Modele noi Ford

Vineri, 12 Aprilie 2013 | Modele noi

Uzina de la Craiova va produce un nou motor Ford: 1.5 litri Ecoboost

Ford a prezentat al cincilea motor din gama EcoBoost. Acesta va intra în producţie la fabrica din Craiova, are o cilindree de 1.5 litri şi va echipa noul Mondeo.
Marti, 09 Aprilie 2013 | Modele noi

Ford Transit Courier, noul membru al gamei de vehicule comerciale Ford

Ford a prezentat la Salonul de Vehicule Comerciale din Birmingham noul Transit Courier. Modelul preia limbajul de design al gamei Ford şi completează oferta de vehicule comerciale a mărcii americane.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Ford EcoSport tronează în standul producătorului american

Ford a adus la Geneva noul EcoSport, un SUV de segment B, al cărui singur scop este lupta cu Nissan Juke. Modelul va fi disponibil comercial începând cu cea de-a doua jumătate a anului.
Marti, 05 Februarie 2013 | Modele noi

Noul Ford Focus RS, confirmat pentru debut în 2015

Debutul lui Ford Focus RS a fost confirmat pentru 2015. Modelul va avea un motor turbo de 2.3 litri care va dezvolta aproximativ 330 CP.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Tuning

Ford Focus ST a primit o versiune de 330 CP de la Cosworth

Ford a venit la SEMA, celebra expoziţie de tuning şi accesorii pentru tuning din Statele Unite ale Americii, cu o versiune Cosworth a lui Focus ST, care dezvoltă 330 CP. Pentru moment, este doar un concept.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Modele noi

Viitorul Ford Focus RS ar putea avea un motor 2.3 EcoBoost, de 350 CP

Noua generaţie a lui Ford Focus RS va fi echipat cu un motor 2.3 EcoBoost, anunţă cei de la Piston Heads. Acesta vine cu un diferenţial faţă activ cu alunecare limitată, dezvoltat de GKN.
Luni, 01 Octombrie 2012 | Autoipoteze

General Motors şi Ford vor dezvolta împreună o nouă generaţie de transmisii automate

Ford şi General Motors şi-ar putea uni forţele pentru a dezvolta o nouă generaţie de transmisii automate, anunţă The New York Times.
Marti, 18 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford Transit şi Transit Connect, primele imagini oficiale

Ford a prezentat primele imagini oficiale ale noilor generaţii Transit şi Transit Connect. Cele două modele completează gama de utilitare Ford alături de Transit Custom şi Transit Custom Van.
Joi, 06 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford aduce Mustang, Edge şi Ecosport în Europa

Ford a anunţat că va aduce modelul Mustang şi pe piaţa din Europa. Debutul acestuia nu a fost încă aunţat. Însă, noile Edge şi Ecosport vor debuta pe piaţă odată cu noul Kuga.
Joi, 06 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford Mondeo - primele imagini ale noii generaţii pentru Europa

Ford a prezentat primele imagini ale noii generaţii Mondeo, în versiunile berlină şi Wagon. Modelul va fi echipat cu motorul 1.0 EcoBoost de 125 CP.
Joi, 02 August 2012 | Tuning

Ford Focus 1.0 EcoBoost a primit primul său pachet de tuning, marca Superchips

Motorul 1.0 EcoBoost al lui Ford Focus a atras atenţia celor de la Superchips, care au lansat un nou soft pentru unitatea ECU. Costă 580 euro şi îţi aduce 147 CP şi 227 Nm.
Luni, 25 Iunie 2012 | Intern

Ford B-Max a intrat în producţie la uzina din Craiova

Ford a introdus în producţie noul B-Max la fabrica din Craiova. Debutul producţiei lui B-Max la uzina românească are loc la patru ani şi trei luni de la preluarea fabricii din Craiova.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Iunie 2012 | Tuning

Ford Focus Estate a primit un pachet de la Loder1899

Nemţii de la Loder1899 au dezvoltat un pachet de tuning pentru versiunea Estate a lui Ford Focus. Pachetul complet pleacă de la 3.845 de euro, fără montaj sau vopsire.
Miercuri, 20 Iunie 2012 | Modele noi

Viitorul Ford Mondeo ar putea primi centuri cu airbag pentru locurile din spate

Ford ar putea echipa viitorul Mondeo cu centuri de siguranţă cu airbag integrat pentru ocupanţii locurilor din spate. Informaţia este vehiculată de o publicaţie olandeză, nefiind confirmată oficial de cei de la Ford.
Miercuri, 20 Iunie 2012 | Modele noi

Ford va lansa 15 modele noi cu cel mai bun consum din segment în acest an

Ford promite să lanseze pe piaţa din Europa în decursul anului 15 modele noi, toate urmând să fie ofere cel mai bun consum din segmentul de care aparţin.
Marti, 12 Iunie 2012 | Autoipoteze

Ford ar putea renunţa la viitorul Focus RS în favoarea lui Fiesta RS

Ford ar putea să nu mai construiască o versiune RS a lui Focus în favoarea unei versiuni de performanţă a lui Fiesta, anunţă australienii de la The Motor Report.
Luni, 11 Iunie 2012 | Accidente exotice

Ford Mustang GT, distrus în opt ore de noul său proprietar

În loc să se acomodeze încet cu noua sa maşină, un american a preferat să decupleze ESP-ul şi să se distreze pe drumurile publice cu un Ford Mustang GT. Distracţia sa s-a terminat la doar opt ore de la achiziţia maşinii, când a intrat într-un arbore.
Luni, 28 Mai 2012 | Modele noi

Europa: Ford Focus 1.0 EcoBoost a primit 4.700 de comenzi într-o lună

Cel mai mic motor oferit vreodată în gama Focus a cucerit deja 4.700 de clienţi în prima lună de vânzări în Europa. Oficialii Ford spun că 23% dintre clienţii lui Focus au ales această motorizare în aprilie.
Joi, 24 Mai 2012 | Modele noi

Ford ar putea aduce Mustang şi pe piaţa din Europa

Ford ia în considerare importul modelului Mustang pe piaţa din Europa. Americanii aşteaptă reacţiile clienţilor europeni înainte de decizia finală.
Luni, 21 Mai 2012 | Tuning

Superchips a lansat un pachet de tuning pentru motorul 1.6 EcoBoost de la Ford

Englezii de la Superchips au lansat un pachet de tuning software pentru motoarele 1.6 EcoBoost din gama Ford. În funcţie de versiune, acesta oferă între 20 şi 35 CP în plus.

Tag-uri similare

Ford, China, Salon Auto, Concept, Salonul Auto, modele noi Ford, Beijing, Ecoboost, concept Ford, start
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru