse la vânzare, pentru a evita fraudele.
Miercuri, 15 Iunie 2016 | Intern

În absenţa Rabla, românii se orientează spre second-hand: în luna mai s-au înmatriculat 23.000 de maşini SH, în creştere cu 25%

Amânarea programului Rabla i-a determinat pe români să se orienteze spre maşinile second-hand, ale căror înmatriculări au crescut în luna mai cu 25%, la aproape 23.000 de unităţi.
Joi, 14 Aprilie 2016 | Intern

Creşte numărul de maşini vechi: vârsta medie a unei maşini din România a ajuns la 13 ani, cu 4 ani și jumătate mai mare decât în UE

Vârsta medie a parcului auto național a crescut vertiginos la 13 ani şi este cu 4.5 ani mai are decât media Uniunii Europene. În plus, doar 4% dintre maşini sunt mai noi de 2 ani.
Luni, 07 Martie 2016 | Intern

Mai puţine ţepe din partea samsarilor? Un proiect prevede închisoare pentru falsificarea actelor maşinilor puse la vânzare

Cumpărarea unei maşini second-hand ar putea deveni mai sigură dacă va fi aprobat un proiect de lege care prevede închisoare între 2-5 ani pentru falsificarea actelor maşinii, inclusiv cele referoare la kilometrajul real sau accidentele în care a fost implicat autoturismul.
Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Intern

Samsarii români câștigă 160 de milioane de euro pe an de pe urma mașinilor cu kilometri falși. Germania și Franța au și ele probleme cu ”mașini mincinoase”

Un studiu recent arată că românii care comercializează mașini second hand cu un număr de kilometri mai mic decât cel real fac profituri frumoase de pe urma naivității clienților. Situația nu este mai roz nici în țări civilizate ca Germania, Franța sau Belgia.
Miercuri, 20 Martie 2013 | General

Infografic: Cinci lucruri pe care ai nevoie să le ştii înainte să cumperi o maşină second-hand

RCA Ieftin şi Automarket te învaţă cum să nu te păcăleşti atunci când îţi cumperi o maşină second-hand. Iată cinci lucruri de bază pe care trebuie să le ştii.
Joi, 05 Aprilie 2012 | General

CE: Vrem proceduri de reînmatriculare cât mai simple în Europa

Comisia Europeană vrea să simplifice procedurile necesare înmatriculării unui vehicul într-o ţară a Uniunii Europene. În medie, un cetăţean are nevoie de cinci săptămâni şi 400 de euro pentru a înmatricula un automobil, arată datele CE.
Vineri, 01 Iulie 2011 | Sfaturi si idei auto

UTILE: Zece lucruri pe care trebuie să le ştii înainte să cumperi o maşină second-hand

Dacă eşti pe cale să cumperi o maşină la mâna a doua, Automarket îţi prezintă o listă de sfaturi de bun simţ, pe care trebuie să le parcurgi pentru a evita o ţeapă.
Vineri, 17 Iunie 2011 | Intern

OFICIAL: Noua taxă auto intră în vigoare din 1 iulie 2011 şi scade cu 30% pentru unele maşini

Guvernul a redus taxa auto cu 30% pentru aproape toate modelele, indiferent dacă sunt noi sau second-hand, iar aceasta se va aplica de la 1 iulie 2011, cu mici excepţii.
Joi, 24 Martie 2011 | Intern

STUDIU GfK: Românii cumpără maşini după consum, marcă şi preţ

Un studiu al GfK a relevat faptul că pe români nu îi mai interesează atât de mult cât costă o maşină, ci cât consumă aceasta. Pe locul trei în criteriile esenţiale în alegerea unui automobil este marca acestuia.
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 | General

SFATURI: Cum sa obtii un pret bun pentru masina ta

Automarket va prezinta cateva ponturi pentru o vanzare mai usoara, mai sigura si mai profitabila a masinii dumneavoastra.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | Intern

Cum faci leasing de masini second-hand in Romania

Automarket a efectuat o analiza a ofertelor de leasing pentru masini second-hand din Romania. Acestea propun termeni si conditii similare, dar ofera pachete diferite de finantare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 30 Octombrie 2008 | Intern

Cea mai mare licitatie de masini SH din Romania

BritishCarAuctions a organizat cea mai mare licitatie internationala de masini rulate din tara noastra.

Tag-uri similare

Romania, vanzare, second-hand, leasing, masini second hand, automobile second-hand, SH, cum sa vinzi o masina second hand, second hand in leasing
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru