Rimac

Luni, 08 Martie 2021 | Industrie

Porsche investește 70 de milioane de euro în Rimac: nemții dețin acum 24% din acțiuni

Porsche ajunge la un pachet de 24% din acțiunile Rimac, după o investiție de 70 de milioane de euro în cadrul producătorului de hypercar-uri electrice din Croația.
Luni, 22 Februarie 2021 | Industrie

Presa germană: Volkswagen va decide cel târziu în iunie dacă vinde Bugatti către Rimac

Grupul Volkswagen va lua o decizie cu privire la posibila vânzare a mărcii Bugatti către croații de la Rimac până la jumătatea acestui an, potrivit declarațiilor făcute de șeful Porsche în presa germană.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Rimac a început producția de pre-serie pentru C_Two: 6 exemplare ale hypercar-ului electric vor fi construite în Croația

Rimac a anunțat startul producției de pre-serie pentru hypercarul electric C-Two, 6 unități fiind construite la uzina din Croația. Livrările exemplarelor de serie sunt programate pentru 2021.
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Siguranta

Rimac continuă testele de siguranță cu hypercar-ul electric C_Two: prototipurile au trecut cu bine de simularea unui impact frontal cu 56 km/h

Producătorul croat Rimac continuă testele de siguranță pentru hypercar-ul C_Two. De data aceasta, două prototipuri au fost supuse simulărilor pentru un impact frontal cu 56 km/h.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Hyundai a prezentat prototipul electric RM20e: vehiculul destinat circuitelor are un singur motor amplasat central cu 810 CP

Hyundai a prezentat prototipul electric RM20e în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Conceptul destinat sporturilor cu motor este echipat cu un motor electric care dezvoltă 810 CP și 960 Nm.
Vineri, 18 Septembrie 2020 | Industrie

Zvonuri: grupul VW vrea să vândă brandul Bugatti către croații de la Rimac

Grupul Volkswagen vrea să vândă brandul Bugatti către croații de la Rimac, potrivit unor surse apropiate de situație. Tranzacția ar fi fost aprobată deja de șefii VW și ar avea nevoie și de acordul Consiliului de Administrație al grupului german.
Vineri, 19 Iunie 2020 | Modele noi

Producătorul croat Rimac inaugurează o nouă linie de asamblare: livrările hypercar-ului electric C_Two, amânate pentru 2021

Producătorul croat Rimac a inaugurat o nouă linie de producție, însă livrările hypercarului electric C_Two au fost amânate pentru 2021.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea de serie a hypercar-ului electric Rimac C_Two va fi prezentată la Geneva: livrările vor demara până la finalul anului 2020

Versiunea de serie a conceptului Rimac C_Two va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Conceptul producătorului croat a fost echipat cu patru motoare electrice care dezvoltă 1.914 cai putere.
Luni, 02 Decembrie 2019 | Modele noi

Hypercar-ul electric Rimac C_Two, testat la Centrul Tehnic Nardo deținut de Porsche: versiunea de serie va fi prezentată în martie

Constructorul croat Rimac a testat hypercarul electric C_Two la Centrul Tehnic Nardo din Italia deținut de Porsche, ca parte a pregătirilor pentru prezentarea versiunii de serie în martie 2020.
Duminica, 24 Noiembrie 2019 | Modele noi

Versiunea de serie a hypercar-ului Rimac C_Two va fi prezentată în martie 2020: producția va fi limitată la cel mult 50 de unități pe an

Constructorul croat Rimac va prezenta în martie 2020 versiunea de serie a hypercar-ului electric Rimac C_Two de 1.914 cai putere. Producția va începe la sfârșitul acestui an și va fi limitată la 50 de uniați pe an.
Luni, 30 Septembrie 2019 | Siguranta

Hypercar-ul electric Rimac C_Two începe procesul de omologare: cum au loc testele de siguranță cu modelul croat de 1.900 CP

Constructorul croat Rimac a dezvăluit modul în care decurg testele de siguranță pentru omologarea hypercar-ului C_Two echipat cu patru motoare electrice de 1.914 cai putere.
Marti, 06 August 2019 | Modele noi

Viitorul model Bugatti ar putea fi un SUV electric: croații de la Rimac sunt pe lista furnizorilor tehnologiilor necesare proiectului

Bugatti pregătește un nou model, iar conform surselor apropiate companiei, acesta va fi un SUV. Mai mult decât atât, reprezentanții constructorului din Molsheim își doresc un sistem electric de propulsie, iar croații de la Rimac sunt potriviți pentru furnizarea tehnologiilor necesare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 18 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai promite un model electric “revoluționar”, în colaborare cu Rimac: “Va influența modul în care noi creăm mașini”

Viitorul model electric pe care Hyundai îl dezvoltă cu croații de la Rimac va fi unul “revoluționar” și “va influența modul în care Hyundai creează mașini”, a declarat un oficial al constructorului asiatic.
Marti, 14 Mai 2019 | Industrie

Grupul Hyundai anunță o investiție de 80 de milioane de euro în Rimac: parteneriatul va da naștere unui concept electric de performanță și a unui model alimentat cu hidrogen

Hyundai și Kia vor investi 80 de milioane de euro în Rimac. Inginerii și tehnicienii constructorului croat de hypercar-uri electrice îi vor ajuta pe asiatici pentru dezvoltarea viitoarelor modele electrice.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre viitorul Pininfarina PF0: tehnologie dezvoltată cu ajutorul Rimac, croații care au lansat hypercar-ul electric de 1.914 CP

Automobili Pininfarina a semnat un parteneriat cu Rimac. Producătorul din Croația ar urma să ofere sistemul de propulsie și bateriile necesare viitorului hypercar electric Pininfarina PF0.
Marti, 21 August 2018 | Modele noi

Rimac C_Two California Edition: hypercarul electric de 1914 CP primește o versiune specială

Rimac a lansat o ediție specială California pentru hypercarul C_Two, care iese în evidență printr-o nuanță de albastru pentru caroserie, dar și printr-un spațiu special amenajat în portbagaj pentru două sticle de șampanie.
Miercuri, 20 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche a cumpărat 10% din Rimac: nemții vor să pună mâna pe tehnologia producătorului croat de hypercar-uri electrice

Porsche a anunțat achiziția unui pachet de 10% din acțiunile Rimac, producătorul croat de hypercar-uri electrice, fără ca suma investită să fie dezvăluită. Nemții speră că tehnologia celor de la Rimac îi va ajuta să-și dezvolte programul privind mașinile sale electrice.
Joi, 29 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Cerere mare pentru hypercar-ul electric Rimac C_Two: în doar trei săptămâni, aproape toate unitățile au fost rezervate

Oficialii companiei Rimac au anunțat că aproape toate cele 150 de exemplare C_Two au fost deja rezervate. Prețul de pornire pentru hypercar-ul electric este de 1.7 milioane de euro, iar clienții au ales, în medie, echipamente opționale în valoare de 500.000 de euro.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Hipercar-ul croat Rimac C_Two rescrie regulile industriei: patru motoare electrice, 1914 CP, 2300 Nm și 0-100 km/h în 1.85 secunde

Dacă atunci când vorbim despre performanțe de vârf ale mașinilor electrice ne vin în minte cifrele avansate de Tesla, o companie din Croația răstoarnă toată calculele cu o mașină care nu respectă nicio "regulă" a industriei auto: Rimac C_Two.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Teaser video nou pentru Rimac Concept Two: hypercar-ul electric cu autonomie de peste 500 de kilometri debutează la Geneva

Hypercar-ul Rimac Concept Two va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul electric va avea o autonomie de peste 500 de kilometri și o serie de tehnologii autonome de nivel 4.

Tag-uri similare

Rimac, supercar electric, Rimac Concept One, autonomie electrica, supercar Croaţia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru