Teste

Marti, 26 Februarie 2019 | F1 TOP

A început a doua sesiune de teste de la Barcelona: Alfa Romeo, Red Bull și Ferrari luptă pentru primul loc în prima zi

Piloții Alfa Romeo, Red Bull și Ferrari au fost despărțiți de mai puțin de o zecime de secundă în dimineața primei zile din cadrul celei de-a doua sesiuni de teste de la Barcelona.
Vineri, 22 Februarie 2019 | F1 TOP

Renault încheie testele de la Barcelona pe primul loc: Hulkenberg, cel mai bun timp în ultima zi

Nico Hulkenberg a stabilit cel mai bun timp în utima zi de teste de la Barcelona, în timp ce coechipierul său de la Renault, Daniel Ricciardo, a ocupat locul trei.
Joi, 21 Februarie 2019 | F1 TOP

Kvyat îl învinge la limită pe Raikkonen în a treia zi de teste de la Barcelona: Mercedes, echipa cu cele mai multe tururi

Daniil Kvyat (Toro Rosso) a fost cel mai rapid în a treia zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, după ce l-a învins cu numai 0.058 secunde pe Kimi Raikkonen (Alfa Romeo), însă Mercedes a fost echipa cu cele mai multe tururi parcurse.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | F1 TOP

Dominația Ferrari din teste continuă: Leclerc, cel mai bun timp în a doua zi. Accident pentru Red Bull

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun timp pentru Ferrari în a doua zi de teste de la Barcelona, în timp ce Pierry Gasly a fost protagonistul unui accident la volanul monopostului Red Bull.
Marti, 19 Februarie 2019 | F1 TOP

Ferrari începe în forță testele de la Barcelona: Vettel, cel mai rapid și pilotul cu cele mai multe tururi parcurse

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în prima zi de teste de la Barcelona și pilotul care a parcurs cele mai multe tururi, fiind urmat în clasament de Carlos Sainz de la McLaren.
Luni, 18 Februarie 2019 | F1 TOP

Au început testele de Formula 1 de la Barcelona: Vettel, cel mai rapid în prima dimineață

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în dimineața primei zile de teste de pe circuitul de la Barcelona, iar pilotul Scuderiei Ferrari a fost urmat de Sergio Perez și Valtteri Bottas.
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Masini autonome

După Mercedes, BMW și Audi, a venit și rândul PSA: grupul francez a primit licență să facă teste cu mașini autonome în China

Grupul PSA a obținut aprobarea pentru a începe testele cu mașini autonome în sudul Chinei. Un exemplar Peugeot 4008 va fi special modificat pentru a fi pus la încercare în orașul Chongqing, ce are circa 30 de milioane de locuitori.
Luni, 04 Februarie 2019 | Modele noi

Primele prototipuri Hennessey Venom F5 vor fi testate la sfârșit de 2019: producția hypercar-ului ce promite 1622 de cai putere va începe anul viitor

Hennessey a anunțat că testele cu noul Venom F5 vor începe la sfârșitul acestui an. Hypercar-ul ce promite 1622 de cai putere și o viteză maximă de 482 km/h ar urma să intre în producție din 2020.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Masini autonome

Uber a reluat testele cu mașini autonome: măsuri sporite de siguranță și viteze reduse drastic

Uber a anunțat reluarea testelor cu mașini autonome pe drumurile publice, la 9 luni de la momentul în care o mașină experimentală a companiei a fost implicată într-un accident în urma căruia o femeie și-a pierdut viața.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Ferrari a dominat testele din Abu Dhabi: Vettel și Leclerc, cei mai buni timpi

Sebastian Vettel și Charles Leclerc au stabilit cei mai buni timpi în cele două zile de teste de la Abu Dhabi, în care piloții au evaluat pneurile pe care le va furniza Pirelli în sezonul următor.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Modele noi

Aston Martin a început testele cu primul său SUV: numele DBX a fost confirmat oficial

Aston Martin DBX este numele oficial al primului SUV al constructorului, iar britanicii au început un program amplu de teste cu modelul ce va fi lansat în ultimul trimestru de anul viitor.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Mediu

Studiu: Mașinile cu motoare diesel Euro 6d-Temp emit în realitate mai puțin oxid de azot decât în testele oficiale

Un studiu recent a evidențiat că toate cele 270 de modele echipate cu motoare diesel Euro 6d-Temp care au fost testate de autoritățile naționale emit mai puțin oxid de azot decât în testele oficiale RDE.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Industrie

Kia și Hyundai vor investi în “robotica viitorului”: costume exoscheletice pentru angajați vor fi testate până la sfârșitul anului

Kia și Hyundai pregătesc investiții consistente în “robotica viitorului” pentru a dezvolta produse care să ușureze munca fizică a angajaților din fabrici. Cei doi constructori vor testa costume exoscheletice menite să îmbunătățească eficiența și să prevină accidentele de muncă.
Joi, 11 Octombrie 2018 | Masini autonome

Ford testează o nouă tehnologie pentru mașinile autonome: vehiculele “comunică” între ele, iar viteza este ajustată pentru evitarea coliziunilor în intersecții

Ford susține că, în viitor, mașinile autonome vor putea să circule pe drumurile publice fără să mai oprească în intersecții. Constructorul testează o tehnologie care permite vehiculelor să “comunice” între ele, iar viteza să fie ajustată astfel încât coliziunile să fie evitate. Astfel, drumul ar urma să fie parcurs fără oprire până la destinație.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini autonome

Un Range Rover Sport autonom a fost testat cu succes în Marea Britanie: “Vrem ca mașinile autonome să devină o realitate pentru clienți în cel mult 10 ani”

Un exemplar Range Rover Sport complet autonom a fost testat cu succes pe străzile publice din Marea Britanie, devenind primul model din istoria companiei ce reușește acest lucru. Grupul Jaguar Land Rover susține că mașinile autonome vor deveni o realitate în cel mult 10 ani.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Siguranta

Controale pentru siguranța în trafic: șoferii britanici își pierd permisul dacă nu pot să citească o plăcuță de înmatriculare de la o distanță de 20 de metri

Poliția din Marea Britanie a început o serie de controale pentru a testa vederea șoferilor în condiții de trafic. Scopul este creșterea siguranței pe străzile publice, iar regulile sunt dure. Șoferii își pierd permisul imediat dacă nu sunt capabili să citească o plăcuță de înmatriculare de la o distanță de 20 de metri.
Marti, 28 August 2018 | Masini autonome

Jaguar Land Rover testează un nou tip de vehicule autonome: tehnologia “virtual eyes” studiază reacțiile pietonilor înainte ca aceștia să traverseze pe trecere

Grupul Jaguar Land Rover a început să testeze o nouă tehnologie pentru mașinile autonome. Sistemul “virtual eyes” analizează reacțiile pietonilor înainte ca aceștia să traverseze pe trecere. Studiile arată că 63% dintre pietoni sunt îngrijorați de cât de sigur va fi pentru ei să traverseze drumurile publice în viitor.
Joi, 09 August 2018 | Industrie

Nou scandal în Japonia: Mazda și Suzuki, acuzate de autorități că au omologat mașini în cadrul unor teste care nu ar fi trebuit validate

Ministerul Transporturilor din Japonia a anunțat că Mazda și Suzuki au omologat o serie de mașini la capitolele emisiil și consum de carburant printr-un test în cadrul căruia nu au fost respectate protocoalele de testare. Pe lista acuzaților se regăsește și Yamaha.
Luni, 09 Iulie 2018 | Masini autonome

După BMW, Mercedes: constructorul german a primit “undă verde” la teste cu mașini autonome în China

Daimler a primit autorizația să facă teste cu mașini autonome în China, fiind primul constructor european cu o astfel de licență în capitala Beijing, potrivit unui anunț al grupului german.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Industrie

Aston Martin se extinde la Silverstone: britanicii își vor testa noile modele pe celebrul circuit

Aston Martin a anunțat deschiderea unui centru de testare la Silverstone. Celebrul circuit va găzdui prototipurile pe care constructorul britanic le va pune la încercare înainte de finalizarea versiunilor de producție.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Citroen, Force India
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru