Ulrich Bez a primit o editie speciala Aston Martin DBS

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 06.03.2010
Aston Martin a prezentat la Geneva o editie special a lui DBS dedicata directorului executiv Ulrich Bez. Modelul va fi produs in doar 40 de exemplare.

In cadrul Salonului Auto de la Geneva, producatorul britanic de automobile de lux Aston Martin a prezentat o editie speciala a modelului DBS. Aceasta a fost creata special pentru a sarbatori cei zece ani pe care Ulrich Bez i-a petrecut in fruntea companiei ca director executiv. Modelul britanic poarta denumirea de Aston Martin DBS UB si a fost creat in 40 de exemplare.

Jumatate dintre acestea vor fi versiuni coupe iar cealalta jumatate vor fi decapotabile. Schimbarile fata de versiunea de serie a acestui model constau in culoarea folostita pentru vopsirea caroseriei, britanicii optand pentru nuanta Azurite Black. De asemenea, tapiseria din piele este vopsita intr-o culoare metalica.

Ulrich Bez a avut si el o contributie importanta la realizarea acestui model, DBS UB fiind creat conform indicatiilor date de acesta. La final, pentru ca modelul sa fie unul cu adevarat special, directorul companiei a semnat fiecare unitate produsa. Pretul lui DBS UB nu a fost inca divulgat de oficialii companiei.

Via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru