Modele noi Citroen

Joi, 08 Mai 2014 | Modele noi

Peugeot vrea să crească preţurile la nivelul modelelor Volkswagen: "Maşinile noastre sunt la fel de bune"

Carlos Tavares, şeful concernului PSA Peugeot-Citroen, vrea să elimine decalajul de preţ dintre modelele Peugeot şi omoloagele lor din gama Volkswagen. Până în 2020, marca din Sochaux va avea preţuri la acelaşi nivel cu cele ale competitorului din Wolfsburg.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Industrie

Citroen va avea un nou şef de la 1 iunie

Linda Jackson va deveni noul CEO al mărcii Citroen, anunţă oficialii companiei franţuzeşti. În prezent, Jackson ocupă funcţia de şef al diviziei Citroen din Regatul Unit şi Irlanda.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen va înjumătăţi numărul de modele din gamă pentru a reveni la profit

Portofoliul PSA Peugeot-Citroen va fi redus de la 45 la 26 de modele pentru a facilita revenirea concernului la profit. Noul CEO al corporaţiei, Carlos Tavares, este responsabil de planul de restructurare.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Standurile Renault, Peugeot şi Citroen, presărate cu modele noi de oraş

Francezii de la Renault, Peugeot şi Citroen au adus numeroase exponate la Salonul Auto de la Geneva. Cele mai multe noutăţi au venit de la Citroen.
Luni, 24 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Citroen C1 - imagini oficiale ale noii generaţii

Citroen a prezentat primele imagini ale noii generaţii C1. Aceasta va debuta la Salonul Auto de la Geneva odată cu fraţii săi de platformă, Peugeot 108 şi Toyota Aygo.
Marti, 18 Februarie 2014 | Concepte

Citroen Aventure Concept prezintă o versiune ipotetică a lui C4 Aircross dedicată off-road-ului

Citroen a prezentat primele imagini ale lui Aventure Concept, o versiune de offroad a noului C4 Aircross. După cum arată, conceptul promite capacităţi off-road deosebite.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen investeşte 90 de milioane de euro în uzina care va produce înlocuitorul lui 5008

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au anunţat o investiţie de 90 de milioane de euro în uzina de la Rennes. În această fabrică va fi construit un nou model compact, care va înlocui actualul 5008, titrează Automotive News.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen închide o fabrică veche de 40 de ani din Franţa

Francezii de la PSA vor închide astăzi fabrica din Aulnay. Uzina are o tradiţie de 40 de ani şi este prima din planul pe care îl vor derula până în 2015, care prevede trei fabrici închise şi renunţarea la 11.000 de salariaţi.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | Modele noi

Detalii despre viitorul monovolum creat de Opel şi Peugeot-Citroen

General Motors şi PSA Peugeot-Citroen lucrează la un nou monovolum de clasă mică. Acesta le va înlocui pe Meriva, C3 Picasso şi va da naştere unui asemenea model în gama Peugeot.
Joi, 27 Iunie 2013 | Autoipoteze

Les Echos: Citroen nu va construi un succesor direct al lui C3

Publicaţia franceză Les Echos susţine că Citroen va renunţa la succesorul direct al lui C3 şi va lansa un crossover în locul său. Conceptul este aşteptat să debuteze la Frankfurt, în toamna anului curent.
Joi, 27 Iunie 2013 | Modele noi

Citroen Grand C4 Picasso - noul monovolum cu şapte locuri al francezilor a "slăbit" 100 kilograme

Citroen a prezentat primele imagini oficiale ale versiunii cu şapte locuri a lui C4 Picasso. La fel ca predecesorul său, modelul se numeşte Grand C4 Picasso, dar vine cu o platformă nouă, care îi reduce masa cu 100 kilograme.
Miercuri, 26 Iunie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Honda CR-V şi Citroen C4 Picasso

EuroNCAP a publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste. De data aceasta, organismul a testat doar două modele noi, Honda CR-V şi Citroen C4 Picasso, ambele cotate cu cinci stele de siguranţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Mai 2013 | Modele noi

Şeful Citroen: "Ne vom reinventa printr-o gamă nouă"

Frederic Banzet, CEO-ul Citroen, a confirmat lansarea unei noi game "C" pentru a doua jumătate a anului 2014, care va aduce motorizări simplificate şi costuri reduse de exploatare.
Luni, 08 Aprilie 2013 | Concepte

Citroen va dezvălui la Shanghai primul SUV din gama DS

Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai un concept pe nume DS Wild Rubis. Modelul prefigurează primul SUV al gamei DS şi este aşteptat să debuteze pe piaţă în termen de trei ani.
Marti, 02 Aprilie 2013 | Modele noi

Citroen C4 Picasso, primele imagini oficiale ale noii generaţii

Primele imagini oficiale ale noii generaţii Citroen C4 Picasso au fost publicate pe internet. Modelul preia aproape integral trăsăturile conceptului Technospace.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Citroen C3 facelift, vedeta standului mărcii franţuzeşti

Citroen C3 facelift a fost cel mai important exponat al constructorului francez la Salonul de la Geneva. Acesta a fost expus atât la înălţime, cât şi la nivelul standului, pentru a fi admirat de cât mai mulţi privitori.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Citroen Technospace, conceptul care prefigurează viitorul C4 Picasso

Citroen a adus la Geneva conceptul Technospace. Acesta prezintă o nouă direcţie de design pentru viitorul C4 Picasso. Versiunea de serie debutează în cea de-a doua parte a anului.
Joi, 07 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Citroen Technospace, conceptul care prefigurează viitorul C4 Picasso, vine la Geneva

Citroen va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul Technospace, care prefigurează viitorul C4 Picasso. Modelul va debuta în acelaşi timp cu facelift-ul aplicat gamei rivale de la Renault.
Miercuri, 19 Decembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 3 stele pentru "tripleţii" Aygo, C1 şi 107

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele testelor de siguranţă pentru Citroen C1, Toyota Aygo şi Peugeot 107. Cele trei modele au obţinut doar trei stele de siguranţă.
Vineri, 14 Decembrie 2012 | Industrie

Citroen C6 iese din producţie la sfârşitul lunii decembrie

Citroen va scoate din producţie modelul C6 la finele lunii curente. Modelul este printre ultimele berline din acest segment vândute de o marcă franţuzească şi nu va avea un succesor.

Tag-uri similare

Citroen, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, fotospion, modele noi Citroen, C4, Citroen C4, Citroen DS4, DS4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru