Ford Mustang GT, distrus în opt ore de noul său proprietar

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 11.06.2012
În loc să se acomodeze încet cu noua sa maşină, un american a preferat să decupleze ESP-ul şi să se distreze pe drumurile publice cu un Ford Mustang GT. Distracţia sa s-a terminat la doar opt ore de la achiziţia maşinii, când a intrat într-un arbore.

Ford Mustang, una dintre cele mai populare modele din segmentul său, ajunge adesea pradă inconştienţei şoferilor, iar modelul din imaginile alăturate nu face excepţie. Povestea pleacă de la un Ford Mustang GT California, o ediţie specială, care şi-a găsit sfârşitul la doar opt ore după ce a ajuns pe mâinile noului său proprietar. Aparent, şoferul Mustang-ului circula cu aproximativ 130 km/h prin oraş şi a abordat un viraj cu sistemul ESP decuplat. Lipsa sa de experienţă la bordul unui Mustang V8 şi-a arătat imediat colţii, acesta pierzând controlul şi întrând cu partea din dreapta într-un arbore. Din fericire, şoferul era singur în maşină şi a supravieţuit impactului fără să se rănească.

Sperăm ca imaginile alăturate să tragă un semnal de alarmă pentru şoferii din ţara noastră. Întregul incident putea fi evitat dacă şoferul ar fi circulat cu o viteză corespunzătoare, care putea fi intuită abia după mai multe ore petrecute în compania noului său automobil. În schimb, acesta a decuplat sistemul de control al stabilităţii şi a abordat un viraj cu pedala de acceleraţie la podea, în condiţiile în care rula cu 130 km/h.

Martorii de la faţa locului spun că acesta a încercat să redreseze maşina, dar manevrele sale au fost exagerate şi a ieşit de pe şosea, acroşând singurul arbore din zona respectivă.

Ford Mustang GT este echipat cu un motor V8 de 5.0 litri, care dezvoltă 420 CP la 6.500 rpm şi oferă cel mai bun consum din segmentul său. În standard, modelul are jante din aliaj de 19 inch, transmisie manuală cu şase trepte şi sistem de frânare Brembo. Această versiune a lui Mustang are nevoie de 4.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h şi poate frâna de la această viteză până la oprire în 4.5 secunde.

Via | TheMustangSource

Comentarii (10)

  • Acuma imi dau seama de ce este capabil un V8 :))
    Pentru moment il bag la disponibilizari, si merg pe ideea de maxim 1.600cmc3 :))
    19 4
  • AndreiRN
    Acopera asigurarea 100% dar nu o sa uite o viata intreaga acel pom.
    21 3
  • patent
    din categoria retardati cu bani!!!!asa le trebuie...toti prostii conduc in ziua de azi!!!!!
    19 8
  • chuck norris
    ce mai propietar...
    5 10
  • Dar totusi, mi-am mai dat seama, ca ma fac vedeta, si apar pe siteul AUTOMARKET :))))))
    @Chuck Norris: daca erai tu fugea copacul din calea ta :))
    24 1
  • chuck norris
    da pai de mine fuge si copacu...dar daca era o femeie la volan il facea si mai praf
    5 7
  • bine ca prostu' nu a omorat pe cineva!
    14 0
  • Anonim
    asa se intampla cand iti cumperi masini care nu stiu sa ia curbe. =))
    9 5
  • foarte rezistent copacelul ala...masina e terminata bine ca a scapat cu viata!
    2 0
  • florin
    La noi ar fi reusit sa piarda controlul volanului cu tot cu ESP activat :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru