Program innoire parc auto

Joi, 03 Iunie 2010 | Industrie

Vânzările de automobile din Germania sunt în scădere pentru a şasea lună la rând

Luna mai 2010 este cea de-a şasea lună în care vânzările de autoturisme noi din Germania sunt în scadere. De data aceasta, nemţii au înregistrat o scădere de 34%, iar următoarele luni nu aduc veşti bune.
Marti, 09 Martie 2010 | Intern

Rabla 2010: Toate voucherele pentru persoanele fizice au fost trimise la centrele REMAT

Toate cele 50.000 de tichete valorice din programul Rabla 2010 disponibile pentru persoanele fizice au fost livrate la cele 240 de unitati REMAT din tara.
Marti, 02 Martie 2010 | Intern

Dacia Duster este disponibil si prin programul Rabla

Dacia a anuntat in cadrul conferintei de presa de la Geneva ca noul Duster va putea fi achizitionat si prin programul Rabla.
Joi, 12 Noiembrie 2009 | Intern

Rabla 2010: trei prime de casare la cumpararea unei masini!

Desi prima de casare ramane la 3.800 de lei, editia 2010 a programului Rabla va introduce un sistem de vouchere transmisibile, iar un client poate sa utilizeze pana la trei vouchere simultan, pentru a obtine o reducere de 2.700 de euro.
Vineri, 10 Iulie 2009 | General

Presedintele Cehiei a respins programul "Rabla"

Cehii nu vor avea parte de un program de innoire al parcului auto deoarece presedintele lor, Vaclav Klaus, considera ca acesta nu este benefic pentru economie si are un efect positiv neclar.
Joi, 09 Iulie 2009 | Industrie

Programul Rabla din Germania nu va mai fi extins

In ciuda succesului inregistrat de programul Rabla din Germania, guvernantii au ales sa nu mareasca fondurile disponibile pentru acest program. Inmatricularile de automobile noi din Germania au crescu cu 26 de procente in prima jumatate a anului.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | General

Programul Rabla a fost adoptat si de americani

Guvernul american a adoptat propriul sau program de innoire al parcului auto. Spre deosebire de versiunea propusa initial, bugetul proiectului a fost redus la doar un miliard de dolari.

Tag-uri similare

Dacia, vanzari, Romania, Salon Auto, Germania, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto Geneva, SUV, Rabla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru