Ford va lansa 15 modele noi cu cel mai bun consum din segment în acest an

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 20.06.2012
Ford promite să lanseze pe piaţa din Europa în decursul anului 15 modele noi, toate urmând să fie ofere cel mai bun consum din segmentul de care aparţin.

Ford promite să lanseze 15 modele noi cu cea mai bună economie de carburant din segment până la sfârşitul anului curent. Dintre cele 15 modele, şase vor oferi emisii de CO2 de sub 100 de grame pe kilometru, grupul incluzând două versiuni diesel ale lui Focus şi şase versiuni de motorizare ale lui Fiesta. O parte din modelele noi promise de oficialii Ford au debutat deja pe piaţă, în timp ce restul urmează să fie lansate în următoarele luni. O componentă cheie a programului de reducere a emisiilor de CO2 este motorul 1.0 EcoBoost în ambele versiuni de putere – 100 şi 125 CP.

"Lansarea noilor motoare EcoBoost ne-a ajutat să ne reducem emisiile de CO2 la nivel de flotă, în timp ce oferă în continuare performanţe bune şi o dinamică potrivită. Alături de noile motoare EcoBoost, avem şi gama de motoare diesel şi tehnologiile ECOnetic, care sunt introduse pe din ce în ce mai multe modele, gama noastră include un portofoliu complet de lideri de eficienţă pentru clienţii europeni.", a declarat Sherif Marakby, directorul de dezvoltare a trenurilor de propulsie al Ford of Europe.

Unitatea 1.0 EcoBoost a fost premiată recent cu titlul "Motorul Anului 2012", iar anunţul celor de la Ford a relevat faptul că motorul respectiv va fi introdus şi în gamele C-Max şi Grand C-Max.

O surpriză în cadrul gamei de motoare economice este prezenta unităţii 2.0 EcoBoost a lui Ford Focus ST, care dezvoltă 250 CP. Lista mai include şi B-Max 1.6 TDCi, B-Max 1.0 EcoBoost în două versiuni de motorizare, Focus 1.6 ECOnetic Technology, Transit 2.2 TDCi, Transit Tourneo Custom 2.2 TDCi şi Ranger 2.2 TDCi 125 CP.

Via | Carscoop

Comentarii (5)

  • Jupiter
    Daca tot vrea Ford sa ofere cel mai bun consum din segment, oare nu vrea sa ofere si cele mai bune preturi? :P
    Nu de alta, dar o cutiuta de B-Max costa totusi bani grei. In schimb, la revanzare se cer bani putini. Unii samsari spun ca un Ford merita din plin ca investitie second hand (3-5 ani), insa nu ca masina noua.
    11 11
  • @Jupiter
    Atata costa tehnologia folosita (bineinteles cu un profit decent). Daca s-ar putea, sigur toti producatorii ar reduce pretul, si uite ca nu o fac.

    La revanzare ai dreptate. Vazusem si niste articole si la masini SH ford era pe primele locuri la raportul calitate/pret, asta din cauza imaginii mai putin bune decat ale marci (VW). Aceasta imagine conteaza mult la revanzare. De ex marcile coreene cred ca stau cel mai prost in Europa la acest aspect.

    Mai este si un alt aspect care explica valoarea de revanzare mica (cel putin in RO). Piata din RO e invadata de multe masini ford (care este o masina f. populara pt. flote auto in vest) este adusa in Ro se da kilometrajul inapoi cu 100.000.
    Tu daca ai o masina de 80.000 km (luata de noua) cand vrei sa o vinzi concurezi pe piata cu masini care au defapt 180.000 km ...si tu clar nu poti sa ceri cu mult mai mult pe ea.

    Bineiteles ca acest lucru e valabil la toate marcile.
    11 1
  • intrebare
    De unde stie Ford care vor consumurile la modelele concurente ce urmeaza a fi lansate in acest an?
    17 4
  • @intrebare

    probabil ca cei de la ford activeaza in domeniul auto, altfel nu-mi explic
    12 13
  • probabil
    @gelu

    probabil ca cei de la ford sunt hackeri si au spart baza de date a concurentei
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru