Red Bull

Marti, 18 Decembrie 2018 | F1 TOP

Verstappen speră să aibă un motor Honda competitiv: "Mai bine să câștig curse și să abandonez decât să am un motor slab"

Max Verstappen speră ca anul viitor să aibă un motor Honda care să-i permită să câștige curse, chiar dacă acesta nu va fi fiabil și va produce abandonuri, decât să concureze cu un motor slab.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Antrenamente de Formula 1 în Abu Dhabi: Verstappen și Bottas, cei mai buni timpi

Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi, în timp ce Valtteri Bottas a obținut o performanță similară în a doua sesiune.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Presiunea Red Bull își spune cuvântul: Honda caută ajutor extern pentru îmbunătățirea motorului

Honda a încheiat un parteneriat tehnic cu compania japoneză IHI care va furniza turbocompresorul pentru unitatea de propulsie în sezonul 2019, care va fi folosită de Red Bull Racing.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | Motorsport

Sebastien Loeb și-a prezentat mașina cu care va concura la Raliul Dakar 2019: "Sunt motivat de lipsa de presiune"

Sebastien Loeb a prezentat pe o plajă din Olanda culorile modelului Peugeot 3008 DKR cu care va concura la Raliul Dakar în 2019.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Verstappen, implicat într-o altercație fizică cu Ocon după cursa de la Interlagos: "Nu-mi pasă ce crede lumea, sunt un învingător"

Max Verstappen a fost implicat într-o altercație fizică cu Esteban Ocon generată de acroșajul dintre cei doi în urma căruia olandezul a pierdut victoria la Interlagos. Ulterior, Verstappen a susținut că nu-i pasă ce crede lumea despre comportamentul său.
Duminica, 11 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Interlagos! Mercedes își păstrează titlul la constructori

Lewis Hamilton a obținut victoria în cursă din Brazilia după ce Max Verstappen a fost acroșat de Esteban Ocon, în timp ce Mercedes și-a adjudecat matematic un nou titlu la constructori cu o etapă înainte de final.
Vineri, 09 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Verstappen și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele din Brazilia: echilibru între Red Bull, Mercedes și Ferrari

Max Verstappen și Valtteri Bottas au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din Brazilia, însă piloții Red Bull, Mercedes și Ferrari au fost despărțiți de numai câteva fraciuni de secundă.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Red Bull își pune speranțele în Honda: "Cu motorul potrivit putem lupta cu Ferrari și Mercedes în 2019"

Red Bull consideră că va fi capabilă să lupte cu Ferrari și Mercedes în sezonul următor dacă Honda va furniza echipei un motor competitiv.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Mexic! Hamilton a devenit matematic campion mondial cu două curse înainte de final

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Mexicului după ce l-a depășit la start pe Daniel Ricciardo, în timp ce Lewis Hamilton a cucerit al cincilea titlu mondial din carieră după ce a terminat pe locul patru.
Sambata, 27 Octombrie 2018 | F1 TOP

Ricciardo, pole position în Mexic după ce l-a învins pe Verstappen cu 0.026 secunde! Hamilton și Vettel, pe linia a doua a grilei de start

Daniel Ricciardo a obținut pole position-ul pentru cursa din Mexic după ce l-a învins cu numai 0.026 secunde pe Max Verstappen, în timp ce Lewis Hamilton și Sebastian Vettel vor lua startul din a doua linie a grilei de start.
Sambata, 27 Octombrie 2018 | F1 TOP

Red Bull a dominat antrenamentele din Mexic: Verstappen și Ricciardo, cei mai rapizi

Max Verstappen și Daniel Ricciardo au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Mexic, în timp ce Renault a produs surpriză după ce a ocupat locul 3 prin Carlos Sainz.
Joi, 11 Octombrie 2018 | O lume nebuna

Cursă neobișnuită: un Hyundai i20 WRC și o bicicletă se întrec în inima Portugaliei

Red Bull împreună cu Hyundai Motorsport prezintă o cursă neobișnuită între o mașină dedicată raliurilor și o bicicletă. La volanul lui i20 WRC se află Dani Sordo, în timp ce bicicleta este "ghidată" de riderul Andreu Lacondeguy.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | F1 TOP

Ricciardo, surprins de evoluția Red Bull din acest sezon: "A fost cel mai ciudat sezon al meu în sporturile cu motor"

Daniel Ricciardo afirmă că sezonul 2018 este cel mai ciudat din întreaga sa carieră ca urmare a faptului că forma celor de la Red Bull a scăzut puternic după cele două victorii din primele 6 curse.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | F1 TOP

Ricciardo și Raikkonen, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore. Hamilton și Vettel, aproape de un acroșaj

Daniel Ricciardo și Kimi Raikkonen au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Singapore, în care Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au fost aproape de un acroșaj.
Marti, 28 August 2018 | F1 TOP

Renault introduce un nou update pentru motor la Monza. Ricciardo, primul pilot care folosește unitatea, va fi penalizat pe grilă

Daniel Ricciardo va fi penalizat pe grila de start a cursei de la Monza, întrucât va utiliza o nouă specificație a motorului Renault. Niciun alt pilot al unei echipei motorizate de Renault nu va folosi update-ul.
Miercuri, 22 August 2018 | F1 TOP

Red Bull laudă motoarele Honda: "Nimeni nu poate ține pasul cu centrul de dezvoltare al japonezilor"

Red Bull susține că Honda are cel mai bun centru de dezvoltare pentru motoare din Formula 1 și afirmă că va aborda o strategie complet diferită de McLaren pentru a obține performante împreună cu constructorul japonez.
Marti, 21 August 2018 | F1 TOP

Gasly, confirmat la Red Bull pentru sezonul 2019: "Este un vis devenit realitate"

Red Bull a confirmat că Pierre Gasly va fi coechipierul lui Max Verstappen în sezonul 2019, iar francezul admite că obiectivul său final este să lupte pentru titlul mondial.
Luni, 13 August 2018 | F1 TOP

Red Bull exclude recrutarea lui Alonso de la McLaren: "A generat un pic de haos oriunde a concurat"

Christian Horner nu este interesat să-l transfere pe Fernando Alonso de la McLaren la Red Bull sub pretextul că acesta a generat haos la echipele anterioare și se află spre finalul carierei.
Vineri, 03 August 2018 | F1 TOP

Ricciardo a semnat un contract pe două sezoane cu Renault: "A fost una dintre cele mai grele decizii din cariera mea"

Daniel Ricciardo va concura pentru Renault în următoarele două sezoane după ce a decis să părăsească Red Bull, cel mai probabil ca urmare a faptului că echipa austriacă va folosi motoare Honda.
Miercuri, 01 August 2018 | F1 TOP

Ricciardo și-a impus un nou termen pentru contractul cu Red Bull pentru 2019: "Va fi anunțat în luna august"

Daniel Ricciardo este convins că va semna un nou contract cu Red Bull în luna august, înainte sau în timpul Marelui Premiu al Belgiei din 26 august.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Williams, regulament
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru