Preview

Joi, 01 Martie 2012 | Formula 1

PREVIEW F1 2012: Force India - Semne de progres

Force India are planuri ambiţioase pentru sezonul 2012 şi, impulsionată de progresele din ultima parte a anului trecut, speră să termine pe locul 5 în clasamentul constructorilor.
Joi, 23 Februarie 2012 | Formula 1

PREVIEW F1 2012: Toro Rosso - Pepiniera de talente pentru Red Bull

Toro Rosso abordează sezonul 2012 cu o linie complet nouă de piloţi în căutarea urmaşului lui Sebastian Vettel pentru Red Bull Racing.
Joi, 24 Noiembrie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Braziliei: Ultimul spectacol

Red Bull, McLaren şi Ferrari vor să încheie sezonul 2011 al Formulei 1 printr-o victorie de palmares pe circuitul de la Interlagos.
Joi, 10 Noiembrie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu din Abu Dhabi: Va spăla Ferrari ruşinea?

Ferrari speră să facă uitate prestaţiile dezamăgitoare din Abu Dhabi, acolo unde Red Bull a dominat autoritar ambele curse de până acum, fără ca spectacolul să-şi facă apariţia.
Joi, 27 Octombrie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Indiei: Aventură în necunoscut

Formula 1 ajunge pentru prima oară în India, acolo unde Red Bull, McLaren şi Ferrari se vor duela pentru o nouă victorie de palmares.
Joi, 13 Octombrie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Coreei de Sud

Red Bull, McLaren şi Ferrari vor folosi ultimele patru curse ale sezonului ca fundament pentru sezonul 2012, după ce Sebastian Vettel şi-a adjudecat matematic titlul mondial la Suzuka.
Joi, 06 Octombrie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei

Sebastian Vettel are nevoie de un singur punct pentru a deveni campion mondial cu patru curse înainte de finalul sezonului. Îl poate opri Jenson Button?
Joi, 29 Septembrie 2011 | WRC

Raliul Franţei: Regele asfaltului caută gloria în oraşul său natal

Sebastien Loeb speră să câştige Raliul Franţei care trece prin oraşul său natal şi să treacă peste tensiunile cu Sebastien Ogier pentru a-şi consolida poziţia de lider în clasamentul general.
Joi, 22 Septembrie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 din Singapore

Fernando Alonso speră să câştige în nocturnă în Singapore pentru a amâna petrecerea lui Sebastian Vettel pentru câştigarea celui de-al doilea titlu mondial consecutiv.
Joi, 08 Septembrie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei

Templul Vitezei de la Monza găzduieşte în acest weekend o cursă de Formula 1 care se anunţă foarte spectaculoasă datorită circuitului şi noutăţilor tehnice anunţate de FIA.
Joi, 25 August 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei

Sezonul 2011 al Formulei 1 se reia cu Marele Premiu al Belgiei pe circuitul de la Spa-Francorchamps, acolo unde Red Bull nu a reuşit niciodată să impresioneze.
Joi, 28 Iulie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei

Cursa de la Hungaroring are un rol crucial pentru ultima parte a sezonului, întrucât va evidenţia dacă McLaren şi Ferrari pot pune în pericol supremaţia Red Bull Racing.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 Iulie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Germaniei

Cursa de la Nurburgring va evidenţia dacă Ferrari poate reprezenta o ameninţare la suprematia Red Bull şi după revenirea la regulamentul tehnic anterior.
Joi, 07 Iulie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii

Schimbarea radicală a regulamentului tehnic are potenţialul de a schimba complet ierarhiile în Formula 1 începând cu Silverstone. Cât de mult va fi afectată campioana mondială Red Bull?
Joi, 23 Iunie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Europei

Cât de mult vor fi afectate echipele de schimbarea regulamentului tehnic în plin sezon competiţional? Află din avancronica etapei de la Valencia.
Joi, 09 Iunie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei

Ferrari şi McLaren speră să oprească la Montreal dominaţia rivalilor de la Red Bull, pe un circuit pe care aerodinamica joacă un rol mai puţin important.
Miercuri, 25 Mai 2011 | WRC

Avancronica Raliului Argentinei: Spectacolul revine în America de Sud

Argentina va găzdui în acest weekend una dintre cele mai spectaculoase etape din calendarul Campionatului Mondial de Raliuri.
Miercuri, 25 Mai 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al statului Monaco

Red Bull Racing este marea favorită la victorie în cursa de la Monte Carlo pe un circuit unde rezultatele din calificări sunt decisive pentru stabilirea câştigătorului.
Joi, 19 Mai 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei

Echipele de top pregătesc asaltul decisiv pentru oprirea dominaţiei Red Bull într-un Mare Premiu al Spaniei care ar putea fi pentru prima oară spectaculos datorită noului regulament.
Joi, 05 Mai 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Turciei

Cursa de la Istanbul marchează debutul sezonului european al Formulei 1, care va clarifica dacă Red Bull rămâne principala favorită la titlu în faţa celor de la McLaren şi Ferrari.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Lotus, Williams, regulament, Force India, Toro Rosso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru