Tractiune integrala

Vineri, 10 Iunie 2022 | Modele noi

Un nou Volkswagen ID.4 cu tracțiune integrală: versiunea ID.4 Pro 4Motion debutează cu 265 CP

Gama Volkswagen ID.4 se îmbogățește acum cu o nouă versiune echipată cu tracțiune integrală. Denumită ID.4 Pro 4Motion, aceasta dispune de 265 CP.
Miercuri, 17 Noiembrie 2021 | Modele noi

PREMIERĂ: Mercedes-Benz Clasa S Plug-in Hybrid, de-acum și cu tracțiune integrală

Versiunea Plug-in Hybrid a navei amiral Mercedes-Benz Clasa S va fi oferită, în premieră, și cu tracțiune integrală. În Germania, acest model pornește de la 132.125 de euro.
Luni, 19 Aprilie 2021 | Modele noi

PREMIERĂ: BMW M3 Competition și M4 Competition lansate oficial cu tracțiune integrală M xDrive

Constructorul bavarez de automobile a lansat oficial variantele cu tracțiune integrală M xDrive ale modelelor M3 Competition și M4 Competition. Debutul pe piață este programat pentru luna iulie.
Luni, 20 Mai 2019 | Modele noi

Premieră pentru Skoda Superb facelift: va avea versiune Scout cu tracțiune integrală în echiparea standard: lansare pe 23 mai

Skoda a publicat un nou teaser video cu viitorul Superb facelift. Cehii ne anunță că viitorul vârf de gamă va avea în premieră o versiune Scout cu tracțiune integrală în echiparea standard. Lansarea va avea loc pe 23 mai.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Modele noi

Zvonuri: următorul Ford Mustang ar putea avea tracțiune integrală și versiune hibridă

Următoarea generație a modelului Ford Mustang ar putea fi lansată în următorii 2-3 ani, va avea tracțiune integrală și o versiune hibridă, potrivit informațiilor publicate de presa americană.
Marti, 20 Februarie 2018 | Reportaj

Reportaj de la Polul Nord: Fața (ne)serioasă a modelelor Skoda

Skoda este cel mai iubit brand de import în România. Ai noștri văd modelele cehilor drept cea mai accesibilă înrudire cu brandul Volkswagen sau, în cazuri extreme, drept „cea mai bună mașină din lume”. Puțini știu că Skoda are și o altă față, ceva mai (ne)serioasă.
Vineri, 20 Ianuarie 2017 | Industrie

În mijlocul iernii, Audi sărbătorește opt milioane de mașini echipate cu sistem de tracțiune integrală quattro

Într-un anotimp în care sistemul de tracțiune integrală poate face diferența, Audi sărbătorește producția a opt milioane de mașini echipate cu sistemul quattro.
Miercuri, 17 Februarie 2016 | Tehnologie

Audi face orice pentru a economisi carburant: a lansat ultra quattro, o tracțiune integrală care scade consumul

Audi a lansat ultra quattro, un nou tip de tracțiune integrală inteligentă, care nu mai crește consumul mașinilor echipate 4x4.
Miercuri, 15 Aprilie 2015 | Industrie

Analiştii auto: "Segmentul SUV-urilor cu tracţiune integrală va creşte cu 2% pe an până în 2020"

Furnizorii de sisteme de tracţiune integrală vor beneficia de vânzările crescute ale SUV-urilor şi crossoverelor 4x4 cel puţin până la sfârşitul acestui deceniu, spun analiştii din industria auto.
Vineri, 27 Februarie 2015 | Industrie

Cade încă un bastion al sportivităţii absolute: viitoarele M5 şi M6 vor avea tracţiune integrală

Era propulsiei spate pure apune chiar şi în cazul versiunilor sport clasice ale gamei BMW M, iar viitoarele generaţii M5 şi M6 vor dispune de tracţiune integrală. Nu este încă foarte clar dacă xDrive va fi o opţiune sau va veni integrat în varianta de bază a modelelor germane.
Luni, 29 Iulie 2013 | Modele noi

Volkswagen oferă tracţiunea integrală şi pentru modelul Golf Variant

Volkswagen va oferi tracţiunea integrală 4Motion şi pe modelul Golf Variant. Sistemul 4x4 va putea fi comandat doar în asociere cu două motorizări turbodiesel.
Duminica, 26 August 2012 | PARIS 2012

Porsche 911 Carrera 4 - primele fotografii oficiale

Porsche mărește gama modelului 911 cu variantele cu tracțiune integrală: Carrera 4 și Carrera 4S. Primele fotografii oficiale au fost publicate deja, iar detaliile complete vor fi prezentate la Salonul Auto de la Paris.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Quattro - un nume care impune respect în lumea auto

Quattro este sinonim cu tracţiunea integrală pe modelele Audi. Dar acest nume ascunde mai mult decât un simplu sistem 4x4. Astăzi intrăm în istorie şi vedem cum şi de ce a fost inventat termenul Quattro la Audi.
Luni, 26 Septembrie 2011 | Drive test

Opel Insignia 4x4 Sport - Integrala

Automarket a testat versiunea de top a modelului Opel Insignia cu tracţiune integrală. Este vorba de modelul 2.0 CDTI de 160 CP în echipare Sport.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini şi detalii ale noului Audi A1 quattro

Audi a publicat astăzi primele imagini ale viitorului A1 quattro. Modelul proaspăt sosit în gama constructorului german primeşte tracţiune integrală şi îşi completează astfel lista de opţionale.
Luni, 05 Octombrie 2009 | Economic

Audi este lider pe segmentul vehiculelor premium 4x4

Constructorul din Ingolstadt este lider pe segmentul vehiculelor premium echipate cu tractiune 4x4, reusind sa vanda in perioada ianuarie-august 2009 un total de 190.500 de unitati echipate cu quattro.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Concepte

OFICIAL: Mitsubishi PX-MiEV Concept, un SUV care consuma doar 2%

Mitsubishi a dezvaluit astazi primele imagini si informatii ale conceptului PX-MiEV, un SUV hibrid bazat pe Outlander, care ofera un consum de numai 2 litri/100 km.
Joi, 27 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Noul Saab 9-5, informatii complete

Saab a dezvaluit astazi informatii complete despre cel mai nou model al sau, sedanul premium 9-5. Modelul va fi disponibil cu o serie de gadget-uri de ultima generatie si transmisia integrala XWD.
Luni, 24 August 2009 | General

Mazda3 MPS in versiune de 300 de cai nu va fi produs

Constructorul japonez a anuntat ca abandoneaza proiectul Mazda3 MPS Evolution, care presupunea dezvoltarea unei versiuni cu 300 de cai si tractiune integrala a modelului compact.
Luni, 27 Iulie 2009 | Autoipoteze

Spyker D8 ar putea imprumuta motorul lui Cadillac CTS-V

Noi speculatii legate de viitorul Spyker D8 inainteaza ipoteza folosirii unui motor V8 de origine americana, regasit pe Cadillac CTS-V.

Tag-uri similare

Audi, Fiat, Volvo, Skoda, GM, Alfa Romeo, General Motors, productie, Salon Auto, Mitsubishi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru