Modele noi Ford

Joi, 06 Octombrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Ford Vertrek vine la Los Angeles în versiunea de serie

Ford va prezenta la Los Angeles un model de serie inspirat de Vertrek, conceptul care era văzut ca succesorul lui Kuga. Modelul se numeşte Escape şi este primul SUV de la Ford cu două motoare EcoBoost în gamă.
Luni, 12 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Ford Fiesta primeşte o nouă motorizare de top: 1.6 Ti-VCT de 134 CP

Versiunea Titanium a lui Ford Fiesta are o listă mai mare de dotări opţionale, iar clienţii pot opta între un TDCI de 1.6 litri şi 95 CP sau un Duratec Ti-VCT de 134 CP.
Vineri, 02 Septembrie 2011 | Tehnologie

Ford MyKey vine şi în Europa

Oficialii Ford au anunţat că vor oferi sistemul MyKey şi pe piaţa din Europa începând cu anul 2012. Acesta ajută la temperarea tinerilor atunci când se află la volan.
Joi, 01 Septembrie 2011 | Video

5xVIDEO: Ford Evos Concept se prezintă

Ford a publicat cinci clip-uri de prezentare ale noului Evos Concept, modelul care ne arată noua direcţie stilistică a mărcii.
Marti, 23 August 2011 | Industrie

Ford şi Toyota vor dezvolta împreună un sistem de propulsie hibrid

Ford şi Toyota vor realiza un sistem hibrid pentru modele cu tracţiune spate, sistemul urmând să fie folosit în gamele celor doi constructori până la finele acestui deceniu.
Joi, 04 August 2011 | Modele noi

Ford a prezentat un teaser al conceptului pe care îl aduce la Frankfurt

Ford a prezentat un teaser al noului concept pe care îl vor expune în premieră mondială în cadrul standului de 3.200 de metri pătraţi de la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 03 August 2011 | Modele noi

Ford vine cu patru premiere la Frankfurt

Standul Ford de la Frankfurt va avea patru premiere, au anunţat oficialii mărcii. Printre acestea se numără versiunile de serie ale lui Focus ST, Fiesta ST şi Vertrek, anunţă unele surse.
Luni, 04 Iulie 2011 | Modele noi

Ford face un sondaj pe Facebook pentru a alege sunetul lui Focus electric

Ford le-a cerut părerea utilizatorilor Facebook în privinţa sunetului pe care să-l emită viitorul Focus electric. Constructorul american a pus la dispoziţie patru variante de răspuns.
Joi, 19 Mai 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Ford pregăteşte o versiune sportivă a lui Fiesta

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale versiunii sportive a lui Ford Fiesta, surprinsă în timpul testelor de pe Nurburgring.
Sambata, 16 Aprilie 2011 | Economic

Ford va aduce în China 15 modele noi până în 2015

Constructorul american Ford doreşte ca până la finele lui 2015 să pătrundă pe piaţa auto din China cu 15 modele noi.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Intern

Ford Focus costă 16.000 de euro în România

Oficialii Ford au dezvăluit lista completă de preţuri a lui Focus în România, incluzând atât versiunea sedan, cât şi hatchback-ul cu cinci uşi şi wagon-ul.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Modele noi

Ford Focus Econetic va consuma 3.5 litri la sută

Salonul Auto de la Amsterdam va marca debutul celei mai economice compacte de pe piaţă. Aceasta se numeşte Ford Focus Econetic şi vine cu un motor diesel de 1.6 litri şi 105 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Noul Ford Ranger a debutat la Geneva

Noua generaţie a lui Ford Ranger a debutat astăzi la Salonul Auto de la Geneva cu totul schimbat în afară de nume. Modelul se laudă cu cea mai mare capacitate de tractare din segment - 3.350 kilograme.
Luni, 28 Februarie 2011 | Tehnologie

Focus este primul Ford din Europa echipat cu sistemul Sync

Sistemul multimedia Ford Sync a debutat pe piaţa europeană alături de noul Focus. Ford vrea să vândă două milioane de unităţi echipate cu acest sistem în doar patru ani.
Joi, 30 Decembrie 2010 | Modele noi

Ford Focus va primi un diferenţial controlat electronic în standard

Noul Ford Focus va beneficia de un sistem electronic de asistenţă la abordarea în viteză a virajelor strânse. Sistemul va înfrâna roata de la interiorul virajului pentru a simula un diferenţial cu alunecare limitată şi va reduce semnificativ subvirarea.
Vineri, 03 Decembrie 2010 | Autoipoteze

Ford neagă întoarcerea lui Capri

Oficialii Ford au anunţat că nu vor realiza niciun succesor al lui Capri şi nicio versiune cu trei uşi a lui Focus. Motivul din spatele acestei decizii este lipsa unei pieţe pentru hatchback-urile cu trei uşi.
Joi, 14 Octombrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Iată noua generaţie a lui Ford Ranger

Noua generaţie a lui Ford Ranger a debutat astăzi la Salonul Auto din Sydney. Modelul este echipat cu un motor Duratorq de 2.2 litri, care oferă 150 CP şi 375 Nm.
Joi, 30 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Paris 2010: Noile Ford Focus hatchback, sedan, ST şi break

Ford a prezentat întreaga gamă Focus la Salonul Auto de la Paris. Toate modelele prezente vor debuta pe străzile europene în decursul anului 2011.
Miercuri, 29 Septembrie 2010 | Modele noi

Succesorul lui Ford GT va fi un model ecologic

Ford se gândeşte să lanseze un succesor al modelului GT. În cazul în care acesta va debuta pe piaţă, vom vorbim de un supercar ecologic, cel mai probabil un model electric.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Modele noi

Noul Ford Focus va avea airbag-uri mai performante

Ford pune accentul pe siguranţă pentru noua generaţie a lui Focus şi introduce un set de airbag-uri care protejează mult mai bine şoferul şi pasagerul din dreapta.

Tag-uri similare

Ford, China, Salon Auto, Concept, Salonul Auto, modele noi Ford, Beijing, Ecoboost, concept Ford, start
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru