Met-R a creat un pachet pentru Porsche Cayenne Turbo

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 13.12.2010
Porsche Cayenne Turbo a primit încă un kit de tuning. De data aceasta, pachetul este realizat de ruşii de la Met-R şi costă 19.000 de euro.

Ruşii de la Met-R au realizat un kit de tunig pentru Porsche Cayenne Turbo. SUV-ul de performanţă a fost echipat cu pachetul intitulat Radical Star. Pachetul pleacă de la 19.000 de euro şi oferă un aspect schimbat dramatic alături de un plus de performanţă. Kit-ul celor de la Met-R oferă 64 CP în plus faţă de versiunea standard a lui Porsche Cayenne Turbo.

La nivelul exteriorului, pachetul oferă un set de bare de protecţie faţă-spate şi elemente aerodinamice aplicate aripilor. Mai precis, bosajele aripilor au fost umflate semnificativ, lăţimea modelului fiind crescută cu 100 de milimetri graţie acestor elemente. Bara de protecţie spate integrează un difuzor de aer din fibră de carbon, în timp ce bara de protecţie faţă a primit fante de aer de dimensiuni mari. Atât fantele de aer pentru răcirea motorului, cât şi fantele de aer pentru răcirea frânelor au fost mărite graţie acestui pachet.

Versiunea standard a lui Porsche Cayenne Turbo S porneşte de la 127.037 euro cu TVA inclus în România. Modelul are un motor V8 de 4.806 cmc care furnizează 500 CP la 6.000 rpm şi 700 Nm de la 2.250 rpm.

Pachetul de tuning al ruşilor îi oferă 564 CP, dar noile performanţe ale lui Cayenne n-au fost încă anunţate. În versiunea standard, SUV-ul de la Porsche accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 278 km/h.

Via | Globalmotors

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru