Dacia Duster este disponibil si prin programul Rabla

De Cornel Șocariciu
Publicat Marti, 02.03.2010
Dacia a anuntat in cadrul conferintei de presa de la Geneva ca noul Duster va putea fi achizitionat si prin programul Rabla.

Esential

7.800 de euro va costa Dacia Duster cu trei prime de casare

Dacia Duster si-a facut aparitia astazi pe scena mondiala auto in cadrul Salonului de la Geneva. Cu o gama de sase modele lansate in doar sase ani, Dacia este o marca in plina expansiune la nivel mondial, iar anul 2010 va fi anul in care constructorul romanesc a debutat pe piata SUV-urilor. In timpul conferintei de prezentare al lui Duster Fabrice Cambolive, directorul comercial al constructorului Dacia-Renault a mentionat si faptul ca modelul va face parte si din programul de innoire al parcului auto. De asemenea, Fabrice Cambolive a vorbit despre publicul tinta al lui Duster, dar mai ales despre pretul cu care modelul va fi comercializat.

"Publicul tinta pentru Duster este reprezentat de firme în proportie de 50%. De asemenea, masina se adreseaza romanilor dedicati marcii, care cauta o masina cu un upgrade de facilitati. Ne asteptam ca Duster sa aiba mare succes datorita trendului ascendent al cererii pe piata de masini 4x4. Cererea este mare, dar oferta scumpa. Aici intervenim noi.", a declarat Fabrice Cambolive.

Pretul de pornire pentru SUV-ul romanesc este de 10.500 de euro pentru versiunea de baza, iar cei care doresc sa se bucure de tractiunea 4x4 vor fi nevoiti sa scoata din buzunar minim 12.300 de euro.

Din moment ce Dacia Duster va fi inclusa in programul Rabla, pretul de pornire pentru versiunea de baza va fi de 7.800 de euro, pret in care este inclus numarul maxim de vouchere admis in programul Rabla 2010.

Via | Mediafax

Comentarii (5)

  • Rabla
    exact ce spuneam cand s-au anuntat oficial preturile
    8 1
  • ma duc sa fac rost de 3 cupoane rabla si ma bag la una ,meseria si abia astept niste zapezi cum au fost in iarna asta
    9 0
  • olaru mihaela
    programul rabla
    pot achizitiona o masinan prin programul rabla pe firma?
    4 0
  • programul rabla pe firma
    Programul rabla pe firma este un praf in ochi. Nu mai intru in detalii insa "pe firma cuponul nu e transmisibil" deci doar daca ai cumva 3 rable pe firma poti beneficia cu greu de oferta - deoarece conditiile sunt severe. NU SE TRANSMIT CUPOANELE DE LA RABLE PE PERSOANA FIZICA LA FIRME.
    0 0
  • cristi.festeu@yahoo.com
    programul rabla
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru