Suv electric kia

Marti, 09 Ianuarie | Intern

Prețuri Kia EV9 în România: SUV-ul electric pornește de la 72.500 de euro

SUV-ul cu zero emisii Kia EV9 poate fi comandat în România. Modelul asiatic pornește de la 72.489 de euro, cu TVA inclus, și este disponibil atât în versiune cu roți motrice spate cât și cu tracțiune integrală.
Marti, 21 Martie 2023 | Concepte

Kia prezintă conceptul EV5, un viitor SUV electric asemănător cu EV9

Kia a prezentat oficial conceptul EV5, care anunță un viitor SUV electric. Ca design, conceptul este aproape identic cu noul EV9, un alt SUV electric ce urmează să fie lansat pe piață mai târziu în acest an.
Miercuri, 15 Martie 2023 | Modele noi

Acesta este noul Kia EV9: cel mai mare SUV electric și nava amiral a sud-coreenilor

Kia a prezentat oficial noul său model electric de dimensiuni mari EV9. Noul model este un SUV cu zero emisii care aduce un nou limbaj de design și 3 rânduri de scaune, alături de mai multe tehnologii noi.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Kia e-Niro în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Kia e-Niro a luat parte la #ElectricRomânia by Vitesco Technologies, turul țării cu mașini electrice. Acum a venit momentul să punem sub lupă valorile obținute de SUV-ul asiatic și să aflăm care a fost autonomia reală calculată după cei peste 2.000 de kilometri parcurși prin țară.
Vineri, 08 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Viitorul model electric dezvoltat pornind de la conceptul Imagine by Kia va fi lansat în 2021: autonomie de circa 480 de kilometri și sistem electric la 800V

Conceptul Imagine by Kia va sta la baza unui SUV electric de serie. Modelul va fi prezentat în 2021 și va fi echipat cu un sistem electric la 800V, iar bateria va asigura o autonomie de circa 480 de kilometri.

Tag-uri similare

Kia, SUV electric, model electric, masina electrica, suv electric kia, Imagine by Kia, model electric kia, concept imagine by kia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru