Preşedintele Aston Martin îşi vinde Rapide-ul pentru a ajuta japonezii

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 09.05.2011
Ulrich Bez, preşedintele executiv Aston Martin, va scoate la licitaţie maşina sa de serviciu, un Rapide din 2009. Banii obţinuţi din vânzare vor fi donaţi victimelor cutremurului din Japonia.

Deşi au trecut câteva săptămâni bune de la cutremurul din Japonia, lumea auto încă mai înregistrează acte de caritate. Cel mai recent exemplu vine din partea lui Ulrich Bez, preşedintele executiv Aston Martin, care va scoate la licitaţie propria sa maşină, pentru a dona suma câştigată victimelor din Japonia.

Bez va oferi un Rapide, construit special pentru el, pe care îl folosea ca maşină de serviciu încă din 2009. Finisată în culoarea albastră Concours, cu un interior neagru Obsidian şi cusături gri Falcon, maşina dispune de inserţii de nuc, de un sistem multimedia şi pentru locurile din spate, precum şi de sistem DVD cu căşti prin infraroşu.

Întreaga sumă câştigată în urma vânzării, chiar şi comisionul casei de licitaţii Bonham, va merge către victimele dezastrului din Japonia.

Cu ocazia evenimentului, Ulrich Bez a declarat: "Nimeni nu trebuie să rămână indiferent la suferinţa japonezilor. După mai mulţi ani de colaborare cu companii japoneze, am legat prietenii strânse în regiune.

Acum a venit timpul să ajutăm, iar Aston Martin nu poate face o excepţie. Sper ca Rapide-ul pe care îl vom scoate la licitaţie să adune o sumă importantă pentru victimele cutremurului."

via | motorward

Comentarii (3)

  • Haha! De parca acel Rapide ar fi toata averea lui... are suficienti bani sa cumpere toate Aston Martin-urile din lume asa ca aceasta actiune e doar strategie de marketing, o lumina pozitiva asupra companiei...
    9 7
  • Excomunicatorul
    :)
    @Mario
    Indiferent de orice strategie de marketing,mai presus de toate,omul asta a facut un lucru bun,fara sa-l oblige nimeni sa-l faca.Tu ce-ai facut pentru cei din Japonia?
    15 2
  • @ Excomunicatorul
    M-am rugat.
    3 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru