Red Bull

Miercuri, 26 Februarie 2020 | F1 TOP

A început a doua sesiune de teste de Formula 1: Kubica, cel mai rapid pentru Alfa Romeo

Robert Kubica a stabilit cel mai bun timp în prima zi din cadrul celei de-a doua sesiuni de teste premergătoare noului sezon de Formula 1 și a fost urmat de Pierre Gasly de la Alpha Tauri.
Miercuri, 12 Februarie 2020 | F1 TOP

Red Bull a prezentat monopostul pentru sezonul 2020 al Formulei 1: Verstappen a parcurs primele tururi pe circuitul de la Silverstone

Red Bull a publicat miercuri primele imagini cu monopostul penru sezonul 2020 al Formulei 1, iar Max Verstappen a parcurs primele tururi pe circuitul de la Silverstone.
Marti, 04 Februarie 2020 | F1 TOP

Verstappen, încrezător că poate lupta pentru titlu în 2020: "Hamilton este bun, dar nu este Dumnezeu"

Max Verstappen este încrezător că poate lupta pentru titlul mondial în sezonul 2020 și consideră că Lewis Hamilton este un adversar redutabil, dar nu invincibil.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | F1 TOP

Red Bull anticipează un sezon "de poveste" în 2020: "Va fi interesant să vedem cum se descurcă Hamilton cu Leclerc și Verstappen"

Christian Horner anticipează că Formula 1 va avea un sezon 2020 "de poveste" datorită luptei strânse dintre Mercedes, Ferrari și Red Bull în contextul în care Lewis Hamilton va trebui să facă față "lupilor tineri" Max Verstappen și Charles Leclerc.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | F1 TOP

Verstappen și-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2023: "Vreau să lupt pentru titlul mondial"

Max Verstappen și-a prelungit contractul cu Red Bull Racing până la sfârșitul sezonului 2023 și este încrezător că va putea lupta pentru titlul mondial cu ajutorul motoarelor furnizate de Honda.
Miercuri, 11 Decembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen se implică pe piața transferurilor pentru sezonul 2021: pilotul Red Bull va lua o decizie după startul sezonului viitor

Max Verstappen va aștepta startul sezonului viitor înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul său în Formula 1. Contractul olandezului cu Red Bull expiră la sfârșitul lui 2020, în același timp cu acordurile lui Lewis Hamilton, Sebastian Vettel și Charles Leclerc.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Red Bull și-a prelungit contractul pentru motoare cu Honda până în 2021: viitorul constructorului japonez în Formula 1 rămâne incert

Red Bull a anunțat că va utiliza motoare Honda și în sezonul 2021, însă viitorul constructorului japonez în Formula 1 rămâne incert până la o decizie finală cu privire la implicarea în competiție pe termen lung.
Joi, 21 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Video: Experiment inedit: Red Bull a făcut o "oprire la boxe" la într-un mediu cu accelerație gravitațională zero la o altitudine de 10.000 de metri

Red Bull Racing a simulat o oprire la boxe cu un monopost de Formula 1 într-un mediu cu accelerație gravitațională zero la o altitudine de 10.000 de metri.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Video: Un nou record în Formula 1 pentru schimbul de pneuri: 1.82 secunde pentru mecanicii Red Bull

Mecanicii Red Bull au avut nevoie de numai 1.82 secunde pentru a înlocui pneurile monopostului lui Max Verstappen în cursa de la Interlagos și au reușit astfel să-și doboare propriul record stabilit anterior tot în acest sezon.
Duminica, 17 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat la Interlagos! Leclerc și Vettel au abandonat după un acroșaj în finalul cursei

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Braziliei, în timp ce Charles Leclerc și Sebastian Vettel au abandonat în urma unui acroșaj în finalul cursei. Pierre Gasly și Lewis Hamilton au completat podiumul.
Sambata, 16 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Braziliei din fața lui Vettel și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Braziliei după ce i-a surclasat pe Sebastian Vettel și Lewis Hamilton cu mai puțin de două zecimi de secundă.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Red Bull a definitivat linia de piloți pentru 2020: Alexander Albon va rămâne coechipierul lui Max Verstappen

Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Red Bull pentru sezonul 2020 și va rămâne astfel coechipierul lui Max Verstappen. Între timp, Toro Rosso a anunțat că îi păstrează pe Pierre Gasly și Daniil Kvyat pentru 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Red Bull exclude un contract cu Hulkenberg pentru 2020: "Albon este favorit să rămână coechipierul lui Verstappen"

Alexander Albon este favorit să rămână la Red Bull și în sezonul următor, iar echipa a exclus varianta de a-l recruta pe Nico Hulkenberg.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen acuză Ferrari că a încălcat regulamentul tehnic: "Au încetat să trișeze și nu au mai avut performanțe în Statele Unite"

Max Verstappen susține că Ferrari nu a obținut rezultate bune în cursa de la Austin după ce FIA le-a interzis să mai "trișeze" în privința regulamentului pentru motoare.
Sambata, 26 Octombrie 2019 | F1 TOP

UPDATE: Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în calificările MP al Mexicului, dar va pleca de pe patru după ce a fost penalizat pentru ignorarea steagurilor galbene

Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului va începe cu cei doi piloți Ferrari pe prima linie a grilei. Maz Verstappen reușise pole position-ul, dar a fost penalizat cu 3 poziții pentru că nu a respectat steagurile galbene.
Joi, 24 Octombrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Mexicului: Hamilton poate cuceri matematic al șaselea titlu mondial

Lewis Hamilton are nevoie de 14 puncte în plus față de Valtteri Bottas în cursa din Mexic pentru a deveni matematic campion mondial, însă ultimele două curse din Mexico City au fost câștigate de Max Verstappen.
Vineri, 11 Octombrie 2019 | F1 TOP

Formula 1 Japonia: Mercedes a dominat antrenamentele. Calificările, amânate pentru duminică din cauza unui taifun

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în atrenamentele de vineri de la Suzuka, în timp ce calificările de sâmbătă au fost amânate pentru duminica din cauza unui taifun.
Joi, 10 Octombrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Japoniei: Mercedes poate câștiga titlul constructorilor în cursa amenințată de taifun

Mercedes va introduce update-uri minore pe monopost în încercarea de a câștiga matematic titlul constructorilor la Suzuka, într-un Mare Premiu care riscă să fie bulversat de un taifun.
Marti, 08 Octombrie 2019 | F1 TOP

Red Bull vrea ca Verstappen să devină cel mai tânăr campion mondial din istorie: "În 2020 trebuie să câștigăm titlul"

Red Bull își propune să-l transforme pe Max Verstappen în cel mai tânăr campion mondial din istorie, iar sezonul următor este ultimul în care olandezul poate obține această performanță.
Sambata, 28 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv în Formula 1! Hamilton îl învinge pe Vettel în lupta pentru locul doi

Charles Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lewis Hamilton, care a reușit să-l învingă pe Sebastian Vettel cu numai 0.023 secunde.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Williams, regulament
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru