SMS la volan

Luni, 18 Aprilie 2016 | Tehnologie

Adio, SMS-uri la volan! Polițiștii pregătesc o armă secretă, care ”vede” dacă scrii mesaje în timp ce conduci

Compania israeliană Cellebrite susține că are o tehnologie care poate detecta când telefoanele mobile trimit SMS-uri. Poliția din New York așteaptă aprobarea folosirii acestui sistem.
Marti, 08 Mai 2012 | General

STUDIU: Este mai periculos să mânânci la volan decât să scrii SMS-uri

Un studiu britanic a dezvăluit că a mânca la volan este mai periculos decât să scrii mesaje pe telefonul mobil. Timpii de reacţie scad considerabil în ambele situaţii.
Vineri, 07 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: O campanie inteligentă împotriva SMS-urilor la volan

Cum să-i faci pe copii şi pe părinţi să înţeleagă faptul că scrierea SMS-urilor la volan este un obicei idiot? LG a găsit răspunsul.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Siguranta

Şoferii care scriu SMS-uri la volan sunt consideraţi mai periculoşi decât cei beţi

Alcoolul la volan este considerat de canadieni un pericol mai mic decât SMS-ul scris în timpul condusului. Studiul a fost realizat de Asociaţia Auto din Canada,
Miercuri, 13 Octombrie 2010 | General

STUDIU: Unul din cinci şoferi foloseşte Twitter sau Facebook la volan

Numărul şoferilor care utilizează telefonul mobil la volan s-a triplat în ultimul an, spun englezii. Unul din cinci respondenţi ai acestui sondaj au mărturisit că intră pe Facebook şi pe Twitter la volan.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Siguranta

Chrysler interzice SMS-urile la volan pentru toti angajatii

Chrysler le-a interzis tuturor angajatilor sai sa trimita SMS-uri atunci cand sunt la volan, fie ca sunt in masina de serviciu sau cea personala.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | O lume nebuna

Transportatorii americani considera SMS-urile la volan necesare

Camionagii americani sunt nemultumiti de introducerea legii care le interzice sa trimita SMS-uri in timp ce conduc. Potrivit acestora, aceasta metoda de comunicare este vitala pentru ca afacerea lor sa functioneaza cat mai eficient.
Miercuri, 19 August 2009 | Video

VIDEO: Campanie socanta impotriva SMS-urilor la volan

Britanicii continua campaniile de sensibilizare a soferilor care folosesc telefonul mobil pentru a scrie mesaje in timp ce conduc. De aceasta data mesajul este unul violent iar clipul gandit de britanici este socant.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru