Toyota Supra

Luni, 09 Iulie 2018 | Modele noi

Prototipul Toyota Supra debutează în cadrul Goodwood Festival of Speed: japonezii promit un motor cu șase cilindri în linie și putere livrată pe puntea spate

Prototipul Toyota Supra va fi prezentat în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfășoară în intervalul 12 - 15 iulie. Exemplarul va fi acoperit cu camuflajul specific Toyota Gazoo Racing și va putea fi admirat și pe traseul de viteză pregătit de organizatori.
Luni, 30 Aprilie 2018 | General

Toyota GR Supra Racing Concept: prototipul poate fi pilotat în mediul virtual

Conceptul Toyota GR Supra Racing poate fi pilotat în mediul virtual. Prototipul este disponibil în Gran Turismo Sport, joc video oferit exclusiv pe platforma PlayStation 4.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul Toyota Supra: motor împrumutat de la BMW și lansare așteptată în octombrie la Paris

Un oficial Toyota a declarat că viitorul model Supra va fi dotat cu un motor împrumutat de la BMW. Dezvoltarea noului Toyota Supra a fost făcută preponderent în Japonia, iar lansarea este așteptată acum pentru luna octombrie în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Vineri, 09 Martie 2018 | GENEVA 2018

Versiunea de serie a lui Toyota GR Supra Racing va debuta în prima parte a anului viitor: modelul ar putea folosi un motor cu șase cilindri în linie

Versiunea de serie a conceptului Toyota GR Supra Racing va debuta în prima parte a anului viitor. Zvonurile anunță o motorizare cu șase cilindri în linie preluată din gama BMW.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul Toyota Supra: 1.500 de kilograme și 3.8 secunde pentru 0-100 km/h

O publicație din Japonia oferă o serie de informații neoficiale despre viitorul Toyota Supra. Aceasta susține că noul model va avea o masă totală de circa 1.500 de kilograme, iar accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în 3.8 secunde.
Marti, 13 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primul teaser cu noua Toyota Supra: modelul sportiv va debuta la Salonul Auto de la Geneva

Toyota a publicat primul teaser cu noua Supra, sportiva niponă urmând să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noul Toyota Supra ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva: zvonurile spun că vom vedea mai multe versiuni

Apropiații companiei Toyota spun că noul Supra va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Aceleași surse afirmă că sportiva niponă o să poate semnătura Gazoo Racing și o să fie oferită în mai multe versiuni de putere.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | Modele noi

Confirmare oficială: urmașul lui Toyota Supra nu debutează în cadrul Salonului Auto de la Detroit

Unul dintre oficialii Toyota a declarat că urmașul lui Supra nu o să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Detroit, așa cum susțineau mai multe zvonuri. Mai mult, este posibil ca modelul sportiv să nu fie lansat sub denumirea de Supra.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Modele noi

Noi indicii despre viitorul BMW Z4: imagini cu modelul german sub camuflaj în timpul testelor (VIDEO)

Viitorul BMW Z4 a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Roadsterul producătorului bavarez va debuta în 2018 și va prelua o serie de detalii estetice de pe conceptul cu același nume.
Marti, 19 Septembrie 2017 | General

Toyota are planuri mari: denumirea Celica ar putea reveni în gama japonezilor

Toyota vrea să cucerească fanii cu un nou nume cu tradiție: Celica. Zvonurile spun că am putea asista la nașterea unei sportive cu tracțiune față sau la redenumirea modelului GT86.
Luni, 28 August 2017 | General

Surprizele Toyota: japonezii vor anunța o gamă de sportive

Toyota vrea o gamă completă de sportive. Alături de proaspătul Yaris GMRN, japonezii vor aduce urmașul lui Supra, dar și un posibil succesor pentru MR2.
Miercuri, 23 August 2017 | General

Zvonuri: urmașul lui Toyota Supra ar urma să folosească un V6 de 3.5 litri de peste 400 de cai putere

O sursă apropiată companiei Toyota spune că urmașul lui Supra va miza pe un V6 turbo de 3.5 litri. Propulsor ar urma să producă peste 400 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Ianuarie 2017 | Modele noi

Noua generație Toyota Supra ar urma să poarte logo-ul diviziei de performanță Gazoo Racing

Directorul diviziei de performanță Gazoo Racing a confirmat interesul său pentru un model de top, propulsat de o arhitectură hibridă. Acesta ar urma să fie urmașul vechiului Supra.
Miercuri, 03 August 2016 | Modele noi

Mariajul dintre BMW și Toyota va da naștere unor atleți: Z5 și Supra vor fi gata de lansare în 2018

BMW și Toyota lucrează împreună la proiectul unei mașini sportive. În gama germană modelul se va numi Z5 și va lua locul lui Z4, iar în gama Toyota va marca renașterea numelui Supra.
Miercuri, 20 Iulie 2016 | Modele noi

Mai puternică decât GT86: Toyota Supra revine în 2018 cu carosorie din fibră de carbon şi propulsie hibridă

Toyota va relansa modelul sportiv Supra în 2018 în cadrul unei colaborări cu BMW prin care caroseria va fi realizată din fibră de carbon, în timp ce sistemul de propulsie va fi hibrid.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Supra se întoarce: în 2016 va fi prezentat conceptul unui model sport mai performant decât un Porsche 911

Oficialii Toyota au confirmat succesorul lui Supra și promit peformanțe dinamice superioare celor asigurate de Porsche 911. Conceptul care prefigurează viitorul Supra va fi expus în 2016.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Concepte

Toyota FT-1 Concept, succesorul spiritual al lui Supra, ne prezintă un potenţial model de serie

Toyota a prezentat la standul său de la Detroit conceptul FT-1, care prefigurează un potenţial succesor al lui Supra. Până la apariţia acestuia, o versiune virtuală a lui FT-1 va fi disponibilă gratuit pentru jucătorii lui Gran Turismo 6.
Luni, 23 Decembrie 2013 | Modele noi

Topul premierelor aşteptate la Salonul Auto de la Detroit

Fiecare început de an marchează debutul unuia dintre cele mai importante saloane auto din lume, organizate la Detroit. Şi anul acesta constructorii se înghesuie dincolo de Ocean. Am adunat deja 10 premiere importante care vor influenţa şi piaţa europeană.
Miercuri, 07 August 2013 | FRANKFURT 2013

Toyota Hybrid R Concept - rodul colaborării cu BMW soseşte la Frankfurt

Toyota a anunţat oficial debutul unui concept complet nou la Frankfurt. Se numeşte Hybrid R şi încearcă să combine eficienţa cu sportivitatea.
Vineri, 14 Iunie 2013 | Modele noi

Şeful Toyota vrea ca parteneriatul cu BMW să renască legendarul Supra

Viitorul preşedinte Toyota vrea să profite de pe urma parteneriatului cu BMW, intenţionând să renască vechiul Supra cu un model coupe de segment mediu.

Tag-uri similare

Toyota Supra, Akio Toyoda, Toyota MR2, Toyota FT-HS, Toyota Supra nou
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru