Opel Agila

Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Opel Karl: imagini și detalii oficiale cu înlocuitorul lui Agila, așteptat să coste sub 10.000 de euro (update foto, info)

Cu un preț de pornire estimat la sub 10.000 de euro, noul Opel Karl promite să fie cel mai ieftin produs din oferta germanilor. Va oferi spațiu pentru cinci pasageri și un motor pe benzină cu trei cilindri.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | Modele noi

Opel Karl, înlocuitorul vechiului Agila, se va lansa în martie 2015

Opel lucrează la un înlocuitor pentru vechiul Agila. Cei care îşi vor dori un mini MPV german construit la Russelsheim vor fi nevoiţi să aştepte până în martie 2015, atunci când noul Karl va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Karl este confirmat oficial ca înlocuitor al lui Agila

Opel a anunţat astăzi denumirea înlocuitorului lui Agila. Dacă în Regatul Unit, marca soră Vauxhall a botezat "Viva" noua citadină, cei de la Opel vor folosi numele Karl. El este inspirat de primul fiu al fondatorului mărcii, care a purtat numele Carl.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Agila va primi un înlocuitor - primul teaser al viitorului MPV de oraş

Nemţii de la Opel vor lansa un model de oraş mai mic decât Corsa şi Adam. Pe piaţa din Regatul Unit, se va numi Viva, dar restul Europei îl va cunoaşte sub alt nume, care va fi anunţat mâine. Indiferent de denumire, el este bazat pe platforma viitorului Chevrolet Spark.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Autoipoteze

Opel ar putea lansa un model mai mic decât Adam şi Corsa

Unele surse din cadrul Opel susţin că nemţii pregătesc un model mai mic decât Adam şi Corsa, titrează Auto Motor und Sport. Lansarea sa ar putea avea loc în 2016.
Marti, 11 Iunie 2013 | Industrie

Opel ar putea muta producţia lui Mokka în Spania

General Motors ar putea să mute o parte din producţia lui Opel Mokka la fabrica din Zaragoza, Spania, pentru a rezolva problemele de capacitate neocupată la respectiva uzină.
Luni, 09 August 2010 | Modele noi

În următorii patru ani Opel va lansa 13 modele noi

Până în 2012, fanii Opel vor face cunoştinţă cu variantele coupe şi cabrio ale modelelor Insignia şi Astra precum şi cu modelul urban, destinat să rivalizeze cu Fiat 500.
Vineri, 18 Iunie 2010 | Modele noi

Opel va face un model mini, deşi nu a primit ajutor din partea statului

Opel a anunţat că nu va abandona proiectul de dezvoltare a unui model de oraş, deşi nu a primit ajutor financiar din partea statului german. Mini car-ul se vrea o alternativă sportivă a actualului Agila.
Luni, 08 Martie 2010 | Modele noi

Opel va construi urmatoarea generatie a lui Agila fara cei de la Suzuki

Opel va dezvolta in house noua generatie a lui Agila, urmand sa nu mai prelugeasca contractul cu Suzuki. Opel si Suzuki au dezvoltat actualele generatii ale lui Agila si Splash pe aceeasi platforma tehnica.
Duminica, 11 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Opel Allegra, fratele mai mic al lui Corsa?

Conform AutoBild, Opel planuieste sa lanseze un nou model botezat Allegra. Acesta va deveni cea mai mica masina produsa de Opel si va avea un pret de pornire de 8.000 de Euro.

Tag-uri similare

Opel, Volkswagen Up, Toyota iQ, productie Opel, Ford Ka, Agila, Opel Agila, Splash, Suzuki Splash, Opel Allegra
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru