Noutati Nissan

Luni, 03 Iunie 2013 | Modele noi

Nissan Micra facelift, primele imagini oficiale ale versiunii restilizate a citadinei

Micra, cel mai mic model din gama Nissan, a primit un facelift serios la mai puţin de doi ani de la lansarea noii generaţii. Debutul versiunii restilizate are loc în toamnă.
Joi, 23 Mai 2013 | Siguranta

Nissan face un recall de 841.000 unităţi pentru Micra şi Cube

Nissan a anunţat o campanie globală de rechemare în service pentru modelele Micra şi Cube produse între 2002 şi 2006. Proprietarii vehiculelor afectate vor fi invitaţi de reprezentanţii mărcii la service pentru strângerea corectă a unor şuruburi.
Marti, 07 Mai 2013 | General

Usain Bolt a primit un Nissan GT-R personalizat

Usain Bolt, ambasadorul mărcii Nissan, a primit un GT-R auriu, personalizat după specificaţiile sale. Modelul are un interior alb, sistem audio Bose şi jante forjate Rays.
Vineri, 26 Aprilie 2013 | Industrie

Renault va construi noua generaţie a lui Nissan Micra în Franţa

Noua generaţie a lui Nissan Micra va fi construită la uzina Renault din Flins, Franţa. Producţia va începe în 2016, iar cota anunţată pentru primul an este de 80.000 de unităţi.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Modele noi

Nissan aduce la Tokyo un model sport inspirat de conceptul Esflow

Nissan 370Z ar putea primi un frăţior mai mic, inspirat din conceptul Esflow. Andy Palmer, Vicepreşedinte executiv Nissan, a anunţat prezentarea modelului la Salonul Auto de la Tokyo.
Joi, 28 Martie 2013 | Modele noi

Nissan Pathfinder Hybrid: 250 CP şi consum mediu de 9 litri la sută

Nissan a prezentat la Salonul Auto de la New York versiunea hibridă a noului Pathfinder. Sistemul de propulsie hibrid al SUV-ului nipon dezvoltă 250 CP şi 329 Nm, iar consumul mediu declarat este de nouă litri la sută.
Vineri, 08 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Nissan 370Z Nismo, imagini şi informaţii oficiale

Nissan a prezentat la Salonul Auto de la Chicago versiunea Nismo a lui 370Z. Motorul său de 3.7 litri dezvoltă 350 CP şi este acompaniat de o suspensie sport, un sistem de evacuare nou şi un diferenţial cu alunecare limitată.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Modele noi

Nissan Juke Nismo a intrat în producţie

Nissan a introdus în producţie versiunea Nismo a lui Juke la fabrica sa din Sunderland, Regatul Unit.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Modele noi

Renault va construi un hatchback Nissan în Franţa

Publicaţia franceză Les Echos anunţă intenţiile Nissan de a produce un hatchback într-o fabrică Renault din Franţa. Cota de producţie anuală va fi de aproximativ 80.000 de unităţi.
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 | Modele noi

Nissan vine la Detroit cu un concept nou, un hatchback şi un parfum

Nissan a publicat prima schiţă a standului său de la Salonul Auto de la Detroit, în care va prezenta conceptul care prefigurează noul Murano, un hatchback nou şi un parfum.
Vineri, 21 Decembrie 2012 | Modele noi

Viitorul Nissan GT-R vine în 2017 cu un design şi mai agresiv

Următoarea generaţie a lui Nissan GT-R va debuta în 2017 alături de un design mai agresiv. Modelul ar putea primi şi un sistem de propulsie hibrid.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Modele noi

Nissan va lansa 15 modele hibride noi până în 2016

Reprezentanţii Nissan au anunţat că vor lansa 15 modele hibride noi până în 2016. O parte dintre aceste modele vor ajunge şi pe piaţa din Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 Decembrie 2012 | Modele noi

Nissan lansează un program de personalizare pentru Juke

Nissan a anunţat disponibilitatea comandării a trei pachete de personalizare pentru Juke. Acestea sunt concentrate pe exterior, dar vor include elemente interioare în următoarele luni.
Marti, 20 Noiembrie 2012 | Modele noi

Japonia: Nissan lansează o versiune îmbunătăţită a lui Leaf, cu o autonomie mărită

Nissan Leaf a primit un facelift tehnic pe piaţa din Japonia. Versiunea actualizată oferă o autonomie mărită cu 14% şi este echipată cu un motor perfecţionat.
Joi, 18 Octombrie 2012 | Tehnologie

Nissan a dezvoltat un sistem de direcţie revoluţionar

Nissan a prezentat un nou sistem de direcţie, care elimină legătura mecanică dintre şofer şi caseta de direcţie. Alături de acest sistem, constructorul a creat şi un mecanism de evitare automată a accidentelor.
Joi, 13 Septembrie 2012 | Industrie

Şeful Nissan: "Ne pregătim pentru mulţi ani mediocri în Europa"

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, a declarat că se aşteaptă ca piaţa din Europa să sufere o cădere dezastruoasă, dar susţine că nu se va ajunge la colaps.
Joi, 19 Iulie 2012 | Autoipoteze

Nissan pregăteşte un model sport bazat pe platforma lui Juke

Nissan lucrează la un model sport bazat pe platforma lui Juke. Proiectul este denumit Mini-Z şi se va lupta cu Toyota GT-86 şi Subaru BRZ, totul cu un motor 1.6 turbo de 190 CP.
Joi, 12 Iulie 2012 | Modele noi

Nissan 370Z primeşte un succesor mai economic şi mai uşor în 2015

Succesorul lui Nissan 370Z a fost confirmat pentru anul 2015, iar modelul va fi mai uşor, mai mic şi mai economic, spun cei de la Inside Line citând surse oficiale. Mai mult decât atât, modelul ar putea renunţa la unitatea V6 aspirată.
Marti, 19 Iunie 2012 | Modele noi

Nissan: Viitorul Leaf va avea un design neconvenţional

Nissan promite că viitoarea generaţie a lui Leaf va avea un design neconvenţional, care va fi mult mai îndrăzneţ faţă de actualul model.
Vineri, 01 Iunie 2012 | General

Usain Bolt a devenit ambasadorul global al mărcii Nissan

Nissan a semnat un parteneriat cu Usain Bolt, atletul care deţine titlul de "cel mai rapid om din lume". Jamaicanul conduce un Nissan GT-R încă din 2009.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Qashqai, modele noi Nissan, noutati Nissan, Nissan Romania, Nissan Pure Drive, Qashqai 1.6 dCi, versiuni Nissan Qashqai, Nissan 1.6 dCi, Nissan Qashqai dCi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru