Rimac

Miercuri, 28 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Teaser video nou pentru Rimac Concept Two: hypercar-ul electric cu autonomie de peste 500 de kilometri debutează la Geneva

Hypercar-ul Rimac Concept Two va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul electric va avea o autonomie de peste 500 de kilometri și o serie de tehnologii autonome de nivel 4.
Marti, 13 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Detalii noi despre viitorul hypercar electric Rimac Concept Two: baterie de 120 kWh și autonomie de peste 500 de kilometri

Rimac va lansa un nou hypercar electric în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Vocile spun că modelul va integra o baterie de 120 kWh capabilă să asigure peste 500 de kilometri de autonomie.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Modele noi

Teaser nou pentru Rimac Concept Two: croații promit că viitorul hipercar electric va rula complet autonom, însă prezența șoferului este necesară pentru orice eventualitate

Croații de la Rimac pregătesc un nou hipercar electric, sub numele de cod “Concept Two”, ce va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Surse apropiate de companie susțin că viitorul model va putea să ruleze complet autonom, fără intervenția șoferului, însă prezența acestuia este totuși necesară pentru orice eventualitate.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Teaser video cu viitorul hypercar electric semnat de Rimac: mai confortabil, mai rapid și mai scump decât actualul Concept One

Rimac pregătește un nou hypercar electric. Conform informațiilor, viitorul model va fi mai rapid, mai confortabil și mai scump decât Concept One. Debutul oficial are loc în luna martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Hypercar-ul din Balcani: primul teaser cu viitorul model electric al croaților de la Rimac

Producătorul auto croat Rimac a dezvăluit primul teaser pentru viitorul model electric pe care îl vor lansa pe piață la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Modele noi

Și balcanicii fac mașini electrice: croații de la Rimac vor să lanseze un nou model electric în 2018

Producătorul auto croat Rimac vrea să obțină o finanțare de 50 de milioane de euro pentru dezvoltarea gamei sale și lansarea unui nou model electric pe piață.
Joi, 29 Iunie 2017 | Accidente exotice

Interviu cu Richard Hammond după accidentul cu Rimac Concept One: „M-am gândit că o să mor”

Richard Hammond a vorbit pentru prima dată despre accidentul petrecut la volanul supercarului electric Rimac Concept One. Vedeta recunoaște că s-a gândit că nu o să scape cu viață.
Marti, 20 Iunie 2017 | Accidente exotice

Apar detalii despre accidentul lui Richard Hammond: supercarul electric ar fi zburat 300 de metri

Fondatorul companiei Rimac și creatorul supercarului cu care Richard Hammond a făcut accident oferă detalii despre modul în care s-a petrecut ieșirea în decor.
Miercuri, 02 Mai 2012 | Modele noi

Rimac Concept_One, supercarul electric din Croatia, costă 980.000 de dolari

Croaţii de la Rimac Automobili au anunţat preţul versiunii de serie a lui Concept_One. Unul dintre cele 88 de unităţi care vor fi construite costă 980.000 de dolari.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Rimac Concept_One - supercarul electric din Croaţia

Croaţii de la Rimac aproape au trecut neobservaţi ieri la Frankfurt în ciuda campaniei de teasing intens. Supercarul electric Concept_One a fost însă prezentat oficial.
Sambata, 10 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Rimac Concept _One - mai multe poze teaser

Rimac, constructorul necunoscut din Croația, a dat publicității un set nou de poze teaser cu supercarul de 1088 CP pe care îl prezintă la Frankfurt.
Vineri, 02 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

TOP 10: Mărci necunoscute prezente la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacă Saab şi Nissan au decis să nu vină la Salonul Auto de la Frankfurt din cauze economice sau strategice, o pleiadă de mărci mai puţin cunoscute vor putea fi admirate la marele salon german. Automarket vă prezintă 10 dintre acestea.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 August 2011 | FRANKFURT 2011

Vis sau realitate? Croaţii lansează un supercar electric de 1088 de cai

Deşi nu foarte populari în industria auto, croaţii de la Rimac vor dezvălui la Frankfurt un concept revoluţionar: un supercar de 1088 de cai putere, complet electric, cu autonomie de 600 km.

Tag-uri similare

Rimac, supercar electric, Rimac Concept One, autonomie electrica, supercar Croaţia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru