Renault Twingo

Luni, 25 Noiembrie 2013 | Intern

Renault va continua să sponsorizeze sportivii români până în 2016, la Jocurile Olimpice de la Rio

Renault şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român au încheiat un nou parteneriat, pe o durată de patru ani, care va acoperi Jocurile Olimpice de la Rio.
Duminica, 03 Noiembrie 2013 | Modele noi

Smart Fortwo - a treia generație a modelului de oraș va fi lansată în 2014

A treia generație a modelului de oraș se află deja în teste pe șosea și va sosi în showroom-urile mărcii în a doua jumătate a anului viitor. Va fi urmată de o versiune cu patru uși și o variantă Brabus.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | Tuning

Renault Twingo RS primeşte un pachet de 163 CP de la K-Tec

La cinci ani de la lansarea generaţiei actuale a lui Renault Twingo RS, un tuner din Regatul Unit îi aduce acestuia un pachet de modificări pentru motor, care urcă puterea la pragul de 100 CP pe litru.
Joi, 27 Iunie 2013 | Modele noi

Următorul Renault Twingo va fi oferit doar într-o versiune cu cinci uşi

Renault a decis să-i adauge două uşi noii generaţii a lui Twingo. Carlos Tavares, al doilea om în ierarhia Renault-Nissan, susţine că acest pas va ajuta la atingerea adevăratului potenţial al modelului.
Vineri, 31 Mai 2013 | Industrie

Presa franceză: Renault şi Mitsubishi ar putea intra în parteneriat

Colaborarea cu Daimler, încheiată acum trei ani, nu va fi singura de acest tip a francezilor de la Renault. Aceştia discută un contract de colaborare cu japonezii de la Mitsubishi.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Modele noi

Renault a primit un împrumut de 400 milioane de euro pentru a dezvolta noul Twingo

Francezii de la Renault au primit un împrumut de la Banca Europeană pentru Investiţii pentru dezvoltarea noii generaţii a lui Twingo. Modelul va fi inspirat din conceptul Twin'Run, expus weekend-ul trecut la Monaco.
Vineri, 24 Mai 2013 | Concepte

Renault a construit un Twingo de 320 CP: Twin'Run Concept

Renault va aduce la Marele Premiu de la Monaco o versiune V6 a lui Twingo. Motorul de 320 CP, inspirat din cel al lui Megane Trophy, este montat central şi animează conceptul Twin'Run.
Joi, 09 August 2012 | Modele noi

Smart lansează Fortwo şi Forfour anul viitor la Frankfurt

Smart va lansa noile generaţii Fortwo şi Forfour în toamna anului viitor, la Frankfurt. Până atunci, vom vedea un concept al viitorului Fortwo luna viitoare la Salonul de la Paris.
Marti, 17 Aprilie 2012 | Industrie

Renault Twingo RS se află la ultima generaţie

Adio, Twingo RS! Cel mai mic membru al gamei de performanţă de la Renault nu se ridică la pretenţiile de vânzări ale şegfilor Renault şi va dispărea din gamă odată cu apariţia următoarei generaţii Twingo.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Intern

Renault Twingo facelift pleacă de la 9.300 euro în România

Facelift-ul lui Renault Twingo a debutat pe piaţa internă. Cea mai ieftină versiune a lui Twingo costă 9.300 euro cu TVA inclus, la fel ca modelul pre-facelift.
Marti, 03 Ianuarie 2012 | Tuning

Renault Megane Coupe primeşte uşi verticale de la tunerul german Elia

Casa germană de tuning Elia, specializată în modificarea modelelor Renault, Nissan şi Dacia oferă mai nou un set de uşi cu deschidere laterală pentru Megane Coupe şi câteva modificări pentru Twingo facelift.
Vineri, 23 Decembrie 2011 | General

GALERIE FOTO: Interior artistic pentru Renault Twingo facelift

În interiorul noului Twingo facelift puteţi avea surpriza să găsiţi un mini studio de înregistrări, scaune îmbrăcate în paste, un şemineu şi chiar o bibliotecă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Decembrie 2011 | Concepte

Smart For-us, conceptul unui pick-up mini vine la Detroit

Smart va expune la Salonul de la Detroit conceptul For-us, promotor al noilor direcţii de design şi o ocazie de a anticipa viitoarea extensie a gamei.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Renault Frendzy, vedeta standului francez

Renault a adus la Frankfurt o gramadă de concepte plus un Twingo nou şi ceva suprize.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Renault Twingo facelift a venit la Frankfurt

Renault a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt noul Twingo facelift. Micuţul model de oraş este primul vehicul din gama francezilor care beneficiază de noua filozofie de design a mărcii.
Marti, 09 August 2011 | Intern

Dacia ar putea produce şasiul viitoarelor Smart şi Renault Twingo

Dacia va produce la Mioveni platforma destinată noii generaţii Twingo, precum şi viitoarelor Smart fortwo şi Smart forfour. Arhitectura platformei va permite instalarea unor motoare convenţionale sau electrice.
Miercuri, 27 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Prima imagine a noului Renault Twingo facelift

Renault a publicat prima imagine a noului Twingo facelift. Modelul francez adoptă noua filosofie de design inspirată de conceptele lui Laurens van den Acker.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | Modele noi

Renault Twingo va primi un facelift în toamnă

Gama Renault Twingo va primi un plus de personalitate graţie unui facelift care va fi prezentat în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.
Duminica, 20 Martie 2011 | General

Renault 5 ar putea renaşte

Constructorul francez Renault ar putea da naştere unei versiuni contemporane a lui R5, model care s-a bucurat de un succes enorm în anii '70.
Marti, 15 Martie 2011 | Modele noi

Renault: "Twingo va deveni electric în 2014!"

Al cincilea model din gama Z.E. de la Renault va fi Twingo. Versiunea electrică a lui Twingo vine peste trei ani şi va fi dezvoltată în colaborare cu Daimler.

Tag-uri similare

Renault, Renault Twingo, Twingo, Renaultsport, Twingo RS, Gordini, Renault Megane CC, Renault Twingo RS, Renault Wind, Renault Gordini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru