Modele noi BMW

Miercuri, 10 Iunie 2015 | Modele noi

Acesta este noul BMW Seria 7: primele informații și galeria foto completă

BMW a prezentat astăzi galeria foto oficială a noii generații Seria 7. Vârful gamei BMW a primit o listă lungă de schimbări și este îmbunătățit pe toate planurile față de generația precedentă. Lansarea în România este programată în 24 octombrie.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Concepte

BMW anunţă un nou concept cu influenţe retro: 3.0 CSL Hommage

BMW a publicat o imagine teaser a conceptului pe care îl va prezenta în 22 mai la Concursul de Eleganţă Villa d'Este. Exponatul este un omagiu adus modelului E9 CSL din anii '70.
Marti, 12 Mai 2015 | Modele noi

Noutăţi în gama de motorizări BMW: M235i disponibil şi cu xDrive, 7 CP în plus pentru diesel-ul de 2.0 litri şi motoare cu trei cilindri pentru Seria 1

Oficialii BMW au anunţat actualizările pe care le vor aplica în portofoliu începând cu luna iulie a anului curent. Vorbim despre noi motorizări, noi variante cu xDrive, culori noi şi alte îmbunătăţiri aduse gamei.
Luni, 11 Mai 2015 | Feature

La şcoală pe două roţi: de ce ai nevoie de un curs de conducere defensivă după ce-ţi iei permisul moto

Motocicletele ne-au atras mereu, dar pana cum ceva vreme am pastrat această atracţie la nivel pur admirativ. Între timp, doi dintre redactorii Automarket au devenit şi motociclişti, iar invitaţia BMW Motorrad România de a participa la cursurile unei şcoli defensive moto a venit la ţanc.
Joi, 07 Mai 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

BMW Seria 3 primeşte un facelift la 40 de ani de la debutul primei generaţii

A şasea generaţie a lui BMW Seria 3 a primit un facelift la trei ani de la apariţia pe piaţă. Pe lângă modificările stilistice, interiorul este schimbat, iar gama de motorizări este îmbunătăţită.
Marti, 21 Aprilie 2015 | Intern

Preţuri BMW Seria 2 Gran Tourer în România: monovolumul cu şapte locuri porneşte de la 29.600 de euro

Importatorul BMW în România a anunţat preţurile noului Seria 2 Gran Tourer pentru piaţa internă. Cea mai ieftină variantă costă 29.570 de euro.
Sambata, 18 Aprilie 2015 | Modele noi

Noua generaţie BMW Seria 7 îşi dezvăluie tehnologiile de top într-o primă galerie foto oficială

BMW a prezentat primele fotografii ale interiorului noii generaţii Seria 7, alături de câteva cadre de exterior ale prototipurilor în timpul testelor. Odată cu acestea, studiem tehnologiile nou introduse pe acest model.
Luni, 30 Martie 2015 | Modele noi

5 accesorii BMW pe care nu te-ai gândi că le poţi găsi în oferta mărcii germane

BMW a prezentat în România gama actualizată de accesorii aftermarket pentru modelele BMW şi Mini. Pe lângă jante, elemente aerodinamice şi pachete de putere, am găsit cinci accesorii ieşite din comun proiectate de fabricantul german.
Joi, 26 Martie 2015 | Industrie

BMW dublează producţia lui i8 pentru a răspunde cererii

BMW a anunţat dublarea producţiei modelului i8, fabrica din Leipzig urmând să ajungă la cota de 20 de unităţi pe zi. Datorită acestei decizii, listele de aşteptare de mai multe luni pentru acest model vor fi reduse semnificativ.
Miercuri, 25 Martie 2015 | Industrie

Şeful BMW: "Iniţiativele politice influenţează puternic vânzările de maşini electrice"

Norbert Reithofer, şeful BMW Group, declară că este o legătură clară între susţinerea guvernamentală a vehiculelor electrice şi vânzările acestor modele. Fără sprijinul politicienilor, această categorie de automobile nu va ajunge să fie populară.
Marti, 10 Martie 2015 | Feature

Weekend XXX la Automarket: trei personalităţi, două zile, o singură literă

X3, X5, X6. Pentru unii dintre clienţii BMW, alegerea unuia sau altuia dintre aceste modele poate fi o reală problemă. Am luat în test trio-ul SUV-urilor bavareze şi vă spunem care sunt capitolele la care iese fiecare în evidenţă.
Luni, 02 Februarie 2015 | Intern

Adrenalin, un documentar care povesteşte istoria BMW în motorsport, va fi difuzat la cinema în România

Adrenalin - THE BMW Touring Car Story, documentarul care povesteşte 50 de ani de istorie în motorsport a mărcii în 123 de minute va fi difuzat în Bucureşti. România este a treia ţară din lume în care se difuzează acest film, după SUA şi Germania.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW Seria 5 GT ar putea primi o nouă generație în 2016

Vânzările lui BMW Seria 5 GT pe piețele din SUA și China i-au făcut pe nemți să pregătească o nouă generație a modelului, care va folosi platforma viitoarei generații a lui Seria 5.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | Intern

Preţuri BMW X5 M şi X6 M în România: SUV-urile de 575 CP pleacă de la 124.000, respectiv 127.000 de euro

Importatorul BMW în România a anunţat preţurile noilor X5 M şi X6 M în ţara noastră. Cele două variante de performanţă costă peste 120.000 de euro cu tot cu TVA şi taxa de lux şi primii clienţi le vor primi în aprilie.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW Seria 1 facelift, imagini şi informaţii oficiale: transformare radicală

BMW a restilizat hatchback-ul său compact, Seria 1. Modelul are acum partea frontală a fratelui său de platformă, un interior actualizat şi este oferit şi cu motoare cu trei cilindri în linie.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW pregăteşte o nouă ofensivă a maşinilor electrice şi a hibrizilor

După lansarea unei game de modele electrice şi de hibrizi plug-in, BMW plănuieşte să adopte aceste tehnologii şi pe modelele din gama "standard" pentru a reduce emisiile de CO2 şi consumul de carburant al acestora
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Modele noi

BMW Seria 2 Coupé primeşte o motorizare cu trei cilindri şi mai multe noutăţi în martie 2015

BMW a anunţat introducerea unei motorizări cu trei cilindri în gama Seria 2 Coupé. Vorbim despre o unitate turbo de 1.5 litri şi 136 CP, o variantă nouă cu tracţiune integrală şi de patru game de design.
Joi, 11 Decembrie 2014 | Modele noi

BMW Seria 6 Cabrio, Coupe, Gran Coupe şi M6 au primit un facelift discret

BMW a publicat primele imagini şi informaţii ale gamei Seria 6, toate modelele şi versiunile vândute sub această titulatură primind restilizarea, de la Seria 6 Gran Coupe până la M6.
Sambata, 06 Decembrie 2014 | Modele noi

BMW prezintă gama de accesorii M Performance pentru X6

Divizia M de la BMW a realizat un pachet de accesorii pentru noul X6. Acesta include şi modificări pentru motorizările xDrive30d şi xDrive35i care le ridică nivelul de performanţă fără a modifica valoarea consumului mixt sau a emisiilor de CO2.
Vineri, 05 Decembrie 2014 | Modele noi

BMW prezintă primele imagini ale pachetului Individual pentru X5 M şi X6 M

BMW a publicat primele imagini ale accesoriilor din pachetul Individual pentru noile X5 M şi X6 M. Ca de obicei, vorbim despre un portofoliu de nuanţe şi materiale exclusive disponibile doar prin programul de personalizare Individual.

Tag-uri similare

Mini, modele noi BMW, platforma BMW, BMW Seria 1 Coupe, BMW cu tractiune fata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru