Red Bull

Miercuri, 26 Aprilie 2023 | F1 TOP

Formula 1 anunță un format nou pentru cursele de sprint: nu vor mai decide ordinea de start pentru Grand Prix

Formula 1 a anunțat un nou format pentru cursele sprint din acest sezon, prima astfel de etapă fiind în Azerbaidjan. Formatul nou introduce două sesiuni de calificare separate, iar rezultatele obținute în cursa de sprint nu mai afectează ordinea grilei pentru cursa de duminică.
Vineri, 17 Martie 2023 | General

Simulatorul Red Bull costă cât un Porsche 911 și are forma monopostului de Formula 1

Austriecii de la Red Bull au scos pe piață un simulator în forma monopostului său de Formula 1 din sezonul 2022. Acesta vine cu un monitor de gaming curbat, grafică autentică și volan detașabil. Toate acestea la prețul de 116.000 de euro.
Vineri, 17 Martie 2023 | F1 TOP

F1: Sergio Perez, pole în Arabia Saudită! Verstappen va pleca de pe locul 15

Sergio Perez și-a trecut în palmares un nou pole position înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite. Mexicanul va pleca în fruntea plutonului după ce Max Verstappen a suferit o problemă tehnică ce nu i-a permis să intre în ultima parte a calificărilor.
Joi, 16 Martie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Etapa din Austria rămâne în calendar până în 2027

Circuitul Red Bull Ring din Austria va găzdui curse de Formula 1 până în 2027, după ce a fost semnat un contract nou care prevede prelungirea acestei etape pentru încă 4 sezoane. Ediția din acest an va avea loc la începutul lunii iulie.
Luni, 06 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Ford și Red Bull vor crea împreună un model electric. Va fi „important din punct de vedere strategic”

Jim Farley, CEO-ul global Ford, a anunțat că Ovalul Albastru și Red Bull vor colabora pentru lansarea unui viitor model electric de serie. Acesta este descris ca fiind unul „important din punct de vedere strategic.”
Marti, 17 Ianuarie 2023 | F1 TOP

F1: Red Bull anunță data lansării monopostului din 2023

Red Bull, echipa campioană a Formulei 1, a anunțat oficial data lansării noului lor monopost pentru sezonul 2023. Noua mașină de concurs va fi dezvăluită la New York, în 3 februarie.
Sambata, 19 Noiembrie 2022 | F1 TOP

F1 Abu Dhabi: Max Verstappen, pole în fața lui Sergio Perez! Charles Leclerc, pe locul 3

Max Verstappen a obținut un nou pole position în etapa din Abu Dhabi, ultima rundă a sezonului de Formula 1 din 2022. El va pleca în fața principalilor săi rivali din acest sezon, Sergio Perez și Charles Leclerc.
Luni, 12 Septembrie 2022 | Intern

Red Bull a făcut spectacol la București. Peste 50.000 de oameni au venit la Red Bull Show Run

Peste 50.000 de oameni au venit la Red Bull Show Run în Piața Constituției din București. Acolo, ei au avut ocazia unică de a vedea monopostul de Formula 1 Red Bull RB7 în acțiune, precum și pe Red Bull Drfitbrothers și pe cascadorul Arunas Gibeiza.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | F1 TOP

Divorț prematur: Porsche anulează oficial planurile de intrare în Formula 1 cu Red Bull

Porsche a anunțat că nu va reveni alături de Red Bull în Formula 1. Inițial, constructorul german trebuia să încheie un parteneriat cu echipa austriacă, însă cele două companii nu au reușit să ajungă la un acord.
Luni, 05 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, victorie în fața propriilor suporteri! Russell și Leclerc pe podium

Max Verstappen a câștigat cursa sa de casă pentru al doilea an la rând. Pilotul olandez își mărește avantajul în clasamentul piloților la peste 100 de puncte față de Charles Leclerc și Sergio Perez. În spatele campionului mondial au terminat George Russell și pilotul monegasc.
Joi, 28 Iulie 2022 | F1 TOP

OFICIAL: Sebastian Vettel se retrage din Formula 1 la sfârșitul acestui an

Sebastian Vettel, fostul campion mondial de Formula 1, și-a anunțat oficial retragerea. Pilotul Aston Martin tocmai și-a deschis cont pe Instagram pentru a-și anunța retragerea din competiție la finalul acestui sezon.
Marti, 28 Iunie 2022 | Industrie

Red Bull lucrează la un viitor hypercar: peste 1.100 CP și 5.8 milioane de euro preț de pornire

Red Bull Advanced Technologies, divizia de inginerie a Red Bull Racing Group, lucrează la un viitor hypercar care va putea fi utilizat și pe stradă. Denumit RB17, acesta va avea peste 1.100 de cai putere și 5.8 milioane de euro preț de pornire.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 22 Mai 2022 | F1 TOP

Formula 1: Dublă Red Bull în Spania! Max Verstappen câștigă în fața lui Perez. Abandon pentru Leclerc

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Spaniei în fața coechipierului său, Sergio Perez. Olandezul preia șefia în clasamentul piloților după ce Charles Leclerc a fost nevoit să se retragă din cauza unei probleme tehnice. Podiumul a fost completat de George Russell.
Sambata, 21 Mai 2022 | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, pole în Spania! Probleme pentru Verstappen

Charles Leclerc, liderul clasamentului în Formula 1, va pleca din prima poziție în Marele Premiu al Spaniei. Imediat în spatele pilotului monegasc se află Max Verstappen, care a avut probleme tehnice la ultima ieșire în Q3. Locul 3 pe grilă este ocupat de eroul local, Carlos Sainz Jr.
Duminica, 20 Martie 2022 | F1 TOP

F1: Dublă Ferrari în Bahrain! Victorie pentru Leclerc în fața lui Sainz. Abandon pentru Red Bull

Charles Leclerc a câștigat prima cursă din noul sezon de Formula 1 în fața lui Carlos Sainz. Ferrari începe anul cu o dublă, în timp ce ambii piloți Red Bull au abandonat în ultimele tururi din cauza unor probleme tehnice. Lewis Hamilton a terminat pe locul 3.
Marti, 07 Septembrie 2021 | General

Performanță de Cartea Recordurilor: Italianul Dario Costa a zburat cu avionul prin două tuneluri

Pilotul italian Dario Costa a zburat cu un avion de mici dimensiuni prin două tuneluri din Turcia și a stabilit nu mai puțin de 5 recorduri mondiale. Printre ele, cel mai lung zbor cu avionul printr-un tunel și primul avion care zboară printr-un tunel.
Vineri, 18 Decembrie 2020 | F1 TOP

Sergio Perez va concura pentru Red Bull în sezonul 2021: Alex Albon, retrogradat la postul de pilot de rezervă

Sergio Perez a semnat un contract pe un an cu Red Bull Racing și va concura pentru fosta campioană mondială în sezonul 2021, în timp ce Alexander Albon va fi pilotul de rezervă al echipei.
Joi, 17 Decembrie 2020 | F1 TOP

Red Bull susține că va decide coechipierul lui Verstappen în câteva zile: "Avem multe date de analizat"

Red Bull va decide în următoarele zile dacă îl păstrează pe Alexander Albon sau semnează un contract cu Sergio Perez, care a rămas fără echipă în ciuda faptului că a avut cel mai bun sezon din carieră.
Duminica, 13 Decembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen încheie sezonul 2020 al Formulei 1 cu o victorie în Abu Dhabi: Bottas și Hamilton au completat podiumul

Max Verstappen a câștigat ultima cursă a sezonului de Formula 1 de la Abu Dhabi, în care Mercedes a completat podiumul prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton. Ferrari nu a obținut niciun punct, iar McLaren a terminat pe locul trei în clasamentul constructori.
Vineri, 11 Decembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele din Abu Dhabi: Hamilton a revenit la Mercedes

Max Verstappen și Valtteri Bottas au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Abu Dhabi. Lewis Hamilton a revenit la Mercedes și a ocupat locurile cinci și doi în cele două sesiuni.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Williams, regulament
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru