Porsche Cayenne Turbo

Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Vârf de lance: Porsche a lansat noul Cayenne Turbo cu 550 de cai putere

Au trecut doar câteva săptămâni de la prezentarea noii generații Cayenne, iar Porsche a pregătit o surpriză pentru fani. Lansarea versiunii Cayenne Turbo în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Modele noi

Porsche Cayenne Turbo S: faceliftul ne aduce şi cel mai rapid SUV de pe Nurburgring

Porsche a aplicat faceliftul modelului cayenne şi pe versiunea Turbo S. A ieşit un SUV de 570 de cai putere, capabil să stabilească un nou record de timp pe circuitul de la Nurburgring.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Modele noi

Porsche Cayenne Turbo S - primele detalii ale versiunii de 550 CP

Porsche a lansat astăzi noul Cayenne Turbo S, cea mai puternică versiune a SUV-ului său. Modelul oferă 550 de cai putere şi performanţe pe măsura bagajului de resurse impresionant.
Vineri, 18 Noiembrie 2011 | Feature

TOP 10: Cele mai rapide limuzine din lume

Vrei o limuzină luxoasă dar care poate să transporte fără probleme patru sau cinci pasageri? Şi să aibă, bineînţeles, patru portiere şi ceva spaţiu pentru bagaje. Iată cele mai rapide berline din lume.
Marti, 22 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Techart aplică "terapia" Magnum noului Cayenne Turbo

Tunerul german Techart a pregătit un kit complet pentru Porsche Cayenne Turbo, botezat Magnum. Pachetul aduce mai multă putere şi un accesorii estetice extreme.
Luni, 20 Decembrie 2010 | Tuning

Gemballa renaşte din cenuşă - tuning pentru Porsche Cayenne Turbo

Gemballa revine în lumea tuningului cu un pachet de personalizare pentru Porsche Cayenne Turbo. Botezat Tornado, kitul include modificări mecanice şi estetice.
Luni, 13 Decembrie 2010 | Tuning

Met-R a creat un pachet pentru Porsche Cayenne Turbo

Porsche Cayenne Turbo a primit încă un kit de tuning. De data aceasta, pachetul este realizat de ruşii de la Met-R şi costă 19.000 de euro.
Joi, 15 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Autocar compară Porsche Cayenne Turbo cu 911 Carrera 4S

Din moment ce Porsche anunţă că un Cayenne Turbo poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în acelaşi interval de timp cu un 911 Carrera 4S, britanicii de la Autocar l-au pus pe Steve Sutcliffe să le încerce pe amândouă pe un circuit. A reuşit Cayenne Turbo să îl surclaseze pe Carrera 4S?
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Test complet cu noul Porsche Cayenne in oras, prin noroaie si pe circuit

Britanicii de la AutoExpress au incercat sa testeze trei versiuni ale noului Porsche Cayenne in trei locatii diferite: pe circuit, in off-road si bineinteles in oras.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Liniuta cu cele mai puternice SUV-uri ale momentului

Autocar a insirat la startul acestei curse patru dintre cele mai puternice SUV-uri ale momentului: BMW X6 M, Porsche Cayenne turbo, Range Rover Sport Supercharged si Infiniti FX50S. Castigatorul absolut este...
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Tuning

Techart bate recordul de viteza pentru SUV-uri: 321.2 km/h

Cel mai rapid SUV mare din lume este Porsche Cayenne Turbo in versiunea Techart, care poate sa atinga 321.2 km/h. Modelul dezvolta 680 CP si a inregistrat acest record pe circuitul de la Nardo.
Duminica, 11 Octombrie 2009 | Tuning

Porsche Cayenne Turbo, transformat in Gladiator de 700 CP

Gladiator 700 GT Biturbo este cel mai recent pachet de performanta creat de Enco pentru Porsche Cayenne Turbo. In urma modificarilor, propulsorul masinii livreaza 690 CP si dezvolta un cuplu motor de 850 Nm.

Tag-uri similare

Porsche, tuning, Cayenne, Porsche Cayenne, TechArt, Porsche 911 GT3, tuning Porsche, BMW X6 M, Autocar, Porsche Cayenne Turbo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru