Modele noi Ford

Vineri, 06 Februarie 2015 | Modele noi

Ford Focus RS nu va primi o variantă break

Ford nu va oferi şi alte versiuni de caroserie ale lui Focus RS, anunţă un oficial al companiei. Anunţul vine după ce modelul a întrerupt tradiţia modelelor RS cu o caroserie hatchback cu cinci uşi.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | Intern

Preţuri Ford Focus ST facelift în România: start de la 28.250 de euro cu TVA inclus

Ford a anunţat preţurile versiunii ST ale lui Focus şi Focus Wagon. Pentru prima oară în istoria modelului, există şi o versiune diesel de performanţă în gama Focus.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | Modele noi

Ford Fiesta ar putea primi o variantă RS

Ford ar putea lansa o versiune RS a lui Fiesta în viitorul apropiat. Aceasta ar urma să fie dezvoltată de divizia Ford Performance şi este aşteptată să debuteze în 2017.
Marti, 20 Ianuarie 2015 | Intern

Rezultate excelente pentru Ford în România în 2014: creştere de peste 40% a vânzărilor

Vânzările Ford în România au crescut cu peste 40% în 2014. Cel mai popular model al mărcii americane este Fiesta, cu peste 2.500 de clienţi în ţara noastră.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Intern

Preţuri Ford Mondeo în România: noua generaţie a modelului de clasă medie pleacă de la 24.300 de euro

Ford a anunţat astăzi preţurile noii generaţii Mondeo pe piaţa din România. Cea mai ieftină versiune disponibilă la momentul actual pleacă de la 24.300 de euro cu TVA inclus şi are un motor 1.5 EcoBoost de 160 CP.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Modele noi

Ford confirmă lansarea noii generaţii a lui Focus RS alături de alte 11 modele de performanţă

Ford a anunţat că va lansa 12 modele noi de performanţă în viitorul apropiat. Printre acestea se numără şi noul Focus RS, a cărui versiune de producţie a fost confirmată oficial de reprezentanţii mărcii.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Intern

Ford Craiova vrea să renunţe la 680 de angajaţi implicaţi direct în producţie

Ford România implementează un program de părăsire voluntară a locurilor de muncă pentru 680 de angajaţi de la fabrica din Craiova. Ford vrea să folosească în mod optim forţa de muncă de la uzina din Bănie până când aceasta va primi un model în fabricaţie pe care să-l producă la foc continuu.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Intern

Preţuri Ford Focus facelift în România: versiunea restilizată a compactei pleacă de la 16.450 euro

Ford a anunţat preţurile lui Focus facelift pe piaţa internă. Versiunea de bază are preţul de 16.450 de euro cu TVA inclus în compania motorului 1.0 EcoBoost de 100 CP şi a echipării Trend.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Modele noi

Ford Shelby GT350 Mustang, un elogiu de 500 CP adus lui Carroll Shelby

Ford a prezentat noul Shelby GT350 Mustang, un model dedicat lui Carroll Shelby şi echipat cu cel mai puternic motor V8 aspirat oferit vreodată de marca americană.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Ford S-Max a ajuns la a doua generaţie: primele imagini ale noului monovolum european

Primele imagini ale noului Ford S-Max au fost publicate înainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Paris. Monovolumul adoptă noile tehnologii ale mărcii şi noua parte frontală a fraţilor săi de gamă.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Ford C-Max facelift primeşte actualizările aplicate lui Focus

Ford a pvenit la Paris cu noile C-Max şi Grand C-Max facelift. Gama de monovolume compacte a mărcii americane a preluat actualizările aplicate lui Focus odată cu restilizarea acestuia şi se mândreşte acum cu un nou aspect, tehnologii mai avansate şi motoare mai economice.
Luni, 15 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Ford C-Max: prima imagine teaser a facelift-ului care va debuta în octombrie

Ford va lansa la Salonul Auto de la Paris versiunea facelift a lui C-Max şi Grand C-Max. Cele două monovolume compacte vor fi prezentate alături de fratele lor mai mare, S-Max.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Septembrie 2014 | Modele noi

Ford Focus facelift va fi echipat cu un sistem de siguranţă care va anticipa derapajele

Ford a anunţat un nou sistem de siguranţă pe care l-a integrat la bordul lui Focus facelift. Vorbim despre Enhanced Transitional Stability, o premieră în industria auto după spusele americanilor, care anticipează derapajele şi corectează stabilitatea maşinii înainte ca acestea să aibă loc.
Vineri, 29 August 2014 | Intern

Ford anunţă nouă zile de pauză în septembrie pentru uzina sa din Craiova

Fabrica Ford din Craiova va avea o pauză de nouă zile a producţiei în decursul lunii septembrie pentru a regla diferenţa dintre capacitatea de producţie şi vânzările unicului model fabricat în Bănie, B-Max.
Luni, 04 August 2014 | Modele noi

Ford Mondeo va fi primul model al mărcii oferit în Europa cu faruri full-LED

A patra generaţie a lui Ford Modeo va fi oferită cu blocuri optice full LED. Mondeo va fi primul model al americanilor oferit în Europa cu această dotare.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Intern

Ford opreşte producţia la Craiova până în 18 august pentru revizii la echipamente

Uzina Ford din Craiova va opera pauza anuală de revizie a utiliajelor şi echipamentelor în perioada 24 iulie - 18 august.
Joi, 26 Iunie 2014 | Tehnologie

Ford a făcut echipă cu Intel pentru a proiecta interiorul auto al viitorului

Ford şi Intel vor să construiască împreună un sistem informatic menit să echipeze maşinile viitorului. Project Mobii ar putea să îşi recunoască şoferul şi să activeze automat toate setările preferate de acesta.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Modele noi

Ford Edge, fratele mai mare al lui Kuga, va fi lansat în Europa în 2015

Ford a prezentat cea de-a doua generaţie a lui Edge în versiunea sa globală. SUV-ul americanilor va fi vândut şi în Europa începând cu anul 2015 şi este fratele mai mare al lui Kuga.
Luni, 23 Iunie 2014 | Siguranta

PREMIERĂ: Ford Mustang va avea un airbag pentru genunchi integrat în uşa torpedoului

Ford Mustang va beneficia de o dotare de siguranţă pasivă inedită încă din standard: airbag pentru genunchii pasagerului, integrat în torpedo.
Marti, 13 Mai 2014 | O lume nebuna

Macheta oficială a lui Ford Mustang a ajuns în spaţiu

Macheta oficială a Ford Mustang, produsă de Revell, a fost trimisă în spaţiu cu un balon meteorologic pentru a sărbători 50 de ani de la lansarea modelului american.

Tag-uri similare

Ford, China, Salon Auto, Concept, Salonul Auto, modele noi Ford, Beijing, Ecoboost, concept Ford, start
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru