Fiat va lansa o ediţie aniversară a lui Panda în Italia

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 06.07.2010
Odată cu aniversarea a 30 de ani de la debutul pe piaţă al lui Panda, cei de la Fiat vor lansa o ediţie specială a acestui model în Italia.

Esential

30 de ani de existenţă aniversează Fiat Panda.
54 CP dezvoltă motorul de 1.1 litri cu care este echipat modelul italian în versiunea de bază.

Fiat sărbătoreşte 30 de ani de existenţă ai lui Panda cu o ediţie specială pe care o va lansa în Italia. Aceasta se va numi Panda Anniversary şi este realizată pe baza lui Panda Active 1.1. Fiat Panda Anniversary va fi disponibilă doar în trei nuanţe de caroserie – roşu, alb şi galben. Interiorul este preluat de la versiunea 4x4 Glam a lui Panda, iar materialul care înveleşte scaunele este denim de culoare neagră.

Fiat Panda Anniversary are un preţ de 9.950 de euro în Italia, identic cu cel al versiunii de echipare Active. Preţul respectiv include şi vopseaua extraserie în care este oferit acest model. Cei de la Fiat vor începe o nouă campanie publicitară pentru acest model în următoarele zile care va îl vor avea ca personaj şi pe celebrul prezentator italian Piero Chiambretti.

Fiat Panda a debutat pe piaţă în 1980 şi a fost produsă în aceeaşi versiune cu modificări minime vreme de 23 de ani. În 2003, cei de la Fiat au lansat cea de-a doua generaţie a lui Panda, care a primit toate elementele moderne de care are nevoie un autoturism în zilele noastre. Prima generaţie a acestui model a fost fabricată în 4.500.000 de exemplare, în timp ce generaţia a doua a fost fabricată în 1.500.000 exemplare.

Versiunea de 1.1 litri a lui Panda dezvolta 54 CP şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h ăn 15 secunde, în timp ce viteza maximă este de 150 km/h.

Via | Autoblog.it

Comentarii (1)

  • daca apar si aceste editii universare, inseamna ca modelul actual va fii inlocuit in scurt timp?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru