GALERIE FOTO: Micul Aston Martin Cygnet pozeaza pentru public

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.03.2010
Aston Martin a publicat recent o serie noua de imagini ale modelului de oras premium Cygnet, dezvaluit in premiera la Salonul Auto de la Geneva.

Comentarii (8)

  • Markus Black USA kid
    Ce-i asta?
    3 0
  • @Admin
    Bun, si acum ce-i de facut? Sa cautam informatii despre acest model unde? Chiar nu doriti sa ne puneti la dispozitie niste informatii tehnice, preturi, disponibilitate etc.? Asa jurnalism stiu si eu sa fac...primesc un newsletter cu poze de la Autonews Europe, salvez pozele pe calculator si le uplodez la mine pe site...very well done. M-ati dezamagit cu acest "articol", care de fapt este doar o colectie de poze.
    4 1
  • adrian
    Si pretul:
    http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/247522/
    Bez also revealed that he is expecting to sell at leat 4000 Cygnets - the Toyota iQ based luxury city car - a year, at a price of around £30,000.
    0 0
  • .marius.
    @adrian
    30.000 de lire ???? :))))))
    Deci doar pe Paris Hilton o vad umbland cu asa ceva...Epic !!
    1 0
  • Victor
    Acest model a aparut pentru a satisface noile norme de poluare CAFE din SUA ce vor intra in vigoare in 2016
    Presedintele Barack Obama a initiat in 2009 un proiect de lege de a reduce drastic media consumului de combustibil incepand cu 2016, ce pune in pericol producatorii mici de masini de lux . Cei mai cunoscuti producatori ce vor fi afectati de noua lege ( daca va fi votata ) sunt Porsche, Jaguar-Land Rover si Aston Martin . Pentru a scadea media consumului, fiecare dintre acesti producatori vor veni cu o rezolvare in functie de bugetul de care dispun . Astfel, Aston Martin a venit cu cea mai ieftina solutie si anume transformarea modelului IQ de la Toyota in Aston Martin Cygnet . Beneficiind de resursele enorme ale VW Group, cei de la Porsche au venit cu senzationalul Porsche 918 Spyder, model ce va reduce semnificativ consumul, acest model fiind urmat in viitorul apropiat si de alte modele hibrid . Ieri cei de la JLR au anuntat ca in viitor vor lansa un model entry-level pentru Jaguar .
    5 0
  • oribil
    stiu ca mashina asta a fost creata pt clientii care au un model aston veritabil sa tina locul unei masini de orash in spiritul aston,dar nu stiu care client ar iesii cu imitatia asta prin orash in defavoarea unui fiat 500
    2 1
  • ivanoff
    @denon
    Mare bolovan mai esti!!!
    Pai dc tot ai folosit cuvantul "imitatie",de ce sa nu iasa atunci cu Toyota IQ, de ce crezi ca un posesor de Aston ar cumpara vreodata un FIAT?
    0 0
  • @ivanoff
    bai ivanoff comenteaza articolul,nu pe mine,fiecare isi spune pararea de masina nu de user,cand am zis imitatie m-am referit la faptul ca nu e un aston adevarat ci doar o toyota cu haine de aston.app u esti bolovan!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru