Probleme tehnice

Luni, 13 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

VW: “Vânzările lui ID.3 nu vor fi afectate de problemele la software”

Volkswagen a anunțat că problemele tehnice cu software-ul lui ID.3 nu vor afecta vânzările modelului electric. Nemții susțin că vor respecta planul inițial, iar Volkswagen ID.3 va fi pus în vânzare în vara acestui an.
Joi, 25 August 2011 | General

STUDIU: Piesele predispuse la probleme pe timpul verii

Reparaţia şi întreţinerea unui automobil sunt, în medie, cu 10% mai costisitoare pe timpul verii, anunţă Warranty Direct. Suspensia, planetarele şi instalaţia de răcire a motorului sunt elementele predispuse la probleme.
Joi, 11 Februarie 2010 | Industrie

Cinci mituri despre recall-urile auto

Automarket va prezinta cinci mituri despre recall-uri care au aparut in ultima perioada. Realitatea ne-a aratat ca miturile sunt doar partial adevarate, in cazul in care contin un sambure de adevar.
Vineri, 05 Februarie 2010 | Industrie

Sindromul Toyota: Ford si GM opereaza recall-uri de frica NHTSA

Dupa ce Toyota a ajuns intr-o situatie dificila din cauza amanarii unui recall, cei de la NHTSA vor cerceta o potentiala problema la directia lui Chevrolet Cobalt. Pentru a evita publicitatea negativa a unui recall obligatoriu, cei de la Ford vor modifica si ei sistemul de franare al unor hibride.
Vineri, 29 Ianuarie 2010 | Industrie

Honda recheama in service 646.000 de exemplare Jazz

Japonezii de la Honda vor face un recall de 646.000 de unitati Jazz la nivel global. Problema sta la nivelul unui comutator al geamurilor electrice.

Tag-uri similare

Ford, Toyota, Honda, Chevrolet, siguranta, recall, NHTSA, Jazz, rechemare in service, Cobalt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru