Ulrich Bez

Vineri, 25 Octombrie 2013 | Modele noi

Şeful Aston Martin: "Am renunţat la Cygnet pentru că Toyota va renunţa la iQ"

Ulrich Bez, CEO-ul Aston Martin, spune că Toyota va renunţa la iQ în 2014, de unde şi motivul eliminării modelului Cygnet din propria gamă. Reprezentanţii Toyota au negat această informaţie.
Marti, 15 Octombrie 2013 | Modele noi

Aston Martin nu renunţă la motoarele V12 şi refuză hibrizii

Aston Martin le promite clienţilor că se va concentra pe îmbunătăţirea economiei de carburant a motoarelor V12 din gamă şi că nu va hibridiza viitoarele modele pentru a reduce consumul.
Duminica, 19 Mai 2013 | Modele noi

Aston Martin CC100: un concept car spectaculos ce marchează centenarul mărcii britanice

Aston Martin a dezvăluit astăzi un concept car special dedicat celebrării celor 100 de ani împliniți de marca britanică. Numele său este CC100 și este inspirat din lumea sporturilor cu motor.
Luni, 21 Ianuarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: 100 de ani de Aston Martin - între faliment şi One-77

Una dintre mărcile auto ce se identifică cu rafinamentul premium din Marea Britanie împlineşte în această lună 100 de ani de existenţă. Este vorba de Aston Martin, marca auto preferată de James Bond.
Joi, 03 Mai 2012 | Modele noi

Aston Martin lansează în vară un model complet nou

Pentru a celebra cum se cuvine centenarul de anul acesta, Aston Martin promite publicului un model nou, programat în vară.
Marti, 07 Iunie 2011 | Industrie

Rapide se întoarce acasă: Aston Martin mută producţia în Anglia

Aston Martin a anunţat că modelul Rapide va fi produs, începând cu 2012, la uzina britanică din Gaydon, acolo unde îşi are rădăcinile brandul britanic.
Luni, 09 Mai 2011 | General

Preşedintele Aston Martin îşi vinde Rapide-ul pentru a ajuta japonezii

Ulrich Bez, preşedintele executiv Aston Martin, va scoate la licitaţie maşina sa de serviciu, un Rapide din 2009. Banii obţinuţi din vânzare vor fi donaţi victimelor cutremurului din Japonia.
Joi, 29 Aprilie 2010 | Motorsport

Seful Aston Martin nu vrea sa castige cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Ulrich Bez, seful Aston Martin, a declarat ca nu este interesat de un podium in cursa de 24 de ore de la Nurburgring in care va alerga cu un Rapide, scopul acestuia fiind de a prezenta capacitatile modelului respectiv.
Joi, 25 Martie 2010 | Economic

Cygnet va creste vanzarile Aston Martin in 2010

Mignonul Aston Martin Cygnet va ajuta constructorul britanic sa isi atinga targetul de vanzari pentru 2010: aproximativ 6000 de unitati, cu 30% mai mare decat in 2009.
Sambata, 06 Martie 2010 | Modele noi

Ulrich Bez a primit o editie speciala Aston Martin DBS

Aston Martin a prezentat la Geneva o editie special a lui DBS dedicata directorului executiv Ulrich Bez. Modelul va fi produs in doar 40 de exemplare.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Mediu

Aston Martin: "Doar modelele Lagonda vor fi hibride"

Presedintele Aston Martin a anuntat ca nu intentioneaza sa introduca propulsoare hibride in gama sa de supercaruri. Emisiile vor fi reduse insa cu ajutorul modelelor Lagonda, care vor avea tren de rulare electro-termic.

Tag-uri similare

Mercedes, Aston Martin, Geneva 2010, editie speciala, Mercedes S-Klasse, Aston Martin Rapide, Lagonda, Aston Martin Cygnet, Aston Martin DBS, Ulrich Bez
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru