Modele noi Fiat

Vineri, 10 Iunie 2011 | Intern

Fiat Bravo My Life, în România de la 14.790 euro

Versiunea My Life a lui Fiat Bravo este disponibilă şi în România. Preţul de pornire este de 14.790 de euro cu TVA inclus, dar clienţii din luna iunie primesc o reducere de 800 de euro.
Marti, 26 Aprilie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele teste de şasiu ale subcompactei de la Jeep

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului viitorului model subcompact de la Jeep, surprins în timpul testelor de şasiu.
Luni, 28 Martie 2011 | Industrie

Producţia viitorului Fiat Panda va începe în noiembrie

Viitoarea generaţie a lui Fiat Panda va debuta la începutul anului 2012, iar producţia este stabilită în Italia. Până acum, Fiat Panda era produs în Polonia, la fabrica din Tychy.
Miercuri, 02 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Fiat pregăteşte o versiune 4x4 a lui 500

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale versiunii 4x4 a lui Fiat 500. Modelul este bazat pe platforma tehnică a lui Fiat Panda 4x4.
Luni, 24 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Fiat Freemont, alter ego al lui Dodge Journey

Fiat a preluat primul model din gama Chrysler pentru a-l comercializa sub sigla sa în Europa. Vorbim de Freemont, versiunea italiană a lui Dodge Journey. Debutul are loc în martie, la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

Marchionne: "Următorul Fiat Bravo va fi complet diferit"

Viitorul Fiat Bravo ar putea deveni un crossover de segment compact, în încercarea de schimbare radicală a modelului pentru creşterea vânzărilor.
Marti, 04 Ianuarie 2011 | Modele noi

Noul Fiat Panda vine în septembrie

Cea de-a treia generaţie a lui Fiat Panda va debuta în septembrie la Frankfurt, spune o publicaţie italiană. Punctele forte ale noului model vor fi spaţiul interior şi motoarele TwinAir.
Joi, 18 Noiembrie 2010 | Modele noi

Fiat 500 a debutat în Statele Unite ale Americii

După o absenţă de 27 de ani, Fiat s-a întors pe piaţa din Statele Unite. Debutul a avut loc la Salonul Auto de la Los Angeles, iar modelul ales este 500 în versiune americană.
Marti, 09 Noiembrie 2010 | Modele noi

Marchionne: "Platforma lui Jeep Grand Cherokee vine şi la Grupul Fiat"

Sergio Marchionne, şeful Alianţei Fiat-Chrysler, a anunţat că platforma noului Grand Cherokee va fi utilizată şi de SUV-urile care vor fi create de mărcile din Grupul Fiat.
Luni, 27 Septembrie 2010 | Modele noi

Viitorul lowcost de la Fiat se va numi Seicento

Fiat va readuce pe piaţă modelul Seicento, iar acesta va deveni noul entry-level în gama constructorului din Torino. Italienii au decis să renunţe la modelul Topolino din cauza condiţiilor dificile de pe piaţa auto din Europa.
Marti, 06 Iulie 2010 | Modele noi

Fiat va lansa o ediţie aniversară a lui Panda în Italia

Odată cu aniversarea a 30 de ani de la debutul pe piaţă al lui Panda, cei de la Fiat vor lansa o ediţie specială a acestui model în Italia.

Tag-uri similare

Fiat, Italia, modele noi Fiat, Fiat Panda, Panda, editie aniversara
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru