Modele noi Ford

Vineri, 03 Septembrie 2010 | Modele noi

Ford a creat o nouă versiune de caroserie a lui F-150 SVT Raptor

Versiunea de performanţă a celui mai popular pick-up de la Ford este oferită şi cu o caroserie cu patru uşi. Modelul nu va fi comercializat şi în Europa, deoarece nu există cerere pentru un asemenea pick-up.
Marti, 17 August 2010 | Modele noi

Ford a lansat cel mai puternic Mustang din istorie

Oficialii Ford au anunţat cel mai rapid şi manevrabil Mustang creat vreodată - Boss 302. Americanii declară că modelul este la fel de rapid ca un BMW M3 pe circuitul Laguna Seca.
Vineri, 23 Iulie 2010 | Modele noi

Viitorul Ford Focus RS ar putea fi hibrid

Viitoarea generaţie a lui Ford Focus va avea şi o versiune RS hibridă. Pe lângă performanţele deosebite, noul model va avea emisii semnificativ reduse faţă de generaţia precedentă.
Miercuri, 23 Iunie 2010 | Modele noi

Ford lansează cinci ediţii speciale ale lui Focus RS în Franţa

Divizia franceză a mărcii Ford a lansat cinci ediţii speciale Le Mans ale modelului Focus RS pe piaţa din Franţa. Modelele beneficiază de plăcuţe speciale de indentificare la interior şi de o vopsea deosebită.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Concepte

Ford va prezenta un nou concept de segment mini la Beijing

O echipa de design globala a celor de la Ford a dezvoltat un concept de segment A care prezinta o asemanare surprinzatoare cu noul Audi A1. Modelul se numeste Ford Start Concept si va debuta la Salonul Auto de la Beijing.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | Modele noi

Ford a dezvaluit facelift-ul modelelor Transit Connect si Tourneo Connect

Ford a lansat un facelift pentru modelele Transit Connect si Tourneo Connect. Aceste modele au primit cateva modificari estetice subtile si o serie de dotari suplimentare in standard.

Tag-uri similare

Ford, China, Salon Auto, Concept, Salonul Auto, modele noi Ford, Beijing, Ecoboost, concept Ford, start
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru