Seat Ibiza

Miercuri, 03 Iunie 2015 | Modele noi

Seat Ibiza Cupra facelift renunță la motorul 1.4 TSI pentru un 1.8 TSI de 192 CP

Ultima restilizare în cariera actualei generații a lui Seat Ibiza Cupra aduce o schimbare la nivel de motorizare. Unitatea 1.4 TSI îi va face loc unui motor 1.8 TSI.
Joi, 07 Mai 2015 | Modele noi

Seat Ibiza primeşte un facelift pentru ultimul an de carieră al actualei generaţii

Seat a prezentat un nou facelift în gama Ibiza, pe care l-a lansat în cadrul Salonului Auto de la Barcelona. Acesta aduce modificări minore şi o actualizare
Vineri, 27 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Prima imagine a conceptului care anunță SUV-ul Seat

Seat a publicat un teaser oficial al conceptului pe care îl va dezvălui la Geneva. Acesta va fi un crossover care va fi produs și în serie începând cu anul 2016.
Marti, 30 Septembrie 2014 | Economic

Seat sărbătoreşte producţia exemplarului Ibiza cu numărul 5 milioane

Seat sărbătoreşte producţia exemplarului Ibiza cu numărul cinci milioane. Este o dublă sărbătoare pentru spanioli, care anul acesta aniversează şi 30 de ani de la debutul primului model Ibiza.
Joi, 24 Iulie 2014 | Modele noi

Viitorul Seat Ibiza, anunţat de o schiţă oficială

Seat anticipează designul viitoarei generaţii Ibiza cu o serie de schiţe care trădează designul sportiv. Modelul de segment mic este aşteptat să sosească abia în 2016.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Motorsport

Pilotul Andrei Mitraşcă aleargă în weekend la Pikes Peak

Pentru prima oară în istoria celei mai vechi curse din SUA, un român va alerga la Pikes Peak. Cursa are loc în acest weekend, iar pilotul Andrei Mitraşcă va alerga cu un Seat Ibiza Cupra TDI, singurul model diesel prezent la start.
Vineri, 30 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini de la Worthersee

Festivalul de la Worthersee, dedicat mărcilor din Grupul Volkswagen a consemnat şi anul acesta o serie de propuneri interesante, multe dintre ele bazate pe Golf GTI.
Miercuri, 21 Mai 2014 | Concepte

Seat Ibiza Cupster concept, surpriza spaniolilor pentru Worthersee

Seat a pregătit un concept special pentru evenimentul anual de la Worthersee. Conceptul se numeşte Ibiza Cupster şi a fost dezvoltat pentru a marca aniversarea de 30 ani a modelului Ibiza.
Luni, 28 Aprilie 2014 | Modele noi

Seat Ibiza primeşte o ediţie aniversară în iunie: 30 de ani de la lansarea primei generaţii

Spaniolii de la Seat au prezentat primele imagini oficiale ale ediţiei aniversare a lui Ibiza, programată să fie lansată în iunie, care va celebra 30 de ani de la fabricarea primului Ibiza.
Vineri, 28 Martie 2014 | Motorsport

Pilotul român Andrei Mitraşcă va concura în Pikes Peak 2014

Orădeanul Andrei Mitraşcă va concura la ediţia 2014 a etapei de viteză în coastă de la Pikes Peak. Pilotul va alerga cu un Seat Ibiza Cupra TDI, modelul cu care a parcurs 70 de curse fără abandon în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai rapide maşini sub 15.000 euro

Ai un buget de 15.000 euro şi vrei un automobil care să nu se mişte ca un melc? Am analizat pentru tine şi îţi prezentăm cele mai bune opţiuni de pe piaţa auto românească.
Luni, 05 Noiembrie 2012 | Modele noi

Seat Ibiza Cupra - imagini şi informaţii complete

Seat a publicat un set complet de fotografii şi detalii ale noului Ibiza Cupra, propunerea de 180 de cai putere pentru segmentul hot-hatch-urilor de clasă B.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Seat Ibiza Cupra a primit un facelift

Spaniolii de la Seat au prezentat facelift-ul lui Ibiza Cupra la Salonul Auto de la Beijing. Versiunea de performanţă a lui Ibiza adoptă schimbările aplicate modelului pe care este bazată şi păstrează motorul 1.4 TSI de 180 CP.
Vineri, 23 Martie 2012 | Modele noi

Seat aşteaptă salvarea din partea noului Ibiza Facelift

Noul Ibiza facelift, prezentat de Seat la Geneva, este considerat de spanioli salvatorul gamei şi modelul care dă startul noii renaşteri a brandului iberic. "Ibiza e Seat şi Seat e Ibiza", spune directorul de marketing al mărcii.
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai vândute maşini din lume în 2011

Care au fost preferinţele europenilor în materie de automobile în 2011? Dar în lume? Automarket vă oferă un super material de sinteză care vă arată ce maşini preferă publicului din toate colţurile lumii.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Modele noi

Seat Ibiza facelift - primele imagini oficiale

Seat a prezentat primele imagini ale facelift-ului aplicat lui Ibiza în toate versiunile sale de caroserie. Modelul are o nouă filozofie de design şi se bucură de un nivel superior de calitate.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Modele noi

Seat Ibiza facelift - prima imagine neoficială

Spaniolii de la Autoblog au prezentat o imagine neoficială a lui Seat Ibiza facelift. Modelul a fost surprins de un cititor al publicaţiei iberice.
Luni, 11 Iulie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Seat testează o versiune FR a lui Ibiza ST

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România,primele imagini spion ale versiunii FR a lui Seat Ibiza ST.
Joi, 12 Mai 2011 | Tuning

JE Design a lansat un kit pentru Seat Ibiza ST

Seat Ibiza ST a primit un kit de tuning de la specialiştii de la JE Design. Pachetul are un preţ destul de piperat, iar doar motorizarea 1.6 TDI primeşte modificări.
Marti, 12 Aprilie 2011 | Industrie

Seat intră pe piaţa din China în 2012

Seat a anunţat că va intra pe piaţa din China în 2012. Toate modelele vândute acolo vor fi produse la uzina sa din Martorell.

Tag-uri similare

Seat, WRC, motorsport, Geneva 2010, Seat Leon, Seat Ibiza, break, Goodyear, Dunlop, Seat Leon Cupra
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru