Teste

Luni, 11 Iunie 2018 | Economic

Volkswagen și introducerea WLTP: “Până la 250.000 de vehicule ar putea fi produse cu întârziere din cauza noului standard de emisii”

Grupul Volkswagen a anunțat că producția pentru un număr de până la 250.000 de vehicule de la toate brandurile sale ar putea fi întârziată din cauza intrării în vigoare a noului standard de emisii WLTP.
Luni, 04 Iunie 2018 | Modele noi

Noul BMW Z4: primele imagini oficiale cu modelul camuflat. Noua generație “va fi lansată în curând”

BMW a publicat primele imagini oficiale cu noul Z4, model ce în prezent este testat în Franța înainte ca versiunea finală să intre în producție. Nemții spun că noul model va apărea “în curând pe drumurile publice”, fără să ofere alte detalii.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Masini autonome

Primul constructor european care va testa mașini autonome în China: BMW va începe testele cu noul Seria 7 pe străzile din Shanghai

BMW a primit autorizația să facă teste cu mașini autonome în China, devenind primul constructor european ce beneficiază de acest tratament pe cea mai mare piață auto din lume. Primul model pe care nemții îl vor testa pe străzile din Shanghai este noul BMW Seria 7.
Marti, 03 Aprilie 2018 | Masini autonome

Americanii au dat startul testelor cu mașini autonome fără șoferi în California: companiile nu se înghesuie să obțină autorizația

Statul american California și-a dat acordul pentru începerea testelor cu mașini autonome fără șoferi. Însă, companii precum Uber sau Waymo nu au cerut până acum permisiunea autorităților să înceapă testele pe drumurile publice.
Vineri, 23 Martie 2018 | Masini autonome

Jaguar Land Rover vrea să testeze mașini autonome care se parchează singure: tehnologia va fi pusă la încercare într-un oraș din Marea Britanie

Grupul Jaguar Land Rover a prezentat o tehnologie care permite mașinilor autonome să caute un loc de parcare și să parcheze singure. Compania spune că testele vor avea loc în orașul britanic Milton Keynes.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Masini autonome

Analiză Deloitte: testele cu mașini autonome în Europa sunt mult mai sigure decât în SUA, datorită legislației mai stricte

Testele cu mașini autonome efectuate în Europa sunt mult mai sigure decât cele din Statele Unite, datorită legislației mai stricte de pe Bătrânul Continent, potrivit experților companiei de consultanță Deloitte.
Marti, 13 Martie 2018 | Industrie

Studiu: Un Volkswagen Golf din 2010 consumă mai mult și are emisii mai mari după ce a fost în service din cauza Dieselgate

Un studiu realizat în Australia pe un Volkswagen Golf din 2010 arată că mașina consumă cu 14% mai mult combustibil decât înainte să fie chemată în service din cauza scandalului Dieselgate.
Miercuri, 07 Martie 2018 | F1 TOP

Ferrari începe cu dreptul a doua sesiune de teste de la Barcelona: Vettel, cel mai rapid în prima zi. Defecțiuni tehnice pentru McLaren

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în prima zi de teste din cadrul celei de-a doua sesiuni de la Barcelona, în timp ce McLaren a pierdut timp prețios din cauza unor defecțiuni tehnice.
Vineri, 02 Martie 2018 | GENEVA 2018

Imagini oficiale cu prototipul Mercedes EQC: primul model electric din gama EQ vine la Geneva și apare pe piață în 2019

Mercedes a dezvăluit primele imagini oficiale cu prototipul EQC, întâiul model electric din gama EQ. Varianta de serie a SUV-ului electric va fi prezentată la Geneva, înainte să apară pe piață de anul viitor.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | F1 TOP

Vettel, cel mai rapid în a doua zi de teste de la Barcelona: o nouă defecțiune tehnică pentru McLaren

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în a doua zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, în timp ce McLaren nu a parcurs niciun tur în cursul după-amiezii din cauza detașării evacuării motorului.
Marti, 27 Februarie 2018 | F1 TOP

Debut cu dreptul pentru Red Bull: Ricciardo, cel mai rapid în prima zi de teste de la Barcelona

Daniel Ricciardo a fost pilotul cu cel mai bun timp și cele mai multe tururi parcurse în prima zi de teste de la Barcelona, în timp ce Fernando Alonso a fost lovit de defecțiuni tehnice.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

Încă o posibilă victimă în scandalul Dieselgate: Mercedes este suspectată de manipularea emisiilor diesel în SUA

Autoritățile din Statele Unite au descoperit posibile softuri ilegale pe care Mercedes le-ar fi folosit ca să manipuleze testele de emisii pentru modelele sale cu motoare diesel, susține presa germană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 Februarie 2018 | Industrie

Britanicii propun amenzi “nelimitate” și dosare penale pentru producătorii care manipulează testele emisiilor: “Faptele celor de la Volkswagen sunt inacceptabile”

Producătorii auto care manipulează rezultatele testelor privind emisiile motoarelor riscă amenzi “nelimitate” și deschiderea unor dosare penale, potrivit unui set de măsuri pregătit de guvernul britanic.
Joi, 01 Februarie 2018 | Industrie

Scandalul testelor pe maimuțe: Daimler a găsit “angajatul vinovat” și a cerut o investigație suplimentară în cazul studiului privind efectele emisiilor diesel

Daimler a anunțat suspendarea “angajatului vinovat” în cazul grupului de cercetare care a făcut teste pe maimuțe privind efectele emisiilor diesel și a cerut o investigație suplimentară din partea unei firme de avocatură.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Industrie

Volkswagen își cere scuze pentru că a finanțat un test pe maimuțe privind efectele emisiilor diesel: studiul a fost cofinanțat de BMW și Daimler

Grupul Volkswagen continuă controversele din jurul manipulării testelor de poluare ale motoarelor diesel după ce nemții și-au cerut scuze pentru un experiment în care mai multe maimuțe au fost expuse la gaze de eșapament, cu scopul de a studia efectele acestora.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Industrie

Audi a primit ordin să cheme în service 127.000 de mașini: nemții au fost prinși că au folosit un soft de manipulare a emisiilor pe modelele A4, A5, A6, A7, A8, Q5 și Q7

Audi va trebui să cheme în service un număr de 127.000 de mașini, după ce autoritățile germane au descoperit că mai multe modele ale constructorului au folosit un soft de păcălire a emisiilor de oxid de azot.
Joi, 07 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Aproape de varianta finală: Porsche a efectuat primele teste cu modelul electric ce va fi lansat în 2020

Primul model electric de la Porsche va avea 608 cai putere, cuplu motor de aproape 900 Nm, autonomie de 500 de kilometri și accelerație 0-100km/h în 3.5 secunde.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Industrie

Investigație: Fiat Chrysler riscă amenzi usturătoare pentru că ar fi fraudat testele de emisii în Franța

Grupul Fiat Chrysler riscă amenzi de câteva miliarde de euro din partea guvernului francez pentru că producătorul ar fi fraudat testele de emisii în Hexagon, potrivit publicației Le Monde.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Masini autonome

Investiții japoneze: Subaru a construit piste noi pentru testarea mașinilor autonome

Subaru a construit mai multe piste noi la centrul său de testare din Japonia ca să dezvolte tehnologia viitoarelor mașini autonome.
Miercuri, 19 Aprilie 2017 | F1 TOP

Bottas încheie testele din Bahrain pe primul loc. Numeroase defecțiuni tehnice pentru Ferrari

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid în ultima zi de teste din Bahrian, în timp ce programul lui Sebastian Vettel a fost bulversat de o serie de probleme tehnice.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Citroen, Force India
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru