Aston Martin Cygnet

Miercuri, 30 Aprilie 2014 | Modele noi

Aston Martin confirmă dezvoltarea unei noi platforme tehnice

După 13 ani, platforma VH de la Aston Martin are un înlocuitor confirmat oficial. Dezvoltarea noii platforme va fi finanţată de investitorii străini ai mărcii britanice.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Modele noi

Şeful Aston Martin: "Am renunţat la Cygnet pentru că Toyota va renunţa la iQ"

Ulrich Bez, CEO-ul Aston Martin, spune că Toyota va renunţa la iQ în 2014, de unde şi motivul eliminării modelului Cygnet din propria gamă. Reprezentanţii Toyota au negat această informaţie.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Industrie

Aston Martin Cygnet a ieşit din producţie

Englezii de la Aston Martin au renunţat la producţia modelului Cygnet, o versiune personalizată la extrem a lui Toyota iQ, anunţă cei de la The Supercar Kids.
Luni, 19 Septembrie 2011 | Industrie

Şeful Aston Martin: "Sunt nemulţumit de rezultatele de vânzări ale lui Cygnet"

Dr. Ulrich Bez, şeful Aston Martin, se declară nemulţumit de numărul de Cygnet-uri vândute până în prezent. Numărul mic de dealeri, promovarea precară şi lipsa stocurilor sunt principalii vinovaţi, spune Dr. Bez.
Miercuri, 18 Mai 2011 | Autoipoteze

Aston Martin pregăteşte Cygnet electric în 2013

Aston Martin Cygnet, mezinul constructorului britanic, va împrumuta trenul de propulsie electric al viitorului frate japonez, Toyota iQ EV. lansarea sa este programată pentru 2013.
Miercuri, 09 Martie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Aston Martin confirmă lansarea unui SUV Lagonda

Preşedintele Aston Martin a declarat că brandul Lagonda va renaşte cu o gamă completă de modele. Primul produs va fi un SUV, destinat condiţiilor dure din Rusia.
Vineri, 28 Ianuarie 2011 | Modele noi

FRANŢA: Aston Martin Cygnet costă 38.000 de euro

Cel mai ieftin model din gama Aston Martin costă 38.000 de euro în Franţa. Ediţia limitată a lui Cygnet are un preţ pornire cu 10.000 de euro mai mare.
Luni, 03 Ianuarie 2011 | Modele noi

Zece modele interesante care vor debuta în 2011

Automarket vă prezintă o listă scurtă a modelelor interesante care vor debuta pe piaţa auto internaţională şi internă în 2011.
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Concepte

Cadillac a prezentat viitorul rival al lui Aston Martin Cygnet

Noul Aston Martin Cygnet are deja un rival. Acesta vine de la Cadillac şi se numeşte Urban Luxury Concept. Debutul în versiunea de serie nu a fost încă anunţat.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Modele noi

Aston Martin Cygnet a debutat în magazinul Harrods

Celebrul magazin Harrods din Londra a găzduit cel mai mic şi cel mai ieftin membru al gamei Aston Martin. Cygnet va fi construit în doar 2.000 de exemplare şi este disponibil doar posesorilor de Aston Martin.
Joi, 04 Noiembrie 2010 | General

Şeful Aston Martin: "Viitorul Cygnet va deveni un cult"

Într-un interviu recent, şeful Aston Martin a vorbit despre viitorul modelului Cygnet, văzut ca o maşină iconică, dar şi despre profitul înregistrat de brandul britanic.
Miercuri, 13 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: Şefii Aston Martin explică logica apariţiei modelului de oraş Cygnet

Numele cu greutate din cadrul Aston Martin au ţinut de cuviinţă să explice industriei auto logica apariţiei unui model percum Cygnet în gama constructorului britanic de supercar-uri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Octombrie 2010 | Modele noi

Aston Martin Cygnet va fi disponibil din 2011

Cel mai ieftin model din gama Aston Martin va fi disponibil din 2011 doar pentru clienţii existenţi. Modelul este bazat pe Toyota iQ, dar este construit în fabrica din Gaydon.
Joi, 25 Martie 2010 | Economic

Cygnet va creste vanzarile Aston Martin in 2010

Mignonul Aston Martin Cygnet va ajuta constructorul britanic sa isi atinga targetul de vanzari pentru 2010: aproximativ 6000 de unitati, cu 30% mai mare decat in 2009.
Luni, 08 Martie 2010 | Modele noi

Seful Aston Martin: "Avem deja 50 de comenzi pentru Cygnet"

Seful Aston Martin a motivat aparitia lui Cygnet in gama sa si a anuntat ca a primit deja 50 de comenzi in prima zi de public a Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 05 Martie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: Micul Aston Martin Cygnet pozeaza pentru public

Aston Martin a publicat recent o serie noua de imagini ale modelului de oras premium Cygnet, dezvaluit in premiera la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Aston Martin a prezentat noul Cygnet la Geneva

Britanicii de la Aston Martin au prezentat noul Cygnet la Salonul Auto de la Geneva. Modelul reprezinta o versiune ultraluxoasa a lui Toyota iQ, dar nu beneficiaza de nicio imbunatatire din punctul de vedere al performantelor.
Sambata, 09 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Promovare nonconformista pentru Aston Martin Cygnet

Noul Cygnet, model bazat pe Toyota iQ, este actorul principal al celui mai nou film de promovare Aston Martin. Unul foarte ciudat, de altfel, avand in vedere ca nu atinge deloc profilul cumparatorului Aston.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Modele noi

Aston Martin Cygnet - primele imagini oficiale

Aston Martin a prezentat primele imagini oficiale ale modelului bazat pe Toyota iQ, pe care l-a denumit Cygnet. Acesta ar putea fi pus in vanzare la sfarsitul lui 2010.

Tag-uri similare

Toyota, Aston Martin, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, iQ, Aston Martin Rapide, Toyota iQ, Aston Martin Cygnet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru