Modele noi Mazda

Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Modele noi

Mazda a prezentat o nouă ediţie aniversară a lui MX-5 şi platforma noii generaţii

Mazda MX-5, roasterul iconic al mărcii japoneze, a primit o ediţie specială cu ocazia aniversării a 25 de ani de la lansarea pe piaţă. Odată cu aceasta, japonezii au prezentat prima imagine a platformei viitoarei generaţii.
Marti, 11 Martie 2014 | Tehnologie

Toyota va beneficia de motoare SkyActiv de la Mazda

Toyota şi Mazda vor colabora începând cu anul 2015, titrează Automotive News. Mazda le va furniza celor de la Toyota motorizări SkyActiv pentru viitoarea lor subcompactă, pe care ar putea să o dezvolte pe platforma înlocuitorului lui Mazda2.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Mazda Hazumi - imagini oficiale ale conceptului care prefigurează viitorul Mazda2

Mazda a publicat primele imagini oficiale ale conceptului Hazumi. Acesta este cel mai mic vehicul care urmează filozofia de design Kodo şi prefigurează viitorul Mazda2.
Vineri, 21 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Mazda Hazumi Concept - primul teaser al modelului care prefigureză viitorul Mazda2

Mazda aduce la Salonul Auto de la Geneva un concept numit Hazumi, care prefigurează viitorul Mazda2. Conceptul urmează filozofia de design Kodo şi ne promite look-ul lui Mazda6 şi în segmentul mic.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | Modele noi

Mazda va lansa cinci modele noi în următorii trei ani

Directorul diviziei din Regatul Unit al mărcii Mazda a anunţat planurile companiei pentru următorii trei ani. Acestea includ lansarea a cinci modele noi, încă nedezvăluite.
Joi, 05 Septembrie 2013 | Intern

Preţuri Mazda3 în România: start de la 14.990 euro

Importatorul Mazda în România a anunţat preţurile de listă ale noii generaţii Mazda3. Aceasta ajunge în showroom-uri în octombrie şi pleacă de la 14.990 euro cu TVA inclus.
Luni, 22 Iulie 2013 | Industrie

Mazda: "Nu avem nevoie de fabrici în Europa"

Reprezentanţii Mazda au declarat că nu vor construi o fabrică în Europa, în ciuda planurilor de expansiune pe Bătrânul Continent.
Joi, 04 Iulie 2013 | Modele noi

Mazda3 Sedan: a treia generaţie a compactei se prezintă

Mazda a prezentat primele imagini oficiale ale versiunii sedan a compactei sale, Mazda3. Modelul preia numeroase trăsături de design de la fratele său mai mare, Mazda6.
Miercuri, 26 Iunie 2013 | Modele noi

Mazda3, primul teaser al noii generaţii

Mazda a prezentat pe pagina sa oficială de Facebook un teaser care prefigurează noua generaţie a compactei sale. Potrivit primelor informaţii, noul Mazda3 va avea o platformă preluată de la CX-5.
Luni, 03 Iunie 2013 | Modele noi

Viitorul Mazda2 ar putea avea o platformă de CX-5 modificată

Noua generaţie a lui Mazda2 va prelua platforma tehnică a lui CX-5 într-o versiune modificată dramatic. Decizia face parte din noua strategie a celor de la Mazda,concentrată pe platforma SkyActiv lansată odată cu noul CX-5.
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | Modele noi

Mazda MX-5 facelift a debutat pe piaţa din Europa

Facelift-ul lui Mazda MX-5 a debutat pe piaţa din Europa. Pe piaţa din România, listele de comenzi au fost deschise la începutul lunii curente, cea mai ieftină versiune costând 19.390 euro cu TVA inclus.
Luni, 05 Noiembrie 2012 | Modele noi

Mazda vrea să construiască un model premium de segment B

Mazda intenţionează să construiască un model care să lupte pe segmentul lui Mini Cooper şi al lui Citroen DS3, anunţă un reprezentant al companiei nipone.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 30 Octombrie 2012 | Tuning

Mazda3 MPS primeşte 50 CP în plus de la MR Car Design

Tunerii de la MR Car Design au dezvoltat un pachet pentru Mazda3 MPS. Acesta urcă puterea maximă la 310 CP pentru 700 de euro şi poate implica şi un set de jante din aliaj cu un design deosebit.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mazda6 şi Mazda6 Wagon, galerie foto completă

Mazda a publicat galeriile foto complete ale lui Mazda6 Sedan şi Mazda6 Wagon odată cu debutul acestora la Salonul Auto de la Paris.
Joi, 30 August 2012 | Autoipoteze

Mazda6 ar putea primi versiuni Coupe şi MPS

Mazda ia în considerare dezvoltarea unei versiuni coupe a lui Mazda6. Modelul ar putea primi şi o versiune MPS, alături de o eventuală versiune cu tracţiune integrală.
Miercuri, 29 August 2012 | Modele noi

Mazda6, a treia generaţie - primele fotografii şi informaţii oficiale

Modelul de segment mediu al celor de la Mazda a ajuns la a treia generaţie. Noul Mazda6 este mai uşor, mai spaţios şi mai tehnologizat.
Marti, 07 August 2012 | Modele noi

Mazda vrea să facă fiecare generaţie nouă mai uşoară decât predecesoarea

Mazda a anunţat un ţel îndrăzneţ pentru noile sale modele - reducerea masei cu până la 100 kilograme pentru fiecare generaţie nouă.
Marti, 05 Iunie 2012 | Modele noi

Mazda MX-5 a primit o versiune supraalimentată la Leipzig

Mazda a prezentat o versiune modificată a lui MX-5 în cadrul Salonului Auto de la Leipzig. Aceasta este echipată cu un compresor mecanic şi dezvoltă 241 CP.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Modele noi

Fiat şi Mazda vor construi un roadster împreună

Fiat şi Mazda pregătesc un parteneriat. Primul lor proiect, confirmat deja de oficialii Fiat, este un roadster care va fi succesorul lui Mazda MX-5.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Modele noi

Mazda: Viitorul Mazda6 va prelua 80% din trăsăturile conceptului Takeri

Oficialii Mazda au anunţat că noua generaţie a lui Mazda6 va prelua aproximativ 80% din trăsăturile conceptului Takeri. Conceptul este echipat şi cu noua generaţie de propulsoare şi transmisii SkyActiv.

Tag-uri similare

Mazda, SUV, modele noi Mazda, Mazda CX-5, CX-5, Mazda CX-7, SUV compact MAzda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru