Robert Kubica

Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Monte Carlo! Loeb, cele mai multe victorii în probele speciale

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Monte Carlo, după ce duelul echilibrat cu Sebastien Loeb s-a încheiat prematur după o eroare comisă de nonuplul campion mondial.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Monte Carlo

Raliul Monte Carlo marchează revenirea temporară a lui Sebastien Loeb în Campionatul Mondial de Raliuri într-un peisaj de poveste dominat de zăpadă, gheaţă şi ploaie.
Marti, 20 Ianuarie 2015 | WRC

Avancronică WRC 2015: Un sezon mai dinamic, plin de suspans

Sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri promite să readucă suspansul în competiţie prin câteva modificări importante de regulament şi mici schimbări în estetica maşinilor furnizate de Volkswagen, Citroen, M-Sport şi Hyundai.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | WRC

Volkswagen prezintă noile culori ale lui Polo R WRC pentru sezonul 2015

Volkswagen a adoptat o culoare predominant albastră pentru maşina Polo R WRC cu care va concura în sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Miercuri, 24 Decembrie 2014 | WRC

Kubica: "WRC rămâne cea mai mare provocare pentru mine"

Robert Kubica a confirmat că va concura în Campionatul Mondial de Raliuri şi în sezonul 2015 şi susţine că a luat această decizie deoarece aceasta este competiţia cu cele mai mari provocări.
Luni, 22 Decembrie 2014 | WRC

Kubica va rămâne în WRC şi în sezonul 2015 şi va concura cu Ford Fiesta RS WRC

Robert Kubica este pe lista de participanţi a Raliului Monte Carlo, semn că polonezul îşi va continua participarea în WRC şi în sezonul 2015.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | WRC

Ostberg, favorit să rămână la Citroen în detrimentul lui Kubica

Mads Ostberg va obţine al doilea loc în echipa de uzină Citroen pentru sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri în detrimentul lui Robert Kubica, potrivit unor surse din anturajul polonezului.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | WRC

Elfyn Evans şi Ott Tanak vor concura pentru M-Sport în sezonul 2015 al WRC

M-Sport a confirmat vineri că Elfyn Evans şi Ott Tanak vor forma linia de piloţi pentru sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Formula 1

Kubica a refuzat un test de Formula 1 pentru că nu poate reveni în competiţie

Robert Kubica a dezvăluit că a refuzat să efectueze un test în Formula 1 pe parcursul anului trecut pentru că oricum nu putea reveni în competiţie.
Luni, 03 Noiembrie 2014 | WRC

Kubica, în pericol să nu concureze în WRC în 2015

Robert Kubica a dezvăluit că nu negociază cu nicio echipă pentru sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri, însă are oferte să revină în competiţiile pe circuite.
Luni, 20 Octombrie 2014 | Formula 1

Kubica: "Pentru a reveni în F1 am nevoie de o nouă operaţie"

Robert Kubica a dezvăluit că ar trebui să suporte o nouă operaţie pentru a putea spera să revină în Formula 1, însă programul încărcat din raliuri l-ar putea împiedica să facă acest lucru.
Joi, 10 Aprilie 2014 | Formula 1

Kubica nu renunţă la visul de a reveni în Formula 1

Robert Kubica a admis că în prezent este imposibil să revină în Formula 1, însă nu renunţă la visul de a concura în competiţia în care a obţinut o victorie pentru BMW-Sauber.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 06 Februarie 2014 | WRC

Kubica dezvăluie strategia adoptată pentru a putea deveni câştigător de raliuri în WRC

Robert Kubica consideră că singura metodă pentru a ajunge în postura de a câştiga etape de WRC este să concureze cât mai rapid, chiar dacă în acest fel cresc şansele de a suferi accidente.
Joi, 23 Ianuarie 2014 | WRC

M-Sport: "Kubica poate câştiga etape de WRC în 2014"

Malcolm Wilson, şeful echipei M-Sport, consideră că Robert Kubica are abilitatea de a câştiga etape de WRC în acest an după ce la Monte Carlo a avut "cel mai bun debut pe care l-am văzut vreodată".
Marti, 14 Ianuarie 2014 | WRC

Video: Kubica a testat Ford Fiesta RS WRC pentru Raliul Monte Carlo

Robert Kubica a participat recent la o sesiune de teste premergătoare Raliului Monte Carlo în cadrul căreia a evaluat Ford Fiesta RS WRC.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | WRC

M-Sport a prezentat noile culori pentru sezonul 2014 de WRC

M-Sport a dezvăluit noile culori pentru maşinile Ford Fiesta RS WRC cu care va concura în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Luni, 06 Ianuarie 2014 | Motorsport

Kubica a câştigat Raliul Janner, Simone Tempestini a abandonat de două ori

Robert Kubica a câştigat Raliul Janner din Austria, etapa de debut a noului sezon din Campionatul European de Raliuri, în timp ce echipajul Simone Tempestini - Dorin Pulpea a abandonat.
Vineri, 20 Decembrie 2013 | Motorsport

Kubica va concura în prima etapă de ERC a sezonului 2014

Robert Kubica va participa la prima etapă a sezonului 2014 din cadrul Campionatului European de Raliuri ca pregătire pentru campania completă din WRC cu M-Sport.
Marti, 17 Decembrie 2013 | Formula 1

Kubica consideră că Alonso este un pilot mai bun decât Vettel

Robert Kubica consideră că Fernando Alonso este un pilot mai bun decât Sebastian Vettel datorită performanţelor obţinute cu un monopost mai puţin competitiv.
Vineri, 13 Decembrie 2013 | WRC

Hirvonen, Kubica şi Evans vor concura pentru M-Sport în sezonul 2014 al WRC

Mikko Hirvonen va reveni la M-Sport în sezonul 2014 şi îl va avea drept coechipier pe debutantul Elfyn Evans. Robert Kubica va concura de asemenea un sezon complet pe a treia maşină Ford Fiesta RS WRC cu propriul sponsor.

Tag-uri similare

Renault, Toyota, Fernando Alonso, Formula 1, Carlos Ghosn, Robert Kubica, Renault F1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru