Red Bull

Duminica, 22 Septembrie 2019 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa din Singapore după ce l-a depășit la boxe pe Leclerc! Verstappen a completat podiumul

Sebastian Vettel a obținut victoria în Singapore după ce l-a depășit pe coechipierul său de la Ferrari, Charles Leclerc, în urma singurei opriri la boxe. Max Verstappen a completat podiumul în fața celor doi piloți Mercedes, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | F1 TOP

Red Bull și Mercedes, luptă echilibrată în antrenamentele din Singapore: Verstappen și Hamilton au fost cei mai rapizi

Max Verstappen și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în sesiunile de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu din Singapore.
Joi, 19 Septembrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 din Singapore: Red Bull este favorită într-o cursă în care Mercedes va avea probleme din cauza căldurii

Red Bull Racing este favorită să repete victoria din Ungaria și în Singapore, mai ales că Ferrari nu are performanțe pe circuite lente, în timp ce Mercedes are probleme atnci când temperaturile sunt ridicate.
Luni, 16 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc nu se îmbată cu apă rece după victoriile de la Spa și Monza: "Cursa din Singapore va fi mult mai dificilă"

Charles Leclerc susține că Ferrari va avea o cursă dificilă în Singapore din cauza circuitului foarte lent, în timp ce Mercedes anticipează că va lupta pentru victorie cu Red Bull.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen va fi retrogradat pe ultima poziție a grilei în cursa de la Monza: "Voi putea ajunge cel mult pe locul cinci"

Max Verstappen va utiliza la Monza cel mai nou update introdus de Honda pentru motor, motiv pentru care va pleca de pe ultima poziție a grilei, însă pilotul Red Bull este optimist că poate termina pe locul cinci.
Marti, 27 August 2019 | F1 TOP

Honda, încurajată de primele victorii din 2019: "Avem echipa, pilotul și motorul cu care să câștigăm titlul"

Oficialii Honda susțin că își pot îndeplini obiectivul final de a câștiga titlul în Formula 1 întrucât au "echipa, pilotul și motorul" cu care să obțină o astfel de performanță.
Marti, 06 August 2019 | F1 TOP

Red Bull neagă înlocuirea lui Gasly la jumătatea sezonului: "Este vital să obțină rezultate mai bune pentru a lupta cu Ferrari"

Red Bull a negat speculațiile potrivit cărora îl va înlocui pe Pierre Gasly în pauza de vară, însă admite că francezul trebuie să-și îmbunătățească rezultatele pentru ca echipa să lupte cu Ferrari pentru locul doi în clasamentul constructorilor.
Luni, 05 August 2019 | Motorsport

Red Bull Romaniacs 2019: cea mai dură competiție de hard enduro din lume a fost câștigată de un german în vârstă de 21 de ani

Manuel Lettenbichler a devenit la 21 de ani cel mai tânăr câștigător al Red Bull Romaniacs. Neamțul a câștigat cea mai dură competiție de hard enduro din lume la zece ani de la victoria obținută de tatăl său, Andreas Lettenbichler.
Duminica, 04 August 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Hungaroring după o strategie excelentă la boxe! Verstappen și Vettel au completat podiumul

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Ungaria cu trei tururi înainte de final după ce a efectuat o oprire suplimentară la boxe și a recuperat aproape 20 de secunde pentru a-l depăși pe Max Verstappen, care a completat podiumul alături de Sebastian Vettel.
Sambata, 03 August 2019 | F1 TOP

Verstappen relansează lupta pentru titlu: pilotul Red Bull a obținut pole position-ul în Ungaria în fața lui Bottas și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pe circuitul de la Hungaroring și a relansat lupta pentru titlul mondial după ce i-a învins pe cei doi piloți Mercedes, Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Vineri, 02 August 2019 | F1 TOP

Red Bull oferă indicii că poate lupta pentru victorie la Hungaroring: Hamilton și Gasly, cei mai rapizi în antrenamente

Lewis Hamilton și Pierre Gasly au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Hungaroring, în care Red Bull a oferit indicii că poate lupta cu Mercedes pentru victorie.
Joi, 01 August 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: Verstappen începe să spere la titlu după victoriile din Austria și Germania

Max Verstappen ar putea relansa în mod surprinzător lupta pentru titlu în cazul în care va câștiga pe circuitul de la Hungaroring, după cele două victorii din Austria și Germania.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 28 Iulie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat pe ploaie cursa de la Hockenheim în fața lui Vettel! Leclerc și Bottas au abandonat, Hamilton a terminat pe 11

Max Verstappen a câștigat cursa de la Hockenheim după o ploaie care i-a propulsat pe podium pe Sebastian Vettel și Daniil Kvyat. Charles Leclerc și Valtteri Bottas au abandonat, iar Lewis Hamilton a terminat pe 11.
Marti, 23 Iulie 2019 | F1 TOP

Ferrari se teme că riscă să fie surclasată de Red Bull: "Și-au îmbunătățit performanțele în ultimele două curse"

Ferrari a admis că există pericolul să fie surclasată de Red Bull în clasamentul general, ca urmare a progreselor obținute de echipa austriacă în ultimele curse și a victoriei obținute de Max Verstappen în Austria.
Vineri, 12 Iulie 2019 | F1 TOP

Gasly și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele de Formula 1 de la Silverstone

Pierre Gasly a fost cel mai rapid pentru Red Bull în prima sesiune de antrenamente de la Silverstone înainte ca Mercedes să revină în frunte în a doua sesiune prin Valtteri Bottas.
Marti, 09 Iulie 2019 | F1 TOP

Honda anunță un nou update pentru motorul utilizat de Red Bull: "Trebuie să îmbunătățim performanțele din calificări"

Honda va introduce un nou update pentru motor în acest an prin care speră să îmbunătățească performanțele din calificări, după ce Red Bull a obținut în Austria prima victorie din acest sezon.
Duminica, 30 Iunie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Austria după un start ratat! Leclerc și Bottas au completat podiumul

Max Verstappen a ratat startul în cursa din Austria, însă a revenit spectaculos în luptă și a câștigat după ce i-a depășit succesiv pe Sebastian Vettel, Valtteri Bottas și Charles Leclerc.
Joi, 06 Iunie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei: Ferrari și Red Bull, resemnate că Mercedes va obține a șaptea victorie a sezonului

Ferrari și Red Bull Racing sunt resemnate că Mercedes va obține la Montreal a șaptea victorie din acest sezon, în timp ce Renault anunță că va introduce un update major la cursa din Franta de peste două săptămâni.
Vineri, 31 Mai 2019 | F1 TOP

Mercedes admite că a "provocat" incidentul Bottas - Verstappen de la boxe la Monaco: "Am avut o problemă la oprirea lui Hamilton"

Mercedes a dezvăluit că o problemă la plecarea lui Lewis Hamilton de pe linia boxelor a condus indirect la incidentul dintre Valtteri Bottas și Max Verstappen în pitlane în cursa de la Monaco.
Joi, 25 Aprilie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului: Ferrari și Honda promit îmbunătățiri pentru a întrerupe dominația Mercedes

Ferrari va introduce în Azerbaidjan primul update din acest sezon, în timp ce Honda pregătește îmbunătățiri la motor cu scopul ca Red Bull să reducă diferența față de echipele de top.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Williams, regulament
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru