Noul Ford Ranger a debutat la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 01.03.2011
Noua generaţie a lui Ford Ranger a debutat astăzi la Salonul Auto de la Geneva cu totul schimbat în afară de nume. Modelul se laudă cu cea mai mare capacitate de tractare din segment - 3.350 kilograme.

Ford a prezentat noul Ranger la Salonul Auto de la Geneva. Modelul a fost dezvoltat în Australia şi a fost prezentat iniţial la Salonul Auto de la Sydney. Numele Ranger a apărut pe piaţa europeană în 1997 şi a devenit rapid unul dintre numele importante din segmentul pick-up. Familia Ranger include mai multe versiuni de caroserie, iar modelul este disponibil atât în versiuni cu 4x4 decuplabil, cât şi în versiuni doar cu tracţiune spate. Producţia va avea loc în Thailanda, Africa de Sud şi Argentina, iar cele trei uzine vor livra modelul Ranger pe 180 de pieţe.

Clienţii Ford pot opta pentru unul din cinci niveluri de echipare şi pentru unul din două niveluri de gardă la sol. În standard, modelul beneficiază de ESP, ABS şi multe alte facilităţi de siguranţă şi confort. Versiunea WildTrak, prezentă la Salonul Auto de la Geneva, beneficiază de un sistem de navigaţie prin satelit, conectivitate Bluetooth şi cameră video pentru marşarier. Ranger WildTrak se laudă cu cea mai mare capacitate de tractare din segment – 3.350 kilograme.

Modelul Ranger prezintă şi o capacitate de încărcare mare, putând să care până la 1.333 kilograme în cazul versiunii echipate cu motorul Duratorq TDCi de 2.2 litri. Noua generaţie a acestui vehicul utilitar reprezintă un model complet nou, care este construit sub strategia One Ford a mărcii americane.

Acest lucru înseamnă că toate modelele sunt făcute la fel pentru toate pieţele, lucru care ajută la amortizarea costurilor de dezvoltare şi producţie.

Via | Ford

Comentarii (3)

  • ranger
    super..
    E cel mai reusit pick-up din segment. Bravo....
    8 1
  • ****
    o masina impunatoare......
    7 1
  • nanuta
    ranger
    CARE E PRETUL?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru