Ford va aduce în China 15 modele noi până în 2015

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 16.04.2011
Constructorul american Ford doreşte ca până la finele lui 2015 să pătrundă pe piaţa auto din China cu 15 modele noi.

Salonul Auto de la Shanghai a devenit din ce în ce mai important datorită valorii pe care piaţa din China o poate oferi constructorilor auto. Fiecare jucător din acest domeniu îşi doreşte o bucată cât mai mare din potenţialul pe care statul asiatic îl oferă, iar Ford nu face excepţie de la această regulă.

În cadrul unei conferinţe organizată cu ocazia evenimentului asiatic, oficialii Ford au prezentat planurile de viitor în ceea ce priveşte piaţa din China. Aceştia vor ca până la finele lui 2015 să introducă pe piaţa din statul asiatic 15 modele noi. "Împreună cu partenerii noştrii vrem să valorificăm puterea planului One Ford şi a platformelor globale şi să aducem în China 15 modele noi până în 2015. Prin această strategie vrem să ne consolidăm angajamentul făcut faţă de clienţii de pe această piaţă. Pe termen lung, acest plan vizează introducerea a 50 de produse şi platforme noi în regiunea Asia Pacific", a declarat Joe Hinrichs, preşedinte Ford Asia Pacific şi Africa.

Mai mult decât atât, oficialii Ford au declarat că până în acelaşi an vor ca numărul de dealeri şi de angajaţi din China să se dubleze.

Primul model care va face parte din noua era va fi actuala generaţie a lui Focus. Anul viitor acesta va intra pe linia de producţie din China, urmând să fie comercializat doar pe piaţa locală.

Via | Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru