Red Bull

Duminica, 30 Iunie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Austria după un start ratat! Leclerc și Bottas au completat podiumul

Max Verstappen a ratat startul în cursa din Austria, însă a revenit spectaculos în luptă și a câștigat după ce i-a depășit succesiv pe Sebastian Vettel, Valtteri Bottas și Charles Leclerc.
Joi, 06 Iunie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei: Ferrari și Red Bull, resemnate că Mercedes va obține a șaptea victorie a sezonului

Ferrari și Red Bull Racing sunt resemnate că Mercedes va obține la Montreal a șaptea victorie din acest sezon, în timp ce Renault anunță că va introduce un update major la cursa din Franta de peste două săptămâni.
Vineri, 31 Mai 2019 | F1 TOP

Mercedes admite că a "provocat" incidentul Bottas - Verstappen de la boxe la Monaco: "Am avut o problemă la oprirea lui Hamilton"

Mercedes a dezvăluit că o problemă la plecarea lui Lewis Hamilton de pe linia boxelor a condus indirect la incidentul dintre Valtteri Bottas și Max Verstappen în pitlane în cursa de la Monaco.
Joi, 25 Aprilie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului: Ferrari și Honda promit îmbunătățiri pentru a întrerupe dominația Mercedes

Ferrari va introduce în Azerbaidjan primul update din acest sezon, în timp ce Honda pregătește îmbunătățiri la motor cu scopul ca Red Bull să reducă diferența față de echipele de top.
Luni, 22 Aprilie 2019 | F1 TOP

Honda pregătește un update major pentru motor: Red Bull renunță la stabilirea unui obiectiv pentru sezonul 2019

Honda pregătește un update important pentru motor, însă Red Bull a renunțat la stabilirea unui obiectiv concret pentru sezonul 2019.
Joi, 11 Aprilie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Chinei: Formula 1 aniversează cursa cu numărul 1000 din istorie în mijlocul conflictului dintre Vettel și Leclerc

Sebastian Vettel și Charles Leclerc se pregătesc pentru o nouă confruntare directă în Marele Premiu al Chinei, cursa cu numărul 1.000 din istoria Formulei 1.
Vineri, 29 Martie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al statului Bahrain: Hamilton și Vettel se tem de rivali

Lewis Hamilton anticipează că Red Bull s-a apropiat de performanțele Mercedes înainte de cursa din Bahrain de duminică, în timp ce Sebastian Vettel admite că Ferrari a pierdut din viteză pe liniile drepte.
Marti, 19 Martie 2019 | F1 TOP

Hamilton anticipează o revenire puternică din partea Scuderiei Ferrari: "Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ"

Lewis Hamilton anticipează că Ferrari va avea parte de o "revenire puternică" în următoarele curse după startul dezamăgitor din Australia, în timp ce Red Bull considera că este prea devreme să se gândească la titlul mondial.
Duminica, 17 Martie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat fără emoții cursa din Australia, iar Hamilton și Verstappen au completat podiumul! Ferrari, departe de Mercedes

Valtteri Bottas a câștigat cursa de la Melbourne după ce l-a depășit la start pe Lewis Hamilton, care a terminat pe locul doi în fața lui Max Verstappen. Ferrari a ocupat locurile 4 și 5 prin Sebastian Vettel și Charles Leclerc la mare distanță de Mercedes.
Joi, 14 Martie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Australiei: start în noul sezon al Formulei 1

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton sunt pregătiți să reia lupta pentru titlul mondial în noul sezon de Formula 1 care începe duminică, în timp ce rivalii de la Red Bull și Renault stau la pândă pentru a profita de eventualele oportunități.
Miercuri, 13 Martie 2019 | F1 TOP

Avancronica sezonului 2019 al Formulei 1: previziuni după teste, schimbări de regulament, calendar și transmisiuni TV

Sezonul 2019 al Formulei 1 propune o nouă confruntare între Ferrari și Mercedes, însă Red Bull promite să obțină victorii după trecerea la motoare Honda. Cele 21 de curse pot fi urmărite în direct și pe serviciul de streaming F1 TV Pro.
Marti, 12 Martie 2019 | F1 TOP

Red Bull pregătește un update pentru prima cursă a sezonului: îmbunatățirile erau planificate pentru China

Red Bull a anunțat că va introduce pe monopost în Australia un update care inițial era planificat pentru Marele Premiu al Chinei, a treia cursă a noului sezon.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Martie 2019 | F1 TOP

Red Bull anticipează un sezon 2019 plin de succes: "Vom câștiga cinci curse și suntem între Ferrari și Mercedes"

Oficialii Red Bull anticipează că vor câștiga cinci curse în sezonul 2019 al Formulei 1 și că echipa se poziționează acum că a doua forță a Formulei 1 între Ferrari și Mercedes.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | F1 TOP

Red Bull prezintă primele imagini cu noul monopost pentru 2019: austriecii modifică radical nuanțele de culori

Red Bull a publicat primele imagini cu noul monopost pentru sezonul 2019 al Formulei 1, care iese în evidență prin schimbarea nuanțelor de culori.
Luni, 04 Februarie 2019 | F1 TOP

Red Bull lansează noul monopost în 13 februarie. Racing Point, numele oficial sub care va concura Force India

Red Bull a anunțat că va prezenta noul monopost pentru sezonul 2019 în 13 februarie, în timp ce Racing Point a renunțat să-și schimbe numele după ce negocierile pentru brandul Lola au eșuat.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | F1 TOP

Mercedes se teme de rivalii de la Red Bull: "Motorul Honda pare foarte puternic acum"

Mercedes anticipează că Red Bull își va îmbunătăți performanțele în 2019 datorită unui motor Honda care "pare foarte puternic", însă anticipează că sezonul va fi decis de modul în care echipele vor interpreta regulamentul pentru aripa față.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | F1 TOP

Red Bull susține că motorul Honda va avea o putere apropiată de Ferrari și Mercedes: "Suntem foarte optimiști în privința performanței"

Oficialii Red Bull afirmă că Honda a înregistrat progrese majore în dezvoltarea motorului și că performanțele acestuia vor fi foarte apropiate de cele înregistrate de rivalii de la Mercedes și Ferrari.
Sambata, 29 Decembrie 2018 | F1 TOP

Red Bull ar putea renunța la Formula 1 pentru Le Mans în 2021: austriecii ar urma să concureze cu hypercarul Aston Martin Valkyrie

Red Bull susține că va părăsi Formula 1 în 2021 dacă nu va fi echipa de uzină a unui constructor și ar putea să concureze în Cursa de 24 de ore de la Le Mans cu hypercarul Aston Martin Valkyrie.
Marti, 18 Decembrie 2018 | F1 TOP

Verstappen speră să aibă un motor Honda competitiv: "Mai bine să câștig curse și să abandonez decât să am un motor slab"

Max Verstappen speră ca anul viitor să aibă un motor Honda care să-i permită să câștige curse, chiar dacă acesta nu va fi fiabil și va produce abandonuri, decât să concureze cu un motor slab.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Antrenamente de Formula 1 în Abu Dhabi: Verstappen și Bottas, cei mai buni timpi

Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi, în timp ce Valtteri Bottas a obținut o performanță similară în a doua sesiune.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Williams, regulament
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru