Ford vine cu patru premiere la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 03.08.2011
Standul Ford de la Frankfurt va avea patru premiere, au anunţat oficialii mărcii. Printre acestea se numără versiunile de serie ale lui Focus ST, Fiesta ST şi Vertrek, anunţă unele surse.

Ford a dezvăluit faptul că va prezenta patru premiere la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an. Printre acestea se numără "un nou concept de design", alături de "detalii despre viitorul Focus de performanţă". Celelalte două premiere pe care le va aduce Ford la Frankfurt ar putea fi versiunea sportivă a lui Fiesta şi versiunea de serie a lui Vertrek Concept.

Conceptul nou de design al celor de la Ford ar putea fi fie o adăugire la gama Focus, fie o versiune mai apropiată de producţie a lui B-Max, cu toate că modelul care va fi produs la Craiova nu va primi prea multe modificări pentru versiunea de serie. În cazul versiunii de performanţă a lui Focus, cel mai probabil ne putem aştepta la un Focus ST de serie, din moment ce versiunea RS a generaţiei actuale a fost exclusă din gama Ford în declaraţiile anterioare.

Versiunea ST a lui Fiesta ce urmează să debuteze la Frakfurt nu prezintă nicio surpriză pentru nimeni din punct de vedere estetic, inginerii Ford testând acest model pe Nurburgring fără niciun fel de camuflaj. Între timp, versiunea de serie a conceptului Vertrek reprezintă succesorul lui Kuga şi al lui Escape.

Debutul acestui model în reţeaua de dealeri va avea loc în decursul anului 2012.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru